תקשיבי..
התחרות הזאת של התמונות הייתה תחרות שבה המעריצים זכו בהזדמנות לפגוש את הלהקה.. אם לא קראת, אז הם כתבו שהזוכה מקבל זוג כרטיסים להופעה לבחירתו וכניסה למאחורי הקלעים. ובתור אחת שהייתה בהופעות לא פעם, אני יכולה להגיד לך שהם מקיימים את ההבטחות שלהם והם מכניסים מעריצים למאחורי הקלעים גם בלי קשר. חוצמזה, אני לא מבינה למה את חושבת שהם לא משקיעים במוזיקה ובאלבום? עקבת אחריהם בטוויטר? כי אם כן היית יודעת שהם מסתגרים בבית כבר הרבה מאוד זמן, ומקליטים באולפן הקלטות אצל ג'ארד ושאנון.. הם כתבו שכל השירים כבר מוכנים, ואם הם רוצים שהמעריצים השתתפו כי זה חשוב להם אז יש לך אופציה לעשות את זה. את לא חייבת ולא נעליים. אם הלהקה הזאת לא הייתה משקיעה ועושה את הפרוייקטים האלה אז היא לא הייתה מה שהיא. והצבא שלה הוא רישמי, הם לא צריכים עוד אתר שיתווסף לו, כל הקטע בזה שהכל מבחירה.. אני לא חושבת שזה בלאגן, זה מאוד מסודר וזה נתון לבחירתך, לא יאה לך, חכי לדיסק בשקט. אני חושבת שזה ממש מיוחד שאם יהיו קולות רגע באחד מהשירים בדיסק הם יהיו שלנו. זה מנציח אותך בפרוייקט הזה. כמו שהם שמו את כל השמות שהמעריצים שלחו להם לעטיפת של הגירסאת דלוקס של ABL.