דיברו פה על משחק תפקידים על גבי

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
דיברו פה על משחק תפקידים על גבי

הפורום. מה קורה איתו? מישהו מעוניין? יש לי רעיון, ואני גם מוכן להיות המנחה שלו. העלילה מתרחשת בקולג' אמריקאי בעיר דמיונית במזרח ארה"ב, בעתיד המאוד קרוב. אין קסמים, אין כוחות, אין גזעים, רק הדמויות, וה****** שרודפ/ת אחרי כולם. יש מעוניינים?

noname202

New member
אני רוצה../images/Emo9.gif איזה כיף

משחק תפקידים ראשון שלי...|מסמיק|

DDN

New member
../images/Emo40.gifטיזר../images/Emo40.gif

הוא הביט בפינה הימנית של שורת ההתחל שלו, התאריך הראה 24 לאוקטובר. הוא נענע בראשו בחוסר שביעות רצון. "שבוע אחד!" אמר בכעס, "שבוע הבא יוצא ליל כל הקדושים, כל הירחים יעמדו בדיוק לפי הכתוב, ושום דבר לא מוכן!". הוא כיבה את המחשב שלו, ופתח אטלס. הוא הדליק מספר נרות מסביב לספר וכיבה את האור. ביתו תמיד אמרה לו שהוא משוגע שהוא מאמין בשטויות כמו סיאנס, ולא משנה כמה ניסה להסביר לה את ההבדל בין חיזוי לגילוי לסיאנס היא לא הבינה. הוא שמח שהיא אוהבת אותו ביתו, אחרת מזמן היה מוצא עצמו בבית משוגעים. הוא הניח את החישוק על קצה המפה ופתח את החלון. "עכשיו, בואו תאמרו לי איפה אני מוצא את הבעיה הזו!" הרוח נשבה, הנרות כבו, ושום דבר מעבר לזה לא קרה. הוא שמט את כתפיו, הסתובב וסגר את החלון, מיואש. הוא הדליק את האור וניגש לסגור את האטלס. רגע, החישוק לא היה איפה שהניח אותו, הוא עמד על עיר במזרח ארצות הברית, צמודה לים, "איסטשור". הוא נזרק על הכיסא, אוחז את צידו השמאלי של חזהו. "אלוהים אדירים! זה אמיתי, וזה מתחיל".

למעלה