דיג´יגדילה גנטית: האמת (02)

דיג´יגדילה גנטית: האמת (02)

אוקיי, אז ככה. די ממזמן נתקלתי בשמועה, תיאוריה, או מה שלא יהיה שאני בטוחה שלפחות אחת כאן יודעת עליה (היי טלי ^^ *מנופפת*) אבל אני אביא את זה לכולם שידעו, וכיוון שהעונה השנייה הסתיימה, זה לא ספוילר (או שכן?
נו שיהיה) אז ככה (ביטוי אהוב עלי ;;;^^): מה שהזכיר לי, זה הבדיחה על איזה שירותים סילפימון צריך לגשת. בנים או בנות. אז התשובה היא: בנים. למרות שגטומון היא דיג´ימון ממין נקבה, הבסיס לדיג´יגדילה הוא אקווילמון, כמו שבפיילדרמון הבסיס הוא אקסוימון (מתחת לשריון, זה הגוף של אקסוימון. סטינגמון רק נתן את השריון). עכשיו, התיאוריה שנתקלתי בה אומרת שמחמת המחסור בסמלים, פיתרון אחר היה חייב להימצא לבעיית האנרגיה. אז פשוט: הדיג´יגורלים שכן יש להם סמלים (קארי, טיקיי וקן) העבירו דרך הדיג´ימונים שלהם אנגיה, או שהדיג´ימונים עצמם נתנו את האנרגיה שלהם (מה שיסביר את המחסור באנרגיה שלאחר מכן) לאלה שהדיג´יגדילה מתבססת עליה. יש שיאמרו: אבל רואים המון חלקים מגטומון, אנג´מון וסטינגמון! נכון, הם עדיין שם. אבל אם תבדקו, תראו שפיילדרמון, סילפימון ושקוואמון הם שלבי הUltimate הרישמיים של ווימון, הוקמון וארמדילומון, ולכן גטומון, פטמון וסטינגמון הם לא הכרח. יכול להיות שאם היו סמלים הUltimates היו נראים קצת אחרת (לדוגמא: שיריון אחר לפיילדרמון, או לא שריון בכלל), אבל לא נוכל לדעת. o.o לא ממש הגיוני (במיוחד בדרך שבה כתבתי את זה ;;;^^) אבל עדיין. מה דעתכם?

burhtk1

New member
הסבר יפה מאוד

אפילו שכתבתי חלק קטן מזה אבל את יודעת לנסח טוב מאוד את המשפטים (ניסחת הרבה יותר טוב ממני) וגם ידע טוב מאוד

star_female

New member
*מנופפת בחזרה* ^_^

כתבתי את זה כבר באיזושהיא הודעה קודם, אבל בטח לא כולם קראו... בכל מקרה, ניחסת את זה טוב ^^ ו..הנה האתר שממנו נלקחה התאורייה (יש שם עוד דברים.. אתר ממש מעניין!)

נזכרתי בעוד משהו

התלבטתי האם להכניס את מגנה אנג´מון ואנג´וומון כטענות לכך שהדיג´ימונים המשולבים הם השלבים הרגילים של וימון וכו´. נמנעתי מכך. אבל עכשיו נזכרתי בעוד משהו. גם לוורמון יש שלבים. מבחינה פיזית הם דומים לשלבים של ווימןו, אבל רואים בבירור שהמוטיב השולט הוא החרק ולא הדרקון. תגידו, לא היה מגניב לראות את השלבים האלה בסדרה? הרי לקן יש סמל! ;_;

Digi Lista

New member
../images/Emo132.gifחסכת לי עבודה...

בעיקרון גם אני נתקלתי בתיאוריה דומה ותכננתי לכתוב אותה באריכות בעתיד הקרוב אבל נחמד לדעת שיש אנשים אחרים שראו את אותה התיאוריה והחליטו לכתוב אותה...(כן נוריאל, התכוונתי גם אליך)...טוב נו, ניסחת את העניין כול כך טוב שפשוט אין לי מה להוסיף(כרגע...)חוץ מאהבתי...

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gifהיי,אמילי...

אני מנהלת פורום אולי אבל אני רק בנאדם,לטוב ולרע,יש לי דעות וכשצריך איןלי בעיה לפרגן לאחרים(או לחילופין לקטול אותם),ומה שאמרתי הייתה בסך הכול דעתי,דעה של בנאדם שהוא לא אלוהים(למרות ש...). אז לדעתי את כן ראויה!

