אמילי מאמנת האש
New member
דיג´יגדילה גנטית: האמת (02)
אוקיי, אז ככה. די ממזמן נתקלתי בשמועה, תיאוריה, או מה שלא יהיה שאני בטוחה שלפחות אחת כאן יודעת עליה (היי טלי ^^ *מנופפת*) אבל אני אביא את זה לכולם שידעו, וכיוון שהעונה השנייה הסתיימה, זה לא ספוילר (או שכן?
נו שיהיה) אז ככה (ביטוי אהוב עלי ;;;^^): מה שהזכיר לי, זה הבדיחה על איזה שירותים סילפימון צריך לגשת. בנים או בנות. אז התשובה היא: בנים. למרות שגטומון היא דיג´ימון ממין נקבה, הבסיס לדיג´יגדילה הוא אקווילמון, כמו שבפיילדרמון הבסיס הוא אקסוימון (מתחת לשריון, זה הגוף של אקסוימון. סטינגמון רק נתן את השריון). עכשיו, התיאוריה שנתקלתי בה אומרת שמחמת המחסור בסמלים, פיתרון אחר היה חייב להימצא לבעיית האנרגיה. אז פשוט: הדיג´יגורלים שכן יש להם סמלים (קארי, טיקיי וקן) העבירו דרך הדיג´ימונים שלהם אנגיה, או שהדיג´ימונים עצמם נתנו את האנרגיה שלהם (מה שיסביר את המחסור באנרגיה שלאחר מכן) לאלה שהדיג´יגדילה מתבססת עליה. יש שיאמרו: אבל רואים המון חלקים מגטומון, אנג´מון וסטינגמון! נכון, הם עדיין שם. אבל אם תבדקו, תראו שפיילדרמון, סילפימון ושקוואמון הם שלבי הUltimate הרישמיים של ווימון, הוקמון וארמדילומון, ולכן גטומון, פטמון וסטינגמון הם לא הכרח. יכול להיות שאם היו סמלים הUltimates היו נראים קצת אחרת (לדוגמא: שיריון אחר לפיילדרמון, או לא שריון בכלל), אבל לא נוכל לדעת. o.o לא ממש הגיוני (במיוחד בדרך שבה כתבתי את זה ;;;^^) אבל עדיין. מה דעתכם?
אוקיי, אז ככה. די ממזמן נתקלתי בשמועה, תיאוריה, או מה שלא יהיה שאני בטוחה שלפחות אחת כאן יודעת עליה (היי טלי ^^ *מנופפת*) אבל אני אביא את זה לכולם שידעו, וכיוון שהעונה השנייה הסתיימה, זה לא ספוילר (או שכן?