דיגיגדלה

דיג'יגדילה היא תהליך אותו עוברים

דיג'ימונים ברמה מסוימת כדי להתחזק ולעלות לרמה הבאה. זה קורא על-ידי קליטת אנרגיה, או נתונים, שמאפשרת את יצירת הדיג'ימון החדש ברמה הבאה. ראית את הסדרה?

Digi Lista

New member
...

למה החלטתם שזה טרול?... אני דווקא חושבת מה שיובל כתב.

אמרתי שרק ניחשתי, אבל לקחתי את

האפשרות שלא. חוץ מזה שנהניתי להסביר מה זה דיג'יגדילה. וזה נראה כמו טרול כי זה קצת קשה להאמין שאדם שמכיר את הסדרה לא מכיר מושג בסיסי כמו "דיג'יגדילה". ואם הוא לא מכיר את הסדרה, מאיפה הוא מכיר את המושג?

Digi Lista

New member
אולי הוא רצה הסבר מדוייק...

אולי ההבנה שלו לא כמו של אחרים שעקבו אחרי הפרקים והוא סתם שמע מושג ורצה לבדוק?... "בנאדם חף מפשע כול עוד לא הוכח אחרת"...

strawberrys

New member
נו די..

בן אדם שנכנס לפורום עם כינוי "נחום6וחצי" ושואל מה זה דיג'יגדילה ואתם מאמינים שזה לא טרול..

אני ממש לא מבין את הקשר.

טרולים זה אנשים שבאים בכוונה להציק. מה הוא כבר עשה? פתח סתם המון הודעות? הציף את הפורום? קילל? ניסה להעליב מישהו? כתב שטויות? צחק על אנשים שרואים דיג'ימון? לא. בסך הכל שאל שאלה. אני לא מבין מה לא בסדר. אני לא יודע אם הוא באמת בן שש וחצי או אם זה באמת השם שלו, ואולי הוא סתם קרא לעצמו ככה, אבל עד כמה שנראה לכם טיפשי שמישהו בא ושואל שאלה כזאת, אני לא מבין מה הקשר לזה שהוא טרול. הוא לא עבר על שום חוק ולא פגע באף אחד. אם הוא רק היה רוצה להציק, הוא היה יכול לעשות את זה במליון דרכים אחרות. למה שמישהו יבוא סתם לפורום וישאל את השאלה הזאת אם הוא לא רוצה לדעת את התשובה?

קורורו

New member
בתכלס הוא צודק.

הוא לא עשה שום דבר רע חוץ מלשאול שאלה. ויפה שענית לו מילי

למעלה