דיברתי בטלפון עם שרית הנסיכה איזה קול יש לה כפרה עליה! מחר הדיסק! יאללה שיגיע כבר מחר!
ח חן חמי New member 28/7/04 #1 דיברתי בטלפון עם שרית הנסיכה איזה קול יש לה כפרה עליה! מחר הדיסק! יאללה שיגיע כבר מחר!
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 28/7/04 #7 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif מגיע לך מזל-טוב... אבל על משהו אחר!
ח חן חמי New member 28/7/04 #8 יווווו ואללללללללללה נכוןןןןןןןןןןןןןןןן גם לך חמודה ניפגש בשמחות והיום הזה משתפר מרגע לרגע!!!!!!!
M Music4Life New member 28/7/04 #9 ראיתי כשחמי דברה עם שרית.... איזה חיוך שרית דווקא! היא אוהבת אותך חן !!!!!!!!!!!!!!!! ואל תגידי שלא!
ח חן חמי New member 28/7/04 #11 יואווו זה לא פייר ניבה ! את מביכה אותיייייייייייייייי לא הייתי שמה, לא יודעת אם היא חייכה מקווה. מקווה שאת צודקת
יואווו זה לא פייר ניבה ! את מביכה אותיייייייייייייייי לא הייתי שמה, לא יודעת אם היא חייכה מקווה. מקווה שאת צודקת
ח חן חמי New member 28/7/04 #12 לא נראה לי... אם כבר אני יוכל לארגן אז יש הרבה אנשים אחרים שהייתי מארגנת להם לפנייך.. חבל
M Music4Life New member 29/7/04 #15 למי אכפת מאחרים? ושוב, זה לא עניין...אז היא חייכה כשהיא דברה איתך, אואו... הייתי שם הרי... יאללה חמי, מחר אני רואה אותך ואת כולם!!! יהיה אחלה!
למי אכפת מאחרים? ושוב, זה לא עניין...אז היא חייכה כשהיא דברה איתך, אואו... הייתי שם הרי... יאללה חמי, מחר אני רואה אותך ואת כולם!!! יהיה אחלה!