דיגיטל סאמיט,דיגיטל סאמיט,דיגיטל סאמיט!!!!

30stm boo

New member
דיגיטל סאמיט,דיגיטל סאמיט,דיגיטל סאמיט!!!!

http://www.twitvid.com/mars כנסו זה התחיל כבר!!@@@

זה לא התחיל מה הלחץ?!!?

זה רק הוראות של מה לעשות להיום.. יש מספיק זמן לעשות את זה.. אל תעוררו פאניקה. אני אתרגם את ההודעות עם הוראות העשייה שכל אחד יעשה ברוגע בביתו כדי שזה יצא ט ו ב

"כנסו זה מתחיל כבר"

נשמע לי קצת היסטרי.. סך הכל, רוצים שדברים ייצאו טוב, יכול להיות שלוידאויים האלו יהיה מועד הגשה ואז אפשר לעשות דברים ביחד במקום להקליט הכל מהרמהרמהרמהר.. אז שנייה תנשמו בבקשה.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif פליז תסבירו לי מה צריך לעשות

זה ממש חשוב לי, אני לא רוצה לפספס את זה ..

רעותוש02

New member
זה נראה ממש טוב

גורם לי לרצות את האלבם יותר XD ד"א הקעקוע שיש לג'ארד בצוואר זה קעקוע אמיתי? :-O

../images/Emo41.gifדיגיטל סאמיט- הוראות למבולבלים שבינינו../images/Emo41.gif

אז אתם נכנסים ללינק..
ומתחברים לטוויטר! אם אין לכם טוויטר תרשמו!
וצופים בקליפים האלה כמה וכמה פעמים! הם יסבירו לכם מה לעשות- ללחוש, לרקוע ברגליים למחוא כפיים, כל הקליפים האלה הם מהסאמיט המקורי מל"א.
עכשיו, יש לכם את האופציה לעשות את זה לבד, או להזמין עוד חברים ולעשות את זה ביחד. כרגע מבררים אם חייבים לעשות את זה להיום או שאפשר לעשות את גם בימים הבאים כדי שחברים יוכלו לעשות את זה ביחד.
צרפו את הקליפים לטוויטר שלכם
ו..חכו לעדכונים

Pink Jellyfish

New member
מה יתן לכן לעשות את זה?

+
זו הלהקה היחידה שככה מבזבזת זמן,לדעתי לפחות
. במקום להשקיע באיכות המוזיקה ובהקלטת האלבום,הם נותנים כל מיני משימות מפגרות למעריצים. תנו לי עוד שם של להקה שמערבת ככה את המעריצים,אני לא אומרת שזה רע,לתת לעיתים כל מיני משימות שעתידות לעזור ללהקה זה לגמרי בסדר, אבל בלי למלא נעליים בקוטג' ולהצטלם עם סוס כדי שיהיה סיכוי אפסי ביותר שיפגשו את הלהקה. עזבו אותי מכל הפעילויות האלה ושיוציאו כבר תפאקינג אלבום,ואם כבר אז שיפתחו ''צבא'' רשמי (סטריט טים) באתר של THE STREET NETWORK,זה חוסך את כל הבלגן,וזה מאפשר למעריצים להיות מעורבים,אבל בפרופורציה. |Don'tkillme| אה וד''א,כנסו לזה: http://www.the-top-tens.com/lists/greatest-rock-band-of-all-time.asp מי מקום ראשון?
הייתי אומרת שזה לא מוצדק שהם עוקפים להקות כמו נירוונה,גאנז אנד רוזס וכו',אבל נראלי שגם ככה עיצבנתי.

תקשיבי..

התחרות הזאת של התמונות הייתה תחרות שבה המעריצים זכו בהזדמנות לפגוש את הלהקה.. אם לא קראת, אז הם כתבו שהזוכה מקבל זוג כרטיסים להופעה לבחירתו וכניסה למאחורי הקלעים. ובתור אחת שהייתה בהופעות לא פעם, אני יכולה להגיד לך שהם מקיימים את ההבטחות שלהם והם מכניסים מעריצים למאחורי הקלעים גם בלי קשר. חוצמזה, אני לא מבינה למה את חושבת שהם לא משקיעים במוזיקה ובאלבום? עקבת אחריהם בטוויטר? כי אם כן היית יודעת שהם מסתגרים בבית כבר הרבה מאוד זמן, ומקליטים באולפן הקלטות אצל ג'ארד ושאנון.. הם כתבו שכל השירים כבר מוכנים, ואם הם רוצים שהמעריצים השתתפו כי זה חשוב להם אז יש לך אופציה לעשות את זה. את לא חייבת ולא נעליים. אם הלהקה הזאת לא הייתה משקיעה ועושה את הפרוייקטים האלה אז היא לא הייתה מה שהיא. והצבא שלה הוא רישמי, הם לא צריכים עוד אתר שיתווסף לו, כל הקטע בזה שהכל מבחירה.. אני לא חושבת שזה בלאגן, זה מאוד מסודר וזה נתון לבחירתך, לא יאה לך, חכי לדיסק בשקט. אני חושבת שזה ממש מיוחד שאם יהיו קולות רגע באחד מהשירים בדיסק הם יהיו שלנו. זה מנציח אותך בפרוייקט הזה. כמו שהם שמו את כל השמות שהמעריצים שלחו להם לעטיפת של הגירסאת דלוקס של ABL.

