דיברתי עכשיו עם עידן

דיברתי עכשיו עם עידן

אמרתי לה What's next ואז הוספתי בטרוניה ש"אבל הם לא מנקסטים". מועצת חכמי אח"לה - יש אישור לשימוש בפועל הזה?

גנגי

New member
לא.

יפה שאת משחקת בלשון (מי כמוך..), אבל את לא מצפה שכל יציאה תהפוך למילה במילון, נכון? ובעצם, אני אפילו לא מצליחה להבין למה התכוונת כשאמרת "הם לא מנקסטים"..

אוֹחַ

New member
נקסיסיטים הם אלו שמאוהבים בנקסטים

שלהם. נקסטים: ההפך מאקסים. הם דיי מוזרים, הנקסיסיטים - כי איך אפשר להתאהב במישהו שהוא נחלת העתיד?

shellyland

New member
אוח, ../images/Emo99.gif

לפעמים (רק לפעמים) מתפלקות לך כאלה הברקות שאתה בכלל לא מבין. כמו ה"נולדת בהמשכים".

shellyland

New member
שלי מוסרת שכן,../images/Emo68.gif

ושתפסיק לנסות לסכסך. כמה קופים צריך בשביל להחליף תורן של ספינת-אם?

גנגי

New member
לא צריך בכלל.

מחכים שהתורנות תיגמר ושהתורן החדש יבוא. הוא לא חייב להיות קוף, הוא יכולהיות אפילו נאה.

תרגיל הכנה לבגרות בספרות ומוסר

(ולבגרות בכלל): תאר את התהליכים הנפשיים העוברים על הגיבור כאשר הוא מנסה לפרוץ ניק עם סיסמה עירונית צפון-ישראלית והאם חלה התפתחות בתהליכים אלה מאז שניסה אותו גיבור לפרוץ אופנוֹחַ, בתחילת הסיפור. האם ניתן לראות בכך צעד בונה-אמון בינו לבין הדמויות האחרות בסיפור, או שהאמון בינהם ישאר כשהיה-או-לא-היה? תמימות היא, או איוולת? מה הסיסמה החדשה?

אוֹחַ

New member
סירנה.

הלילה שוב את לוקחת אותו אל החושך הכחול על ים הזמן את שרה אליו העדן שבשאול. אני על החוף בקסמייך צופה בשערך גיזת הזהב הניחי לאיש בספינה הטרופה לבוא הביתה עכשיו. הלילה נוחי סירנה הלילה אני שרה אלייך לי יש רק אותו לך יש ים אהובים בים שחור כסי את פנייך מה שלך לא יחסר לי הוא כל מה שנשאר. מקצף גל את כלה בלבן חתנים לך כצדפים בעקבותייך יורדים אל מותם הטובים שבגברים. אני על החוף בקסמייך צופה בידייך גורלי מלכת אל קדום אטלנטיס יפה הניחי לצדף שלי. הלילה נוחי סירנה הלילה אני שרה אלייך לי יש רק אותו לך יש ים אהובים בים שחור כסי את פנייך מה שלך לא יחסר לי הוא כל מה שנשאר. סירנה נוחי סירנה לך יש ים אהובים ולי יש רק אותו בים שחור כסי את פנייך כל כל מה שהיית חצויה לתמיד הים מלא את דמעותייך מה שלך לא יחסר לי הוא כל מה שנשאר.

למעלה