דיברתי עם עפרררר

דיברתי עם עפרררר

קודם כל הדעה שלי לגביו התשנתה ( כן תתפלאו אנישיניתי תדעה שלי עליו
) חחחחחחחחחחח הוא התקשר אליי ושאל מה המס' של ליהה עפר : היי זה עפר מי זה? אור: זה אור שלחתי לך הרגע תאסמאס בונגע לידידה שלי שאוהבת אותך עפר : אה רן ? אור: לא ליה חחח עפר : אה יש לה יומולדת היום? אור: כע עפר : אה לכולם יש יומולדת היום (צוחק) אור : כע חחחחח עפר : סבה אני אתקשר אליה אור : המס'_______ ( כן תחלמו שאני אתן לכם חחח) עפר ף סבבה חמוד אני אתקשר אליה ביי אור: בייי והוא הייה ממש נחמד חחחחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
איזה חמוד עפרר../images/Emo99.gif

אני מ=ת=ה על הבנאדם הזהההה
טעיתי בגדול[מי שיודע על מה אני מדברת יודע מי שלא עזבו..חחחח] הוא כל כך מדהיםם הבנאדם הזה איזה חמוד הוא היה וואיי...אני מתה לפגוש אותווו
ואור תודההההההה ולא יכולתי כמעט לדבר כולי כזה כל שניה "תודה" ובהתחלה הוא כזה מתקשר אני כזה "מה" "מי זה" "אמאלה" חחחחחחחחחחחחחחחח ואז שלחתי לו אזאמאס חופר והוא אמר לי תודה מותק..חחחח הוא כל כך מדהים פשוט איןן לא יעזור כלוםםם
ואור שוב תודהה:]

מורוש101

New member
ליושש

ספרי הכל מזה את חוסכת ממנו פרטים?! תרשמי את כל השיחה... ליהיל
עפר

0ליוש0

New member
כבר מעתיקה מה שרשמתי בקומונה:]

עפר[עושה קולות מצחיקים כאלה..חחחחחח] אני:אה?:| עפר: מזל טובבבבבבבבבבבבבב אני "מיזה" עפר:עפררר... אני:אמאלהה עפר:בת כמה את? אני:חחחחח 14 עוד חודש בערך יש לי יומולדת הם טעו לי בתאריך.. עפר:ילד שלח לי אסאמאסא שיש לך היום.. אני:כן אני יודעת התבלבל...חח עפר:אני יוציא לו את המעיים! אני[צוחקת] עפר:אז שיהיה לך מזל טוב לעוד חודש אני:תודה... עפר:שיחהיה לך המשך יום נעים.. אני:תודהה.. ובסוף גם שלחתי לו אסאמאס חופר שאני מתה עליו ושהוא עשה לי תיום ושהו פשוט מדהים.. :]

0ליוש0

New member
הוא מדהיםםםם../images/Emo99.gif

ועוד איך שיניתי את הדעה עליו.. כל אחד טועה לפעמים:]

מ א י י ק

New member
חח הוא באמת נחמד../images/Emo211.gif

והוא לא מנתק ישר,הוא מדבר והכל ^^ יש לי איתו התכתבות ב2 אסאמאסים
וגם שדיברתי איתו קצת בטלפון בתור לכרטיסים לאירוע של האלופה.

מיתרוש5

New member
כנסו

אמרתי לו "ממש תודה שהתקשרת לכולם הם מזה מרוצים.." והוא ענה לי "בכיף.." איזה חמודדדדדדד מילה אחת שווה..אממ..לא יודעת מה..חחח

kuku woman

New member
אוו גאשש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifעפר תתכונן

לעוד יומולדת בפתח
אפשר לדעת איך שלחת לו אס אם אס?

מיתרוש5

New member
חברה שלי הביאה לי ת'מספר שלו כמתנה

ליומולדת שהייתה לי לפני כמעט חודש..

למעלה