דיבור מול קהל

dariadarko

New member
דיבור מול קהל

שלום לכולם וחג שמח

בתור בעלי נסיון ומקצוע, אני פונה אליכם לעזרה. אני יזמית צעירה (לפחות ככה אומרים), וכרגע בשלב של לעניין אנשים במה שיש לי להציע.
אני מאמינה שרבים מכם מזדהים עם מה שאני עוברת, ואשמח לקבל טיפים והמלצות לעשות זאת כמו שצריך.
איך למען השם אני מוכרת את עצמי מול בעלי הכח והממון?

שתזכו למצוות אם תצאו את הפתרון בשבילי...וגם אם לא :)

yael hochberg

New member
את כבר יודעת איך...

את הולכת להיפגש פנים מול פנים עם אותם בעלי הון וממון?

matanpt

New member
מה מטריד אותך יותר ה"מה" או ה"איך"?

הכוונה היא מה גורם לך לחוסר בטחון עצמי: התוכן של מה שאת רוצה להגיד, או הצורה שבה את רוצה להעביר את הדברים? יש הבדל משמעותי בין מה שאת אומרת לאיך שאת אומרת.
יש מרצים שיש להם מה להגיד אבל לא יודעים איך לדבר בצורה משכנעת, הם פשוט משעממים, יש מרצים שמדברים בצורה מקסימה, אבל אחרי כמה דקות אפשר להבין שהם לא מחדשים הרבה, מרצה או איש שיווק שיש לו מה להגיד ויודע איך לעשות את בצורה קולחת משכנעת ורהוטה - משיג את מטרתו!
בהצלחה!

doron700

New member
מכירה עצמית

היי
התכונה החשובה ביותר לדו שיח מכירה עם לקוח פוטנציאלי זה בטחון ותפיסת מנהיגות
ברגע שהבטחון שלך מופגן והשליטה חזקה את תותירי רושם טוב לכול הדעות
הפחד והחשש הוא המניע העיקרי שמונע מאיתנו להציג נכון את מה שיש לנו-הפחד נמצא אצלנו ולא אצל האחר-כך שברגע שתוזזי את הפחד הצידה אלה שתציגי בפניהם את הקונספט שלך יקבלו אותו בטבעיות ובהבנה מלאה.
לכי על זה-חשבי על שחקני כדורסל שלא רואים אף אחד חוץ מאשר את המטרה וזה הסל...
אם היית בסיטואציה אחרת הייתי מדריך אותך שיטה אחרת אבל למצב שתיארת אין כמו בטחון והסרת הפחד הפנימי.
דורון עמית
www.doronamit.co.il

Michal JCE

New member
יש גם מקום ללמוד

בוקר טוב דריה,

קראתי את פנייתך ואת העונים. אני מסכימה איתם בכל הקשור לביטחון והדרך שבה את מציגה את עצמך.
אך מאחר והעלת את סוגיית היזמות, אני רוצה גם להפנות את תשומת ליבך לנושא בניית מצגת והופעה מול קהל.
אני משארת שכחלק מהפניה שלך אל אותם משקיעים את מביאה גם חומר כתוב ומוצג.
במכללה האקדמית להנדסה בי-ם מעבירים קורס מזורז בנושא זה, על הדרכים לבנות פרזנטציה אשר תעביר
בצורה חדה, ברורה ומרתקת את המסר שלך, וכיצד להתנהל מול קבוצת המאזינים.
את מוזמנת ליצור עימנו קשר לפרטים נוספים.

בהצלחה.

david 1820

New member
ככה לא תצליחי .....

שמעת את קודמי והכל נכון......שימי לב אך כל התגובות דיברו על ביטחון עצמי - צמד מילים שאת לא השתמשת בו ,אך צעק מכל משפט בטקסט ....
את באה מלמטה ומקטינה את עצמך מאוד, כמעט מפחדת לשאול שאלה בפורום שנועד לכך....

