דיברתי איתו , שוב התאכזבתי

stav650

New member
בדיוק המילים שהייתי צריכה לשמוע

תודה רבה ! ????

מעבר לכל היתרונות, הנצחנוות וכד', זה כ"כ בריא!

כל מה שכתבת כרגע

זה "תראי לו" ....
ההחלטה שלה, שלה, לא שלך, לא צריכה לבוא מנקודה של "אני אראה לו מה הוא יפסיד".
צריך למדוד את הדברים במבחן הזמן, כלומר האם זה באמת רק בגלל המבחנים, שזו תקופה לחוצה לכל אחד/ת.
אם היא מרגישה שזה רק תירוץ, בסדר גמור, שתסיים את זה לחלוטין, אבל לא מתוך ציפייה "הוא יבוא על ארבע",
כי אם זה לא יקרה - היא תתפרק.

אני מסכים שיש הבדל

בין להתקרר לבין לקחת צעד אחורה בגלל מבחנים. מבחנים, לא הלימודים עצמם, כי יש הבדל.
גם אם הוא התקרר בגלל משהו שהוא עובר, שקשור רק בו, אזי נשאלת השאלה האם הזוגיות
שווה שהיא תמתין שהגל יעבור, כי זה קורה לכל זוג שני. אם אין לו באמת סיבה אובייקטיבית, הרי
שהוא מבזבז את זמנה והיא צריכה להעיף אותו. ושוב, בלי להמתין לו.
&nbsp
אני כרגע עמוק בכתיבת תסריט, שגוזל ממני משאבים, בעיקר רגשיים, מהזוגיות. אבל זה גל
וזה קיים בכל זוג כמעט, ושוב, אם הזוגיות מספקת ושוויונית, על הצד השני לתמוך, ולא רק לחשב
"מה אני מפסיד כעת".

stav650

New member
דיברתי איתו , שוב התאכזבתי

הוא אומר ש״בלי להשמע מגעיל״ כרגע בסדר עדיפויות שלו במקום הראשון הלימודים וזה יכול אולי לבוא גם על חשבון המערכת יחסים זתומרת הוא רוצה להלחם על הלימודים בכל מחיר גם אם זה לעבור רחוק או ללמוד בחול, בכל אפשרות .. אז שאלתי אותו אם הוא בכלל יכול להיות בקשר בתקופה כזאת והוא אמר שכן פשוט בלי דרמות ושאני אצטרף להיות מאוד סבלנית ולא תמיד נוכל לדבר או להיפגש כי זה הדבר שהכי חשוב לו בעולם כרגע שורה תחתונה מרגיש לי כמו תירוצים.

חבל אבל

ייתכן שהלימודים מאד חשובים לו וצריך להבין את זה, ובכל-זאת חשוב שישתדל להשקיע גם במערכת היחסים אם הוא אוהב אותך.
&nbsp

Shamy

New member
אני לא חושבת שזה תירוץ אבל

לדעתי אם הוא רוצה להתרכז בלימודים , אז תני לו , מערכת יחסים לא צריכה לבוא בכוח ואם הוא צריך לתרץ לך דברים כמו אין לי כוח לדרמות אז זה בעצם הסאב טקסט הוא לומר : תהיי בלי שום בעיות אל תעשי דרמות אל תפתחי ריבים ותזרמי בדיוק עם מה שאני רוצה. אני לא הייתי רוצה מערכת יחסים כזאת

לדעתי שווה לך לחפש מישהו שמעוניין בך ולא כזה שיציב לך תנאים

למעלה