דיג´יליסטה!

יאקומו

New member
דיג´יליסטה!

במיוחד בשבילך (
) החלטתי לכתוב משהו שבחיים לא הייתי אומרת מולך... ותזכרי! הכל כדי להוציא אותך מהדיכי והמחשבה שלא אכפת לנו ממך! אולי זה יעורר אותך, אבל לצערי זה יהיה לכיוון השלילי... טוב, הנה זה בא... אימפמון הוא סתם דיג´ימון חסר תועלת ומכוער וטיפש וחלש!!! עכשיו אני מקווה שתפסיקי לחלום ככה!

Rocketshipper

New member
O_O

1- למה להגיד דברים מגעילים על דברים אחרים שאנשים אוהבים? לא נחמד : 2- אימפמון רולז!!!!!!!!!! הוא מגניב וחמוד ומסכן ;; ואני מתה עליו!!! הוא הדבר היחידי שעושה לי פרק חוץ מריינמון מידי פעם

Digi Lista

New member
זה דווקא הצליח...

יאקומו פשוט ניסתה למשוך את תשומת ליבי משיחותיי עם עצמי ע"י כך שהיא ירדה על אהובי הניצחי בעל הקול השטיחי אימפמון...אולי התחרות הבאה תהיה מוקדשת כולה לאימפמון...והינה אימפמון(חמוד, מתוק,
)מחייך וצוחק על כולם(ומכולם, ועם כולם...חלאס,פלסף...)

Rocketshipper

New member
או! הצלחת לעורר את תשומת ליבי גם כן

ואני מצרפת ציור של אימפמון אנושי שציירתי אוקיי, נכון, עשיתי אותו נקבה לא יודעת!! התחשק לי!!! אז אל תשאלו למה ואל תגידו שזה מוזר ;-; פשוט החלטתי!! *קורעת וילון*

Goggle Girl

New member
*מתעוררת* מה? ציור של לי? ../images/Emo23.gif

אה... האמיפמונית שלך *.* עוד ציור שמקשט את הכונן הקשיח שלי

star_female

New member
**-** אני אגיד את זה שוב ושוב...

אני אוהבת את הציורים שלך!!! **-** איזה צביעה מדהימה... וגם הציור עצמו... *-*

Digi Lista

New member
דברים שלא ידעתם על...

אימפמון ולא היה לכם את מי לשאול... 1) אימפמון לא אדום- כנראה שהוא לא גילמון 2) לאימפמון אין דיג´יכלי- כנראה שהוא לא דיג´יגורל(מאמן...) 3) אימפמון לא רך- כנראה שהוא לא מרכך כביסה 4) הוא גם לא מרכך שיער 5) לאימפמון אין חברה- כנראה שהוא רווק 6) אימפמון לא מבין במחשבים- כנראה שהוא לא יולי או איזי 7) אימפמון לא יודע לשיר- זמר הוא כבר לא יהיה 8) אימפמון לא ריצפה- ברור, הוא לא בוגד, יש לו קול של שטיח! 9) אימפמון ואני מעולם לא נפגשנו- כנראה שגם לא ניפגש 10) אימפמון שונא אלימות אבל יורה בכולם 11) אימפמון לא מתראיין לעיתונים המקומיים(תאמינו לי כולם רוצים ראיונות בלעדיים איתו) 12) אימפמון הוא לא ירח 13) אימפמון גם לא מטאור- אימפמון לא כוכב נופל!, הוא כוכב חדש!כוכב נולד! 14) אימפמון מפתח יחסי ידידות עם הגברת שעושה בכול הטלמסרים את "אתה מנותק מהמערכת" 15) אימפמון מעריץ בלונדיניות- בעיקר את אתי אלון ופנינה דבורין 16) הערצתו לפנינה כול כך עמוקה שהוא משתמש בהגיגיה בעת הצורך 17) למרות החזות השלווה שהוא מפגין אימפמון הוא בעל אופי קופצני שמיוחס לג´ינג´ים 18) חברו הטוב של אימפמון הוא קאלומון(קולומון) הם סתם מנסים להשלות אותנו כאילו הם לא...(איפה המצלמה הנסתרת?) 19) אימפמון שימש כרקדן בלט ב"אגם הברבורים" 20) אימפמון הוא בוגדני ביותו נאמן 21) צבע שיערו היה במקום חום- הוא חימצן. והרשימה עוד ארוכה... תגובה בלעדית לפורום מהכוכב הנערץ "אין כמוני, אני תותח!" שכחת שאתה צנוע... טוב, בעצם אי אפשר להאשים אותך אתה צודק!

Digi Lista

New member
תיקון סעיפים 20 ו21

ביותו- אמור להיות בהיותו במקום חום- אמור להיות במקור חום

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif אחותי.

אני שמחה שלפחות מישהו אחד קרא והגיב(כתבתי את זה סתם בלי הרבה מחשבה אז כנראה שזה לא הכי מוצלח כי חוץ ממך...)

LILO digital

New member
אז הנה דברים שלא ידעתם על...