../images/Emo9.gif

את מנהלת הפורום הכי נחמדה שאני מכירה! מצד שני, את מנהלת הפורום היחידה שאני מכירה שעוד איכשהוא נורמלית, אז... ;;;^^

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gifתודה רבה!

אני בהחלט משתדלת להיות נחמדה,אני שמחה שזה מצליח... למה התכוונת באיכשהו נורמלית?...(את עוד לא מכירה את השגעונות שלי...)

;;;;^^

ואת עוד לא מכירה את מנהלי הפורומים שניא מכירה. תאמיני לי, את אפילו לא מתקרבת (and thank Kami-Sama for that!)

ריינמון

New member
תאוריה

יש לי תאוריה ניראה לי שהיא כבר כיימת אבל החלתתי להאלות אותה עם היא כיימת ואם לא אז אני מעלה אותה טוב אז ככה התאוריה היא שלכל דיג´ימון יש אין ספור דיג´יגדילות רגילות וגנטיות למשל ברידראמון לילימון קאבוטרימון איקאקומון גריימון וגרורומוןיכלים ליגדול לצורת המגה שלהם לא כמו שגאגומון וגאבומון יכלים ליגדול לצורת העל שלהם רק מיצורת הטירון ולא מיצורת האלוף ולפי מה שהבנתי יש לכל דיג´ימון כמה סוגי היתפתחויות כמו רשע קור(אייס דווימון) עתיק (גריימון עתיק וגארורומון עתיק אלה דמויות מהסרט השבעי והם גם שנים מ-10 הלוחמים מהעונה הרביעית) ואני מאמינה שיש עוד סוגי דיג´יגדילות ועכשיו לגנטיות למשל פיילדרמון אחרי זה הוא גדל לדריימון קיסרי אחרי זה הוא משנה מצב אחרי זה יש לו עוד שתי דיג´יגדילות שאני יודעת רק שחכתי את השמות אני יחפש את התמונות של הדיג´יגדילות הנוספות וכמו בכל דיג´ימון כדי ליגדול לדריימון קיסרי הם צריכים ליגדול לפי מה שהם אומרים בגדילה "פיילדרמון דיג´יגדל לדריימון קיסרי" (למי שלא זוכר) אז זאת אומרת שלכל דיג´יגדילה גנטית יש עוד לפחות 3 גדילות ועם הוא גודל נגיד למצב רועה אז יכל ליות שהיו לו עוד דיג´יגדילות טוב זהו סיימץי לעכשיו אני קצת עייפה ואין לי כוח יותר ליכתוב אז עם אני יזכר בעוד משהו אז אני ירשום אותו שאני יזכר נ.ב אני ישמח לתגובות גם מוסיפות וגם מתכנות אז ביי ביי אוהבת אותכם בריאות דנונה של שטראוס ובקיצור דנה

ריינמון

New member
תיקון

יש לי תמונה רק של אחת מהדיג´יגדילות של פיילדרמון וקוראים לה דינבימון

טעות טעות טעות!!!

ריינמון, לפי מה שאני רואה לא נראה לי שקראת את התיאוריה שלי על הדיג´יגדילה הגנטית בעונה השנייה, אחרת אולי לא היית מפרסמת את התמונה הזאת. זה לא דיג´יגדילה של פיילדרמון, אלא השלב המקביל לו אצל וורמון. מה שאנחנו רואים כאן זה מה שהיה יכול לקרות את סטינגמון היה הבסיס לדיג´יגדילה, או או סטינגמון היה דיג´יגדל עם הסמל של קן. אין לדינבימון כל קשר לפיילדרמון.

עוד משהו

עוד דבר שהיית יודעת אם היית קוראת את התיאוריה שהבאתי: פיילדרמון יכל לגדול לדריימון קיסרי כי זה שלב המגה הטיבעי של וימון. לכל דיג´יגדילה גנטית שראו בעיונה השנייה (חוץ מבסרטים, כי שמה מדברים על מגות וכאלה, וזה אני לא ממש יודעת
) יש שלב הבא, כי היא בעצם שלב טיבעי בדיג´יגדילה של וימון, הוקמון וארמדילומון (וגם וורמון, אם נתייחס לתמונה שהבאת שגם הגבתי עליה)

למעלה