1 https://www.y4pc.co.il/05-17-guides/what-you-need-to-know-about-video-converting.htmlהיי,
אם לא בחרתי את הפורום הנכון אשמח להפניה.
אני שואל לגבי דיגיטציה של קלטות וידאו!
להמיר אותן לדי וי די אני יודע.
אשמח הדרכה כללית איך אני מעביר קלטות וידאו בדרך הכי פשוטה להארדיסק ( חיצוני ), יש גם טלויזיה חכמה וגם לא אם זה רלוונטי וכמובן שיש מכשיר וידאו.
תודה רבה
שלום. אני חושב שהסירטון הזה יוכל לעזור לך.היי,
אם לא בחרתי את הפורום הנכון אשמח להפניה.
אני שואל לגבי דיגיטציה של קלטות וידאו!
להמיר אותן לדי וי די אני יודע.
אשמח הדרכה כללית איך אני מעביר קלטות וידאו בדרך הכי פשוטה להארדיסק ( חיצוני ), יש גם טלויזיה חכמה וגם לא אם זה רלוונטי וכמובן שיש מכשיר וידאו.
תודה רבה
לא משנה מה מחברים כמקור האות.תודה רבה
אנסה את זה עם התוכנה הזאת.
שאלה נוספת- אם אני אתארגן על הדיגיטציה של הוידאו האם ניתן להעביר לדיגיטל גם מה שרואים בטלויזיה ביס והוט וכדומה? אני עוד לא בתוך זה אבל על פניו זה נשמע לי פשוט יותר , נכון?
יס והוט יש להם הגנות תוכן. אפשר לעקוף אותן אבל זו עבירה פלילית ובטח שפה לא נסביר איך עושים.תודה רבה
שאלה נוספת- אם אני אתארגן על הדיגיטציה של הוידאו האם ניתן להעביר לדיגיטל גם מה שרואים בטלויזיה ביס והוט וכדומה? אני עוד לא בתוך זה אבל על פניו זה נשמע לי פשוט יותר , נכון?
חחח.. בעידן האנלוגי בשרות ה- VOD שאז קראו לו הום סינמה, היית צופה בסרט 10 דקות חינם ואז אם לא היית מזמין אותו, התמונה היתה משתבשת.יס והוט יש להם הגנות תוכן. אפשר לעקוף אותן אבל זו עבירה פלילית ובטח שפה לא נסביר איך עושים.
הי ירון,יס והוט יש להם הגנות תוכן. אפשר לעקוף אותן אבל זו עבירה פלילית ובטח שפה לא נסביר איך עושים.
צריך כרטיס למחשב שאליו מחברים את הקול והתמונה שיוצאים מהממיר, למחשב. ואז במחשב מקליטים.תודה רבה
כניסת HDMI. מה בדיוק תקליט ביציאה של כרטיס המסך? את האות מהכרטיס על ידי מכשור אחר.יציאת HDMI אמורה למנוע הקלטה דרכה, אבל זה עניין שנפרץ ממיזמן.
התכוונתי ליציאת HDMI של הממיר של הוט או יס.כניסת HDMI. מה בדיוק תקליט ביציאה של כרטיס המסך? את האות מהכרטיס על ידי מכשור אחר.
הצפנת HDCP זה כבר היסטוריה כאמור.
במקום להסתמך על מקודד חומרה אנלוג-דיגיטל זול שהיצרן בחר עבורך במכשיר הוידאו שלך לדחיסה לפורמט DVD, יותר עדיף להוציא אות וידאו מקור ולדחוס בכל קידוד שחפץ ברצונך במחשב - אם תרצה לערוך hd remaster לתוכן מ-VHSהיי שוב,
בקשר לדיגיטציה של קלטות וידאו, למרות שכבר קניתי את כל הכבלים המתאמים לצורך כך חשבתי על פתרון אולי יותר טוב- יש לי מכשיר וידאו משולב די וי די מקליט, האם אולי שווה לי להמיר את הקלטות לדי וי די ואז להכניס את הדי וי די למחשב ולמשוך את קבצי הוידאו? לא אמור להיות הבדל באיכות בהשוואה ל״ לכידת הוידאו״ נכון?
ובאותו נושא, אולי זה הפתרון גם להקלטות מיס והוט? פשוט לנגן את ההקלטות בטלויזיה ולהקליט לתוך הדי וי די המקליט ואז להוציא את הקבצים במחשב?
