דיברתי היום עם מתנדב ותיק..

דיברתי היום עם מתנדב ותיק..

כשחזרתי הביתה אמרתי לו שכל כך מייגעת אותי הטירונות מתנדבים הזאת ושאני כבר מת להתחיל בתפקיד המיועד... אז הוא אמר לי שהשירות בתפקיד המיועד תמיד יהיה הרבה יותר קשה מהימי השתלמות האלה.. אבל אני אהנה מזה רק בגלל ההבדל הדק שבין שיעמום לאתגרים שמעניינים.. עכשיו הבנתי למה הזמן עובר לאט ואני לא נהנה - כי אני משועמם! העבודה לא מרובה... סך הכל לשבת, ולעשות הכל כדי לא להרדם, לא לאחר ולנסות להקשיב כמה שיותר... התפקיד של החנת"ר ממש לא מתאים לי, אני גרוע בלספור אנשים, והחבר'ה לא מקלים עלי, אפילו אם זה נראה לכולם צחוק ובהתבדחות.. בשביל רבים זו בדיחה, ובשבילי זו נזיפה של המפקדים... אני רוצה להגיד למי שכן רואה את ההודעה: 1. אני לא שליח של אף אחד... אם המפקד/ת לידכם, פנו אליו, אל תשלחו אותי. (אלא אם כן הוא נתן הוראה) 2. כשהמפקד אומר להודיע לי שאתם הולכים לבית שימוש, אז אל תבקשו ממני אישור, רק תודיעו.. זה מפריע יותר ממה שאתם חושבים:) 3. אלוהים! שהדבר הזה יגמר! כשאני אומר להסתדר בחמישיות, תסתדרו למען השם בחמישיות!!! ואם לא מצאתם חמישיה, אז אל תבואו אלי ותבקשו ממני למצוא לכם.. תמצאו לבד, פשוט תחפשו רביעיה! אם אין רביעיה, תמצאו שלישיה, העיחקר שלא תעמדו לידי ותחכו שאני אסביר לכם לאן ללכת.. תומר חטפתי שוק שראיתי אותך פתאום היום מצטרף בחשאי לחמישיות שלפני הארוחת צהריים(:) אני אולי מניאק כשאני חנתר"ן, אבל אל תשכחו שנידבו אותי לזה.. עמי

LordNor

New member
וואי, חיים קשיים ../images/Emo6.gif

במחזור שלי ושל דורון, ימי ההשתלמות היו עליזים יותר...ולא מה שציינת אני רואה שהכל השתנה מאז.

אכן. אצלנו לא היה דבר כזה משמעת.

אבל אל תשכח שבמשוב סוף העלו להם את זה לשיפור ואמרו שהייתה חסרה אווירה של צבא.

tty2

New member
עצה קטנה לדרך.... ../images/Emo13.gif

עיצה קטנה לדרך משועל זקן כמוני
: קח את זה בקלות!!! אני תמיד אומר שזה הרבה יותר מעייף ומתיש לשבת ולא לעשות כלום מאשר לעשות הרבה.... חכה, תגיע ליחידת ההצבה שלך, תתאקלם בתפקיד, ואז נראה אם זה ישעמם אותך. בפעם האחרונה שבדקתי, מתנדב לא הולך להיות מ"כ טירונים ועל כן, אל דאגה! תמו ימי הרס"ריות שלך... אתה לא תצטרך לדאוג לחמישיות!
עוד יומיים למניאק!
בהצלחה! נ.ב. אתה יכול לבקש להחליף אותך בתפקיד החניך התורן...
גאה בכם מאוד!

שני דברים לפני שאני יוצא

1. כבר היו דברים מעולם, גם מתנדבים יכולים בהמשך הדרך אחרי איזה תהליך להתקבל לקורס מ"כים. 2. ביקשתי, והם אמרו לי קח את זה כאתגר ותבצע את זה עד הסוף. יודע משהו? קבינימט! אני אהפוך את הקושי לאתגר. עמי

tty2

New member
או!!!!

עכשיו אני אוהב את הגישה!!! שמע, אני מתחיל יותר ויותר להתגעגע לתקופה הזו... כל החששות מהמקום החדש, כל ההתנהלות של קבלה למקום חדש... החבר'ה.... איזו תקופה!!
ולשאר החברים : תעזרו לו!!! אל תשברו אותו!!!! זו המהות של הצבא... ביחד...

איזה לשבור.. חח מה פתאום

היום, הוספתי חמישה אנשים שלא היו בספירה, רק כי איזה אחד החליט שהוא עומד לבד ואין חמישיה מאחוריו.. (הוא גבוה, לא יכולתי לראות) הוא פשוט חיכה לי! חיכה שאני אתן לו הוראות!! היום הייתה שיחה רצינית על משמעת, אני מקווה שזה הכניס קצת משמעת בכמה מופרעים שמעיזים להתחצף למ"מ, למב"ס, למפקדי כיתות ולמד"ר.. בכל אופן הגיע הזמן שהדבר הזה יסתיים..:) נתראה מחר, ואחרי הטקס סיום - חבר'ה! לשמור על קשר! הפורום הזה ישמש מקום לשמירת קשר, אבל אני מדבר גם על טלפון פעם ב.. עמי

lolshay

New member
עמי החשישניק!! :-}

P: תפסיק לשים פאקטים על האוזניים! :D עכשיו בטוח תזהה מי אני

Tomak19

New member
אני יודע מי אתה אדון שי מחיפה

שמעצבן את הסמכ"ית, השאלה היא אם אתה כבר יודע מי אני???

lolshay

New member
אני מחדרה..תומר ואתה עם הידיים..

המלוכלכות :) נכון שאני צודק?

Tomak19

New member
כן, אתה צודק

מר "בוא נשפיל את הסמכית ואת שאר הצוות בפומבי"

lolshay

New member
../images/Emo151.gifאני לא יודע על מה אתה מדבר :)

חחחחח בקטנה....קיבלו קצת בראש..מגיע להם לא?

שאלתי את המפקד את אותה השאלה

שאלתי אותו איך לעזאזל אני אצליח לקום מחר אז הוא אומר לי: "קח חרוז לדרך: שים שעון ועוף לישון" התפקעתי מצחוק נראה לי הם מתחילים להרגיל אותנו מחר לשבירת דיסטנס.. עמי

lolshay

New member
שבירת דיסטנס ל4 ימים לא מצחיק??

בקושי ת'שמות שלהם אנחנו יודעים P: ואם כבר שבירה...אני יכריח ת'מפקד הדבע זה שיושן עם הכובע...(זה בלי המשקפיים) וכריח אותו לעשות חיבור "למה אסור לישון עם כובע" אפרופו לחיבור שנתן לי..2 דפי פוליו..לרשום "למה אסור שהפלא יצלצל באמצע שיעור" =\

Tomak19

New member
חחחח, הוא אחלה גבר

וגם אחלה של מרצה, לפי דעתי הוא היה המפקד הכי אחלה בחלה בחלה(למרות שכולם היו אחלה בחלה בחלה).

שאלתי את המפקד את אותה השאלה

שאלתי אותו איך לעזאזל אני אצליח לקום מחר אז הוא אומר לי: "קח חרוז לדרך: שים שעון ועוף לישון" התפקעתי מצחוק נראה לי הם מתחילים להרגיל אותנו מחר לשבירת דיסטנס.. עמי

למעלה