דיברתם על נושא הגייז ולסביות...

sweet bunny

New member
דיברתם על נושא הגייז ולסביות...

אז החלטתי לככתוב את זה כאן-שיר שכתבתי היום, סתם מתוך מצוקה שהייתה לי. ---------------------- חושך. דממה. מלאכים לבושי שחור רוקדים באפילה. מלאכים עטויי צביעות, רשע. אני מרגיש עמוק בתוכי את הקרע. רוקדים ריקוד שקט. תנועות מדודות. שקולות. מכסים כל חלקה טובה בשכול. קוברים את מתיהם הרוחניים תחת מעטה הבדידות, ואותי- אנא, בוא וגאול. ואני לבד, מסייר בשכונת הרפאים, שכונה שצבעה אפור. שכונה מקומטת. מעוותת. צועד אט אט, פסיעה אחר פסיעה- ולפתע, מוצא אותך. מלא צבע אתה, כאילו בלעת את כל צבעי העולם והשארת אותם רק לך. שזוף, נאה ותמיר. אני רוצה שעולמי שלי- יהיה שלך. יחד נחיה לנו, מכוסים ומצוידים אך ורק בכוחה של האהבה, נקרין על העולם שנינו יחד את כל קרנינו, עד שתצא נפשי הנתעבת מתוכי- כי בשם אדוני, אבי, פשעתי. פשעתי בכך שבחרתי לעצמי את האהבה. בכך שאהבתי אותו- אותך. עתה, בחלקת הקבורה הממאנת להיפתח, אשלם על כל פשעי בידיעה- שעונשי שלי- הוא גם העונש שלך. אל תבכה, אני לא רציתי בזאת. רק החברה התקינה פוליטית- שכחה להכליל בתוכה אותי ואותך. כך סתם הוקאנו- מעוררי בחילה שכמונו, פשענו- ועל כך נשלם. אבל תזכור טוב טוב, ולעולם אל תשכח, שאותך לא אפסיק לאהוב, ותמיד בדמיוני אחבק אותך חיבוק חזק- חזק, כי צבעים כמו שלך, קשה למחוק, קשה לשכוח, אין עוד כוח בליבי על מנת להמשיך לברוח. נמשיך כהרגלינו- נדבר שעות בטלפון, נפטפט ונרכל כמו גדולים, אך תמיד יהיה זה תחת שתי דלתות, מחסום ובריח- הפחד לא ייעלם. הבנים. הבנות. ההורים. ---------------------- מאז ומתמיד נהגתי לכתוב שירים על דברים שהטרידו אותי, והשיר הזה גרם לי לאיזושהי הארה. אני בן 14 ותמיד הייתי "מלך" הסטרייטיות- התחלתי עם בנות והן התחילו איתי. יצאנו לבילויים, דיברנו.. ופתאום משהו השתנה אצלי בזמן האחרון.. אני פתאום התחלתי להסתכל על בנים. הם הצליחו לסובב לי את הראש- מה שלא כ"כ קל לעשות לי... והעניין הוא שאני לא יודע מה קורה לי.. זה לא שבנות הפסיקו לעניין אותי- אבל מדובר ברמה אחרת של קשר. מדי פעם בנות מהכיתה שלי מגיעות אליי הביתה, סתם מתוך שיעמום, ואנחנו משחקים כמו ילדים קטנים ומפגרים בתופסת, מונופול, מחבואים ואנחנו ממש עושים "חיים משוגעים" יחד.. כשאנחנו מתעייפים אנחנו סתם מסתכלים ב- MTV והבנות אומרות איזה זמרים הם חתיכים/כוסונים ואני מוצא את עצמי משתתף בדיון... אחרי איזה עשר דקות הבנות התחילו להסתכל עליי בצורה מוזרה, אבל אז עשיתי כאילו כל הקטע ההוא היה בצחוק... בכל אופן- אני כבר דיי בטוח שאני גיי (על הפרנציפ אני לא אומר הומו)- אבל תבינו- אני לא מדבר בצורה אחרת, או מתלבש אחרת- להיפך, אצלי הכל כאילו רגיל.. שורה אחרונה- אני מצטרף לפורום הזה, ואני מקווה שתקבלו אותי כמו שאני... יום כתום..

MetalBoy

New member
שמע

להיות הומו זה לא דבר רע.. אתה גם לא בוחר בזה .. וברוך הבא לפורום !! אני מקווה שתהנה פה! אה ואני סטרייט מטאל

*mishel

New member
שלום!

שיהיה לך נחמד פה- גם אני דיי חדשה וזה פורום דיי נחמד.. עוזרים לי פה

sweet bunny

New member
תודה.. אגב- אחלה כינוי (המחמאה...

תמימה לחלוטין..
). אני מסכים שאני לא בוחר בזה, ואני גם מסכים לזה שזה לא דבר רע... אני אאלץ לחיות עם זה- עד ההארה הבאה.. (אני אדם של הארות.. מאד מיסטי..
) יום כתום..

MetalBoy

New member
תודה:)

חחח ... אל תדאג יש לי 3 אנשים הומואים ברשימה של האיי סי.. אחד מהם אפילו נסה להתחיל אתי... אל תדאג אני לא מהומופובים .. ולמה כתום? אורנג´ או משהו? ואם כבר מיסטיקה מה אתה יודע על הארכיאנג´לס? מטאל

sweet bunny

New member
יום כתום זה הגירסא שלי ל..

טאם טאם טאם..! אנרגיות צהובות (הילינג).. שמעת? ארכיאנג´לס? לא שמעתי..
?...WHAT THE FUCK יום כתום... נ.ב- יש כיום יותר מדי הומפובים, ככה שאני לא מסתכן.. :)

MetalBoy

New member
איזה מין מסטיקן אתה??

סתם מתחזה... חח .. צוחק.. יש 7 ארכיאנג´לס ביהדות בנצרות ובאסלם רק שבכל דת יש לכולם אותו תפקיד אך שם שונה... והם המלאכים האחראים על העולם מטאל

עוגייה

New member
היי לארנב החמוד!

רק רציתי להגיד שבגיל כזה צעיר אתה לא יכול לדעת בדיוק מה ההעדפות המיניות שלך... זה חלק מתהליך ההתבגרות וכל אחד מידי פעם שוקל שנית את ההעדפות המיניות שלו! אל תדאג..אתה או גיי או לא, מה שבטוח שזה יכול להשתנות.

xflil

New member
זה ממש לא בהכרח נכון

זה לא להחליט אם אתה הומו או לא... דבר ראשון זה בגנים דבר שני אני מכיר כמה אנשים בגיל 13 שהם הומוסקסואלים (נשים, לסביות) למשל ידידה שלי יש לה חברה וכבר ראיתי אותן מצטרפתות ועושות דברים ביחד...ככה שזה לא ממש נכון, כמובן שצריך להשאיר דלת פתוחה ולא לסגור אותה, אולי אתה דו מיני? בינתיים תעשה מה שטוב לך ואל תתבייש

למעלה