דיבור עם בחורה בפעם ראשונה

אמיר628

New member
דיבור עם בחורה בפעם ראשונה

שלום לכולם יש לי ידידה שאני מתכתב איתה הרבה זמן אך עדיין לא יצא לנו לדבר, וברור שיגיע הזמן שנצתרך לדבר ואני לא יודע מה לעשות, אני מפחד שאני יתקע בדיבור וכל הקשר ילך או שיהיה קשה לי להסביר את עצמי וכן מה לעשות אני מתבייש...
יש למשהוא או למשהיא איזה יעוץ או הכוונה? אשמח לקבל תשובה תודה| מראש

omadawn

New member
האם היא מודעת לבעיה?

מנסיוני, אחרי היכרות ראשונית, הגימגום כבר לא משחק כל כך תפקיד. במיוחד כשיש אהבה או ידידות עמוקה ביניכם. ודא שהיא מודעת לגמגום שלך לפני שתפגשו, וסביר להניח שזה לא יהיה לה משנה. אם היא מחבבת אותך בתור מי שאתה, אין סיבה שהגמגום יפריע. אם תהיה לה בעיה עם זה - התשובה ברורה: היא לא ראויה להיות ידידה שלך. אני מהמר שלא תהיה בעיה.

eden79

New member
כל מי שנתן כאן תגובה לפני פשוט

מפגרים. העניין הוא לא בזה שהיא רוסיה או לא מסריחה או לא, העניין שאתם מפגרים. ואני מרחמת עליכם.אתם פשוט עלובים בתגובותיכם, מסכנים, תתבגרו. בחור שואל שאלה רצינית ואתם מגיבים ללאום? חסרי שכל שכמוכם. ולך בחור, ספר לחברה שלך אמת ואם היא חכמה ולא כמו נותני תגובות כאן היא פשוט לא תשים לב על זה כי תנסה לראות בך רק דברים טובים ואותך כבן אדם קודם כל בלי חסרונות. בהצלחה!!!

mfi123

New member
אם לא שמת לב

הגבנו לאחת אחרת שרשמה הודעה מעליבה ולא למי ששאל. ודרך אגב הודעות אלה נמחקו אז עכשיו הכל טוב ויפה. ולאמיר: כדאי שתגיד לה כי אתה לא יכול להסתתר מזה, היא מתישהוא תגלה אם לא תגיד לה.. נקווה שהיא לא תעשה מזה עניין בהצלחה

מנסיון אישי , תהיה אמיתי ,זה הכי../images/Emo20.gif

בוט , דווקא שמנסים להסתיר זה הכי בולט. המון המון הצלחה.

shuky63

New member
בוא נתחיל מהתסריט הפסימי

נגיד שניפגשתם גימגמת והקשר "הלך".יכולות להיות לכך שתי סיבות: 1.מדובר בבחורה מאד לא רגישה ומאד קטנונית 2.הבחורה הרגישה מרומה מזה שלא סיפרת לה,גם אם הגימגום עצמו לא כל כך מפריע לה(לרוב הבחורות זה לא מפריע). אם מדובר בסיבה הראשונה אין לך מה לעשות חוץ מלהגיד ברוך שפטרני מעונשה של זאת. אם מדובר בסיבה השניה אתה כן יכול לעשות.להזכיר את זה בהתכתבות כבדרך אגב.למשל תספר לה שהלכת לבנק ולפעמים קורה לך שאתה נתקע במהלך דיבור והפקידה הסתכלה עליך כאילו אתה הולך להגיד לה תני את הכסף זה שוד. זו סתם דוגמה,אתה בטח יכול לחשוב על משהו רלבנטי לגביך. בסוג הזה של הקשר שמתחיל בהתכתבות זו נראית לי הדרך הטובה כי כבר מספרים אחד לשניה הרבה דברים והסתרת הגימגום יכולה להעליב את הצד השני. אם היית מדבר איתה רק כמה דקות בטלפון לפני פגישה ולא היית מגמגם בשיחה לא הייתי אומר לך להגיד לה כי אחרי שיחה של כמה דקות אתה לא מספיק קרוב אליה כדי להגיד לה. וסיפור מהחיים בנושא:חבר שלי שגם הוא מגמגם הכיר את חברתו(היום אישתו)דרך האינטרנט.הם התכתבו תקופה מסוימת ולפני שהחליפו מספרי טלפון היא שאלה אותו:אין לך משהו לספר לי?,כי מסתבר ששמעה על הגימגום מידידה משותפת שלהם.במקרה שלהם זה הסתיים בhapy end.

Eladfender

New member
שלום לכולם

יש לי חברה כבר קרוב לשנה , אני מאוהב בה מאוד , והיא טיפה טיפה מגמגמת וזה שטויות , עוד מהתחלה לא שמתי לב לעניין עד שהיא הסבה את תשומת לבי לעניין שהיה בלתי מורגש (אולי בגלל שהיתי מאוד מאוהב) וזה שטויות אני לא רואה בזה חסרון !!! אהבה בוגרת לא מבחינה ב"מגבלה" הזו כלל!!!

RedR

New member
אל תתבייש , תשתמש בזה כפילטר

שלום , אני אומר לך מניסיון שאין לך מה להסתיר את זה , אני חושב על הגימגום כפילטר טוב לסנן בחורות , אם זה יפריע לה אז היא לא שווה את זה בכל מקרה . ואם יש אהבה תאמין לי הגמגמום זה לא מה שיפריע , זה אפילו עוזר ( ככה לפחות חברה שלי ב - 3 שנים האחרונות אומרת ) ... אני גם שמתי לב שלאחר שאתה הרבה זמן עם מישהי הגמגום שלך פוחת בלפחות 50% שאתה אתה ...

למעלה