Pink Jellyfish

New member
אני יודעת שאני לא חייבת לעשות את זה.../images/Emo181.gif

ואני גם לא אמרתי שהם לא משקיעים במוזיקה ובאלבום,אבל אני באופן אישי חושבת שאם לא היו רוב המשימות האלה הדיסק כבר יכל לצאת,בכל זאת,לא הוציאו כלום משנת 2005.
בסה''כ אמרתי שזה מוזר לי שהם מערבים כ''כ את המעריצים,הייתי אפילו אומרת שזה לא פייר למעריצים במקומות כמו בארץ,אנחנו אף פעם לא זכינו לראות אותם בחי,וברור שאנחנו לא מהמדינות המועדפות שאף פעם לא פוסחים עליהן בסיבובי הופעות.ובכללי,רוב המעריצים מכל העולם ישלחו את הסאמיט,מה הסיכוי שאני אופיע? מה הסיכוי שמישהו מפה יופיע? איך בכלל תזהי את הקולות רקע האלה ותדעי שהם שלך? במחשבה שניה,רק ניסיתי להיות הגיונית...אם היה סיכוי שהקולות שלי יופיעו ושככה ידעו שיש מעריצים גם כאן,הייתי עושה את זה,אבל הסיכוים כ''כ קלושים,ואנחנו אפילו לא עומדים בזמנים שהם מקציבים לכל משימה.אני יודעת שזה מסודר,אבל אנחנו הופכים את זה לבלגאן,את בעצמך כתבת למעלה שצריך להירגע,''כנסו זה מתחיל כבר(#$!@#$!@$@)''

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אבל אם תמיד נגיד שהסיכויים

קלושים ולא נעשה כלום, לא יהיה לנו אפילו את הסיכוי הקטן הזה, אנחנו מנסים, לפחות שתהיה נציגות ישראלית..

כל מה שיש לי להגיד זה..

שעם גישה כזאת, הם גם לא יגיעו. הם כן יודעים על הארץ. זה קודם כל. אני, מורן ואנני, שהיינו בחו"ל בהופעות דאגנו להגיד להם שוב ושוב, אם לא שמת לב, המייספייס שלנו הפך לרשמי ע"י הלהקה. המייספייס שאני סתיו ואופק השקענו דם יזע ודמעות עליו כדי שיראה כמו שצריך והתעדכן בזמן. ובוידאו צ'אט האחרון במייספייס עם הלהקה, אז תומו גם הזכיר את ישראל. אז הם כן יודעים. דבר שני, לפעמים לא צריך שיראו אותך, את רק צריכה לדעת שהיית שם. את צריכה להביא, המעריצים הם הלהקה והלהקה היא המעריצים. היו לנו ימי קידום כשעמדנו בטור להופעה, הם הכניסו מעריצים פנימה שיחתמו על התופים של שאנון, אז לא יודעים שזאת אני שהייתי שם אז מה? אני יודעת וכל עוד אני יודעת ואנשים רואים שעל התוף הימיני איפשהו כתוב israeli echelon אז אני את שלי עשיתי. בסך הכל, זה כיף. ולכי תדעי מה ההפתעה שהם מכינים לך בסופו של דבר? הם עושים עוד סרט דוקומנטרי על ההכנה של הדיסק.. אולי זה יופיע שמה? קיצר.. אין לך דרך לדעת. מי שעושה מזה בלאגן זה מי שמתלהב לרגע ונכנס להיסטריה, תאמיני לי, זה קורה לכולם. קיצר.. את קצת פאסימית אז כדאי שתיכנסי קצת להיסטוריה של הפורום ותבדקי את ההישגים שלנו כמועדון מעריצים..

maya254

New member
שאלה...

יש את הוידאו צ'אט האחרון במייספייס עם הלהקה שבו טומו הזכיר את ישראל מוקלט? תודה.

Pink Jellyfish

New member
אני אכן פסימית...

+
רק שיבואו כבר.פשוט מעצבן אותי שמעריצים כאן צריכים להיות ערנים ופעילים באופן מסיבי כדי שתופיע בארץ להקה שהם אוהבים.בכל זאת,ברוב המדינות בעולם לא צריך לעשות כלום בשביל הופעה חיה. טוב,עזבו. חח, אני אפסיק להטריד את הפורום עם הדעות הפסימיות שלי
. אה וברור שכבר נכנסתי להיסטוריה של הפורום:)

את ממש לא מטרידה

את אומרת את דעותייך וזה חשוב, ועוד חבר לפורום הזה בכלל לא יזיק. על אף שאת אומרת שאת פסימית את עדיין אוהבת אותם לא? כל מה שיש לי להגיד לך, מנסיוני, זה שזאת מדינה בעייתית. א' כי יש לה יחסי ציבור לא משהו, ואנשים מפחדים לבוא לכאן ב' כי לעפמים עצם ההגעה למדינה כזאת אולי מוצגת כתמיכה בדעות פוליטיות מסויימות. .נראה לי ג' כי המדינה הזאת לא ערוכה ממש להופעות, באמת ובטח יש עוד סיבות. בעולם, יש את EMI החברה של הלהקה היא בעלת סניפים בכל העולם, חוץ מ..הארץ כמובן. אז למועדוני המעריצים בעולם הרבה יותר קל להביא אותם

למעלה