דיג´יגורל/ית-טיימר/ית אהובים

Goggle Girl

New member
דיג´יגורל/ית-טיימר/ית אהובים ../images/Emo23.gif

אוקיי. לא זוכרת אם עשו כזה שירשור. לא ניראה לי. טוב, שיהיה. מה הדיג´יגורל/ית ו/או טיימר/ית האהובים עליכם ולמה? יולי ודייויס, כי כל כך כיף לכתוב אותם בפיקים, והם דמויות מאוד, אם, איך לומר, קופצניות... ;;;^^ וג´רי, כי, טוב היא ניראית כזאת חמודה, ומה שאני יודעת מהחלק השני של העונה נורא השפיע.

DiGiHiLa

New member
האהובים עליי

מעונה 1 מאט וסורה מעונה 2....קן יולי ודיוויס מעונה 3 טקאטו ריקה וג´רי

OMEGA Kaphwan

New member
NEO וHIDEO

הם מהמנגה והם לא בדיוק דיג´יגורלים אבל זה הכי קרוב שקקים הודעה ראשונה שלי פה חיחי

Goggle Girl

New member
אז למה לא לצרף תמונות?

אם הם מהמנגה, למה לא לצרף תמונות ככה שגם שאר הפורום ידע במי מדובר? איזה אושר, ההודעה הראשונה, ועוד בנושא שלי ^^ ברוך/ה הבא/ה

Rocketshipper

New member
אממ...

כבר אמרתי שאצלי אין ממש דמויות מסויימות אהובות, אני אוהבת את כולם נורא :) אבל יש דמויות שאני אוהבת פחות....לא שונאת חס וחלילה, אבל לא מתה עליהן כמו השאר. אז ככה זה בערך הדמויות האהובות ביותר: עונה 1- מאט, ג´ו, איזי, מימי, סורה עונה 2- *לא כולל החבורה הישנה* דייויס, קן, יולי עונה 3- לא דמות, אבל אני חולה עליו- אימפמון, הנרי, ג´רי... וקצת ריקה :)

LILO digital

New member
זה רק אני או ש...

המדובבת של ריקה היא אחת המדובבות-ילדות הכי מוכשרות ששמעתי? יש לריקה קול מושלם כזה, מספיק סנובי, אבל נעים לאוזן. חמוד וצלול. ותאמינו לי, אני עושה מחקרים על מדובבים כבר שנתיים... או, כל כך חבל שאני לא זכיתי לדובב את ריקה!!! זה היה החלום שלי מהיום שבו ראיתי באינטרנט לראשונה את שלושת הדמויות הראשיות של דיג´ימון טיימרס... אבל אין מה לומר, שקולה של המדובבת של ריקה הרבה יותר טוב משלי. מישהו בכלל יודע איך קוראים לילדה הזו במציאות?!

למעלה