דיברתם פעם על ההופעה החיה בפומפיי?

shiranita38

New member
דיברתם פעם על ההופעה החיה בפומפיי?

טוב וודאי שאלתי שאלה רטורית. בכל מקרה רציתי לשאול האם ה DVD שמוכרים בארץ של ההופעה הזאת הוא בגרסת הבמאי? מה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסת הבמאי? לי יש את ההופעה בגרסת הבמאי ואני חייבת להודות שחווית הפינק פלויד שלי שונה לגמרי מלפני שראיתי את ההופעה. כאשר רואים את ווטרס יוצר את הצלילים הפסיכודליים האלה כל גופי התמלא צמרמורות. שלא נדבר על גילמור מנגן על הגיטרה בלי חולצה... מישהו עוד מוכן לשתף אותי בחוויות הצפייה שלו?

שלום חן

New member
פינק פלוייד בפומפיי

במידה ואנו מחזיקים את אותו d.v.d גרסת הבמאי היא הגרסה הארוכה שמשולבים שם קטעים על העשייה של dsotm גרסת ההופעה מופיעה באקסטרות ההופעה נטו ללא שום תוספות. שבוע טוב

shiranita38

New member
כן, לזה התכוונתי

טוב לדעת, בכלל עוד לא בדקתי את האקסטרות. ומה אתה אומר על ההופעה הזאת שלהם?

שלום חן

New member
לא הרבה

חוץ מזה שאני תמיד נהנה לראות את ההופעה בזמני הפנוי, וכמה טוב הם נראו אז, אחלה שירים במיוחד echos & A Saucerful Of Secrets ועוד d.v.d של הפלוייד לאוסף, לסמן וי, יש לי גם אותו. לילה טוב ושבוע טוב.

buffa

New member
אני פחות אוהבת את גרסת הבמאי

אבל אם לדבר על ההופעה נטו, בלי כל מה שמסביב, זה מעביר צמרמורת מטורפת. פשוט קסום. קטעים רבים השאירו אותי עם רצון עז להיות שם כשזה קורה. לראות את ווטרס מתעלל בגונג ההוא, והכלב המתוק שעשה לנו נביחות בלייב ואיך לא - echoes הנהדר תמיד.

deePink

New member
אני היחידה

שראתה *רק* את גירסת הבמאי? מעולם לא ראיתי את הDVD למכירה שהוא אינו בגירסת הבמאי...

זה צריך להיות בכל חנות מוסיקה

בארץ, בעקרון. יתכן שהמלאי אזל - תבקש שיזמינו לך.

פומפיי בשבילי

זה השיא, הופעה פינק פלוידית שבאה מהלב והנשמה של ארבעת המופלאים, במיוחד ניק מייסון ענק!!! ביצועים מצויינים ומרגשים לכל השירים... למען האמת הפליאה אותי הבחירה בSEAMUS למרות הבכי של "גילמור הכלב", למה לא למשל סימבליין, ירוק זה הצבע או פיירלס, מממ חפיף! אבל יותר חשוב מכל איפה חינוכית 1 שתשדר את זה, שיהיה משהו שווה באמת לשלם אגרה חוץ מהמומינים ומכבי ביום חמישי. יום נעים לכולם.

Coon Jew

New member
זה לא השיר seamus

זה שיר אחר שלא יצא באף אלבום, שמו mademoissele nobs סתם אילתור של הלהקה

למעלה