דיברו עלי בחדשות

רותי ע

New member
דיברו עלי בחדשות ../images/Emo10.gif

מי ראה את הכתבה על העליה באחוז וחצי באבטלה? אז אני אחראית לחלק מזה
צמצמו אותי. אחרי כמעט חמש שנות עבודה. הבוס לא יכל להסתכל לי בעיניים. אז יש לי חודשיים ואז החוצה. מאוד עצוב וכואב בייחוד כשהמצב בשוק כל כך קשה. מישהו מכיר חברה שמחפשת מנתחת מערכות? (חבל שמניהול פורום לא מרויחים
)

עצוב לשמוע. וצרת רבים ממש לא מנחם

בדברים כאלה (ועכשיוכשאני חושבת על זה זה לא מנחם כמעט אף פעם..) שולחת לך חיבוק וירטואלי ואיחולי הצלחה במציאת עבודה חדשה!

דיאנה1

New member
אוי ../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע. המצב פשוט נורא, פיטורים על ימין ועל שמאל, אין מי שזה לא מכה בו. מקווה שתמצאי את היתרונות שבמצב - קצת מנוחה אולי, בילוי עם הילד. ושתמצאי במהירות עבודה טובה ומתאימה אפילו יותר. את יודעת, כשדלת אחת נטרקת, אחרת נפתחת. וכל עכבה לטובה.

אוי רותי, אני ממש ממש מצטערת לשמוע

כן, המצב היום קשה והלוואי והיה לי איך לנחם. תנסי למצוא בעניין בכל אופן כמה נקודות חיוביות שיאירו את הזמן ומקווה שתמצאי במהירה ובקלות עבודה חדשה שתהיי עוד יותר מרוצה ממנה מאשר מהקודמת
סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר...
שירלי.

אוי כמה עצוב ומרגיז...

זה בטח לא מנחם אותך אבל גם די ח&* להיות בצד השני (אני מבינה את הבוס שלך שלא יכל להסתכל לך בעיניים) זה קורע לב לפטר עובד טוב בגלל שאין ברירה וצריך לקצץ... אצלנו לא מחפשים מנתחי מערכות (תוכניתני ג´אוה ופיזיקאים כן, אם מישהו מחפש). אבל חברה שלי שפוטרה ממקום העבודה שלי מצאה השבוע עבודה (באמדוקס, תשלחי קו"ח...) כך שהשוק אמנם במצב קשה אבל לא מת לגמרי. הי, ואולי תהני להיות בבית קצת, לנוח ולאגור כוחות? לא כל כך מצליח לי להיות מעודדת, אבל באמת יש לי כוונות טובות
שירלי

שירי ל

New member
רותי, מאוד מצטערת לשמוע

מקווה מאוד שאיפה שנסגרה הדלת יפתח חלון חדש וטוב לא פחות. שירי

noa_f

New member
רותי, העיקר לא לדאוג

קחי את הזמן והעניין בקלות, קחי דמי אבטלה (ממילא הממשלה אשמה במצב) ותהני לפחות מלהיות אמא במשרה מלאה. מנסיון (דומה), זה נפלא לתקופה מסויימת. ושיהיה בהצלחה.

אמיר.

New member
בהצלחה...

בטח תמצאי עבודה... בטח גם תקבלי שכר יותר גבוה. בכל אופן - זה מה שאני מאחל לך...

רותי ע

New member
תודה לכם ../images/Emo39.gif הבוקר התחיל בתחושה

מאוד כבדה וכיף להיכנס לכאן ולשכוח קצת מהכל..

מקווה שהשינוי יהיה לטובה !

לפעמים זה הופך למעין להזדמנות. זה נותן לך זמן להרהר מה את רוצה לעשות בהמשך, לקרוא, לדבר בטלפון, להיות יותר עם המשפחה, סתם להסתובב בחוץ ביום חורף חמים ונעים. דברים שלא יוצא בדרך כלל לעשות. ובהצלחה במציאת מקום חדש

Iris-1

New member
רותי אני כל כך מבינה אותך.

לבעל שלי יש אותה הבעיה יש לנו עוד 3 חודשי משכורת עד מרץ ואז החוצה. החברה שלו פשטה את הרגל. אני בדיכי. הפרצוף שלי נראה כמו מלחמה עולמית מלאה חצ´קונים והסבירו לי שזה מכאבי בטן של המצב . אוף. הלוואי שתמצאו מהר מקום ודרך אגב הוא מהנדס מכונות. אולי תתחברו ותקימו משהו ביחד? (סתם אני צוחקת!!!!) אבל באמת שיהיה לך ולנו בהצלחה. וחוץ מזה יהיה לך קצת זמן לילדים את יודעת, אמא בבית וחצי שנה אבטלה זה גם קצת כסף אפילו קצת פחות אבל בכל זאת כסף. חיבוק לעידוד
איריס.

Yarik N

New member
צמצטער להעכיר, רק 3 חודשים ניתן

לחתום אבטלה. חוק חדש!

Iris-1

New member
תודה. איזה באסה.

יש לך מושג מה עושים אח"כ בלי כסף? הוא מחפש בעיתונים במרץ ובינתיים נאדה. חיים מהזבל אני מבינה?

למעלה