דיברתי עם דודו טסה בכבודו ובעצמו

דיברתי עם דודו טסה בכבודו ובעצמו../images/Emo2.gif

היי שבת שלום לכל צוות הפורום!!!
רציתי לומר שאני מעריצה ענקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייית של דודו טסה ושאין על המילים וההלחנה שהוא עושה.. בעקבות הערצה קרו כמה דברים והם: 1. קניתי את שלושת הדיסקים שלי והם: יותר ברור, מתוך בחירה, בדיוק בזמן ורק חסר לי האחרון שלבנתיים יצא... אני מנצלת את הרגע הזה ולאחל לדודו טסה המון הצלחה ותמשיך להוציא המון דיסקים וסינגלים טובים..
2. לפני שבועים וחצי חבר של אחי הגול שמע שאני מעריצה של דודו טסה אז הוא מכיר אותו במציאות אז השבוע הוא נפגש עם דודו טסה במציאות אז הוא נתן לי לדבר איתו בטל' ובהתחלה מה שתמיד קורה נבלע המילים אז ככה זה קרה לי במשך 20 דק' לא יכולתי להוציא הגע מהפה
ורק שעבר 20 דק' יכולתי וסיפרתי לדודו טסה בכבודו ובעצמו כמה הערצה שלי גדולה והוא הבטיח לי שישלח לי את הדיסק האחרון+פוסטר עם הקדשה.. וזה אלה הדברים שקרו בעקבות הערצה... רק רציתי לומר דבר אחד שמאוד איכזב אותי מאוד שהוא לא הופיע בכלל באיזור חיפה ובכלל בצפון אם הוא מופיע אני תמיד קוראת שהוא באיזור ת"א ומטה והייתי מאוד רוצה ללכת להופעה שלו אבל יש תמיד רק בת"א....
וזהו מי שרוצה עוד פרטים איך היה לדבר עם דודו טסה אז תרשמו לי ואני יעדכן אותכם בכיף
ביו'שששששששששששששששש ושוב שתיהיה לכל הצוות הפורום שבת שלום
ושמי דקלה לכל המעונין

RTur

New member
היי דקלה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
את מוזמנת להישאר פה.. אני שמח שיצא לך לדבר איתו.. אבל 20 דקות של שקט? חחחחחחחח דודו לא התחרפן?
בכל מקרה, את לא באמת מצפה שדודו יבוא להופיע עכשיו בצפון נכון? המלחמה תסתיים וסיבוב ההופעות של הדיסק החדש יצא לדרך.. והוא יגיע גם לשם אל תדאגי

היי RTur../images/Emo8.gif

תודה על ברכתך!!! ברור שאני אשאר פה הרי אני מעריצה את דודו טסה כאילו דה
חחחחחחחחח
דודו טסה לא התחרפן כי בזמן שאני שתקתי 20 דק' אחותי דיברה במקומי אז ככה שדודו טסה לא התחרפן.. ויש לו קול שונה בטלפון לא כמו ששומעים אותו בשירים או בראיונות שיש ברדיו או בטלויזיה... אני מקווה שבאמת שלאחר שתיגמר המלחמה הוא יבוא כי גם מתי שלא היתה מלחמה לא היתה שום הופעה באיזור הצפון
אז שיהיה לך ולכל צוות הפורום שבת שלום מתוקה ורגועה
מכל ה-
דקלה נ.ב אם יש לך כל מיני דברים שצריכים להביע דיעה בנושא דודו טסה אז אני אשמח להביע את דעת

RTur

New member
את יכולה לקרוא לי ארתור ../images/Emo6.gif

זה שמי..
אממ.. כשתקני את הדיסק החדש של דודו אני אשמח אם תכתבי את דעתך עליו..

RTur

New member
אה חוץ מזה..

כל יום יש לנו בפורום פינות קבועות אז את יותר ממוזמנת לענות ולהשתתף בהן..

היי ארתור../images/Emo8.gif

היי כמו למשל איזה פינות יש לכם? שאני אדע ואין בעיה אני אשתתף בכיף.. אני אוהבת פינות יומיות יש גם היום פינה כלשהיא? אני מוכנה להשתתף בא.. ביייייייייייי דקלה

RTur

New member
אז ככה:

יום ראשון - שיר השבוע יום שני - המצעדודו יום שלישי - זה או זה? יום רביעי - לשיר עם דודו יום חמישי - השאלון השבועי יום שישי - הדואט של דודו עם.. יום שבת - סיכום שבועי

שלי פאר

New member
חח צליל מה זה?

הלו? צליל? -מה? -את רוצה שאני אביא לך משהו? -מה זה משהו? -לא יודע, קורנפלקס, בלון, המבורגר, סוס פוני? -סוס פוני, כן! -מה, איפה נשים אותו? בחדר שלך? -כן -אבל הוא יחרבן לך בחדר, לא חבל? -לא תהי בריאה כפרע על עצמך!

למעלה