דיברו פה על ד"ר בר-יצחק מרחובות?

דיברו פה על ד"ר בר-יצחק מרחובות?

היום בבוקר, לפני שהתחלתי עם חגיגות יום ההולדת של אמא שלי, הייתי צריכה לעבור במכבי לקחת משהו ודיברתי שם עם רופאת המשפחה שלי. דיברנו קצת על טל והיא סיפרה לי על ד"ר בר-יצחק מרחובות שלמד שיטה חדשה בארה"ב והתמחה בה. הוא אמר שזו שיטה שמתנגדת לניתוחים ועושה רק מתיחות מיוחדות לרגליים ומצליחה להתגבר על כל קלאב-פוט, קל, קשה ובינוני. קשה להאמין עד שלא רואים. בכל מקרה, היא אמרה שהוא עובד ב"קפלן" ברחובות וגם מקבל מטעם מכבי. אם מישהו רוצה הוא יכול להתעניין, אצלנו זה כמובן כבר מאוחר מדי, אבל לא בטוח שלא הייתי מנסה, אם הייתי היום בהיריון עם טל או מייד לאחר הלידה. ד"ר בר-יצחק מגבס רק בגיל שישה חודשים ועד אז עובד רק במתיחות אינטנטסיביות. כך היא אמרה לי. היא אמרה שיש לו הצלחות בלתי רגילות. סתם המלצה.

איזה מתיחות ואיזה נעליים ../images/Emo6.gif

הוא ושותפו, ד"ר פנסקי עובדים לפי שיטת פונסטי. וגבי שאר ההמלצה - מצטרפת בחום. הם מדהימים. ולגבי מכבי - הוא מקבל באופן פרטי דרך מכבי אבל אם מגיעים לטיפול בקלאב פוט, מגיעים למרפאה האורטופדית בקפלן וצריכים להצטייד בטופס 17.

איזה קטע... היא לא זכרה את שם השיטה

בטח עידית שלנו תשמח לשמוע. היא חסידת פונסטי. בקיצור, מההמלצות של הרופאה זה נשמע משהו מדהים.

אני יודעת שד"ר פנסקי מטפל

בערך 4 שנים בשיטה זו ובינתיים
תוצאות נהדרות.

למעלה