שום דבר לא יעזור עד שתביני שאת שווה בין שווים טובה כמו כולם......זה משהו בראש...
שום "בעל ממון ובעלי כוח" לא יותר טוב ממך .... בשר ודם ....
זה יכול לקחת זמן אך אפשרי ושווה .....ובזה כדאי לך להתחיל .... לחזק את הערך העצמי לפני הכל....מהצלחה להצלחה זה נהיה יותר קל עד שנהפך לטבעי...
אם את חושבת להיות יזמת בעתיד (ולא רק בגלל שככה אומרים...) תהיי חייבת לעשות סיבוב בראש וזה זמן מעולה שיש לך רעיון שאת רוצה לקדם..... תיקחי את זה למנוף בטיפול בחוסר ביטחון (עוד דרייב)
אל תחסכי....שימי את זה בראש סדר העדיפויות ... תשלמי לאיש מקצוע/מאמן אישי .... קחי ברצינות....זה ייתן לך מנוף בחיים וסיכוי בקריירה כיזמת.....וישפר לך כמעט כל תחום בחיים.
ואז כנסי לפורום תפוז ופרסמי את ההודעה הבאה (מצאי את ההבדלים)

שלום לכולם וחג שמח
אני יזמית צעירה , וכרגע בשלב של לעניין אנשים במה שיש לי להציע.
אני מאמינה שרבים מכם מזדהים עם מה שאני עוברת, ואשמח לקבל טיפים והמלצות לעשות זאת כמו שצריך.

שתזכו למצוות :)

אל תבזבזי את עצמך ! בהצלחה

ירין111

New member
הפורום של לנדמרק

היי, בשלושה ימים תיפטרי מכל מה שחשבת שאת יודעת על עצמך, ותקבלי "משקפיים" אחרות להבנת החיים, לפריצות דרך בכל תחום שתרצי, כמובן כולל בתחום העסקי.
אם תרצי פרטים נוספים כמובן שיש ברשת, ואשמח אישית לתת לך (אין לי "אחוזים" מהם-פשוט מה שעובד אני שמח להעביר לאחרים...) יאיר 054-6811426
בהצלחה רבה ותאמיני בעצמך!

Yonatan Frenkel

New member
הכנת תכנית שיווק

שלום ובהצלחה !
כאשר את אומרת "לעניין אנשים במה שיש לי להציע" , האם יש לך "תכנית תשיווק" ?
הכנת תכנית שיווק היא השלב הראשון שיזם חייב לבצע כדי לא להגרר "לפעולות מהבטן?
ייתכן ואחד הסעיפים בתכנית השיווק שלך יהיה "ללמוד איך למכור את עצמי",
בשיווק שואלים שאלות רבות המעלות צרכים ורצונות, לאחר מיפוי סדרי העדיפויות תוכלי לתכנן את העניין בלוח זמנים.

אגב - כשאת אומרת "איך למען השם אני מוכרת את עצמי", האם את מתכוונת לשיפור יכולות פרזנטציה ? שיפור ביטחון עצמי ?
שיפור יכולות דיבור בשפות ועוד מיליון פרמטרים שיצוצו לך בעת הכנת תכנית השיווק.

בהצלחה
יונתן פרנקל
תקשורת שיווקית מופרעת

שבוע נהדר.

מה שאת מחפשת נקרא בעגה המקצועית : "מכירות".
כמו כל מקצוע אחר בחיים (כמו רופא) גם את המקצוע הזה רצוי ללמוד.
את מוזמנת לפנות אלי במסר ולהשאיר פרטים על מנת שאוכל לסייע לך.
בהצלחה.

runlahav

New member
את צריכה להשיג בעל הון אחד

את הראשון תשיגי בעזרת מעגל חברים/משפחה הקרובים אלייך

אחד מהם מכיר בעל הון כזה ויש לו גישה בלתי אמצעית אליו שיוכל "לפתוח לך את הדלת " אליו

כשיהיה לך בעל ההון הראשון "ברשימה " תוכלי להשתמש ברקורד כדי להגיע לאחרים

כשיש לך לקוח אחד חשוב ברשימה ייקל עלייך להשיג את האחרים

בהצלחה

למעלה