הדי וי די שלי מאפשר הקלטה ברמת איכות גבוהה, הרמה הכי גבוהה זה יוצא נדמה לי 56 דקות לדיסק שלם. אז בהתחשב בזה שאני לא ״מקצוען״ אתפשר על הדרך הזאת.במקום להסתמך על מקודד חומרה אנלוג-דיגיטל זול שהיצרן בחר עבורך במכשיר הוידאו שלך לדחיסה לפורמט DVD, יותר עדיף להוציא אות וידאו מקור ולדחוס בכל קידוד שחפץ ברצונך במחשב - אם תרצה לערוך hd remaster לתוכן מ-VHS
את כל הנמנה מבצעים ביישום מקצועי לעריכת וידאו. למשל ב-Adobe Premiere Pro. קיימים אפקטים אשר מאפשרים כאמור לקרב איכות, אבל אין בהם טעם אם המקור הוקלט/נשמר בפורמט דחיסה אשר מוציא רזולוציה קטנה ו/או ביטרייט נמוך. "הדי וי די שלי מאפשר הקלטה ברמת איכות גבוהה" ו-"56 דקות לדיסק שלם" לא אומר כלום (מונחים עבור עקרות בית) כי המקור יהיה על כמעט בטוח פורמט DVD (קבצי VOB) עם המגבלות שלו ועם מקודד דחיסה לא ידוע. לכן ההמלצה תמיד היא להקליט אות וידאו ישיר מהמקור (יציאת HDMI/SCART/RCA או מה שלא יהיה במכשיר שלך) לכרטיס עריכה במחשב ואז כאמור לערוך את כל מה שצריך.הדי וי די שלי מאפשר הקלטה ברמת איכות גבוהה, הרמה הכי גבוהה זה יוצא נדמה לי 56 דקות לדיסק שלם. אז בהתחשב בזה שאני לא ״מקצוען״ אתפשר על הדרך הזאת.
אבל התשובה שלך פתחה לי עוד תת נושא שרציתי לשאול עליו, מה הכוונה ״ לערוך לhd remaster “? או אם להיות יותר ספציפי לנושא שהמשפט הזה פתח לי פתח אליו- האם יש דרך קלה יחסית ( או פחות קלה אבל עם עזרה מיוטיוב או משהו) לקחת קבצי מחשב של למשל תכניות ששודרו בטלויזיה לפני הhd ולקרב אותם לאזורי הhd?
המון תודה על העזרה
1) אם הבנתי נכון אתה לא ממליץ לנסות לשפר תכניות טלויזיה ששודרו לפני הhd אפילו על ידי מישהו מקצועי בעריכת וידאו?את כל הנמנה מבצעים ביישום מקצועי לעריכת וידאו. למשל ב-Adobe Premiere Pro. קיימים אפקטים אשר מאפשרים כאמור לקרב איכות, אבל אין בהם טעם אם המקור הוקלט/נשמר בפורמט דחיסה אשר מוציא רזולוציה קטנה ו/או ביטרייט נמוך. "הדי וי די שלי מאפשר הקלטה ברמת איכות גבוהה" ו-"56 דקות לדיסק שלם" לא אומר כלום (מונחים עבור עקרות בית) כי המקור יהיה על כמעט בטוח פורמט DVD (קבצי VOB) עם המגבלות שלו ועם מקודד דחיסה לא ידוע. לכן ההמלצה תמיד היא להקליט אות וידאו ישיר מהמקור (יציאת HDMI/SCART/RCA או מה שלא יהיה במכשיר שלך) לכרטיס עריכה במחשב ואז כאמור לערוך את כל מה שצריך.
לא הבנת נכון.1) אם הבנתי נכון אתה לא ממליץ לנסות לשפר תכניות טלויזיה ששודרו לפני הhd אפילו על ידי מישהו מקצועי בעריכת וידאו?
2) את המתאמים שמאפשרים חיבורי HDMI וRCA למחשב כבר קניתי, איזה תכנות מוכרות ו/או ידידותיות יש ללכידת וידאו במחשב? אם יש משהו סופר ידידותי אפילו בתשלום אז גם עליו אשמח לשמוע.
תודה רבה
מסך כולל כניסת אות תמונה ושמע.אולי זאת שאלה טיפשית אבל בכל זאת- האם אפשר לחבר את כרטיס לכידת הוידאו למסך הטלויזיה שיקלוט מה שמשודר על המסך או שרק ישירות למכשירי וידאו או די וי די?
- את זה שאלתי גם בהקשר של משהו שדיברנו כאן קודם על הקלטה מהוט ויס, זה פותר את הבעיה הזאת נכון?( כמובן בהנחה שאפשרי ללכוד את מסך הטלויזיה).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.