גילמון! 1. הוא אדום באמת ולא מחמצן כמו אימפמון... (חחחח) 2. גם לגילמון אין דיג´יכלי (לטאקאטו יש, לגילמון לא) 3. הוא מת על העוגות של המאפיה של המשפחה של טאקאטו, חוץ מאשר קרואסוני השוקולד עם פצפוצי הקרמל, שאותם הוא מקיא מיד אחר כך 4. יש לו אובססיה לציפורים כחולות 5. הוא הגיש בקשת קבלה לטכניון אבל דחו אותו בשל רמת האייקיו הנמוכה להחריד שלו 6. הוא הגיש בקשת קבלה לבית הספר אבל גם הם דחו אותו מאותה הסיבה 7. הוא הגיש בקשת קבלה לגן הילדים של שולה מעבר לרחוב וגם שם לא הסכימו לקבל אותו 8. הוא יודע איך לשיר בחרוזים בלי להתבלבל 9. הוא חושב שטריירמון שוויצר ושריינמון חסרת חוש הומור, אבל לא מגלה לאיש 10. הוא נבוך ממגע ממושך של ילדות, למשל ג´רי, כי הן מלטפות באהבה ולא בכוח כמו בנים 11. הוא רוצה לעשות ניתוח פלסטי בזנב (אל תשאלו אותי למה) 12. הוא שולח כל יום שני שאלה לרופא בעיתון המקומי, ושואל אותו למה יש לו עיניים צהובות 13. הוא מת לרסק את המשקפת האידיוטית של טאקאטו אבל לא מעז 14. הוא חושב לבקר בישראל כשיהיה בדיג´יגדילה הסופית אבל יוותר על הרעיון כשזה יקרה 15. הוא לא סובל קומדיות רומנטיות 16. הוא אוהב להשתמש במשחת שיניים, רק חבל שטאקאטו לא מביא לו 17. הוא חושב להסתפר, כשיצמח לו שיער 18. מתישהו

fay valentine

New member
לא נכון

אימפמון הוא חמוד ומצחיק ונורא קול עם הצבע הסגול שלו, הסמיילי על הבטן, הכפפות ןהבנדנה... הוא רק נראה כאילו הוא מה שאמרת, בהתחלה, כי הוא רע לאחרים ולא מתפתח..

LILO digital

New member
מי אמר שאימפמון לא חמוד????

אני נדהמת!! אני קוראת עכשיו את ההודעות שלכם בפורום כדי להתעדכן ואני פשוט מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת מהמחשבה, שאתם מעיזים לפקפק באימפמוני!! אז נכון, בהתחלה הוא היה סתם קרציה חלשלוש ורטנוני שאין לו מה לעשות בחיים חוץ להתעלק על המאמנים, אבל עכשיו... הוא... הוא... אוקיי, אז הוא עדיין קרציה חלשלוש ורטנוני שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלהתעלק על המאמנים, אבל זה לא סיבה לשנוא אותו!!! מסכן. הוא באמת רק רוצה שיעריכו אותו.. ואני אומרת את זה בלב שלם במיוחד אחרי הפרק של היום!

d u n e

New member
לכל מי שלא יודע

אימפמון יהיה השותף של ג´רי עוד כמה זמן לא קראתי את אבל כח זה נראה שיהיה

OMEGA Kaphwan

New member
לא הוא לא

זה די ברור מי יהיה השותף שלה להפך היא רק תשנא אותו בהמשך מאד תשנא אותו (למרות שאני יודע מה יקרה אני לא יספר כי זה ממש ספויילר עצום [ראיתי כבר את הסדרה])

burhtk1

New member
רציתי לכתוב את זה....

את מה שאמרת אבל זה כול פעם עשה לי "הדף נפסק" או משהו כזה

Goggle Girl

New member
שוב, התחשבות!!! ../images/Emo58.gif OMEGA!

בהודעה של OMEGA היה
ספוילר! היזהרו!

Goggle Girl

New member
אנשים, התחשבות!!! ../images/Emo14.gif

א) למה להגיד דברים שאתה לא בטוח בהם?! תסתכל על דיג´י ליסטה, שהיא מעריצת אימפמון מושבעת. מה אם היא לא אוהבת את ג´רי ועכשיו תתחיל לשנוא אותה או משהו בגלל ההודעה, ואח"כ יתברר שזה בכלל לא נכון או משהו?! לא לעשות לאנשים!!! ב) מצב דימיוני: עוד כמה ימים יש פרק, ואימפמון באמת נהיה השותף של ג´רי (אולי, מי יודע, התסריטאים בסוף חיתנו את יולי וקן, ואת סורה ומאט, הכל אפשרי >.<). אז את/ה בעצם גילית כרגע ספוילר ע-נ-ק! למה להרוס! תזהיר! תגיד ´ספוילר אפשרי´ או משהו! אבל למה ככה?! אני יודעת מה קורה, אבל אנשים אחרים לא. אז לא להרוס ככה, אפילו אם זה לא יצא!
לא ממש ספוילר, אך אין לי לב להגיד יותר. ג´רי היא *לא*, אני חוזרת *לא* הטיימרית.מאמנת של אימפמון, וגם לא תהיה. ניראה לי שרוב הפורום יודע כבר, אבל שיהיה.

למעלה