דיגירצח

chi12

New member
דיגירצח

לפורום הזה חדר דגימון מסוכן, רצחמון, שהורג את כל מי שאומר מילה מסוימת. עליכם לגלות את המילה לפני שגם אתם תמותו... לרצחמון יש דיגיגורל שהוא אחד ממשתמשי הפורום, ובדיגי כלי שלו כתוב את המילה שאסור להגיד. אני היא הדיגיגורלית הראשונה שלו, כאשר מישהו ירצח אני אכתוב את שמו באשכול הזה ולכם יהיו שלושה ניחושים איזה מילה הורגת, עד שימות עוד אחד, ואז שוב שלוש ניחושים וכן הלאה. מי שגילה מה המילה הוא הדיגיגורל החדש, אם אף אחד לא גילה התור חוזר אלי. בהצלחה! (מקווה שהבנתם..)

כל הכבוד לך על הרעיון!

אממממ נראה לי שהבנתי.אני אמורה לגלות מה המילה?אממממ המילה היא דיג'ימון?

chi12

New member
../images/Emo51.gif

אפשר לנחש רק אחרי שמישהו מת, ושכחתי להגיד שמי ש'מת' לא יכול לנחש מה המילה שרוצחת אותו. זה בעצם המאפיה רק על המחשב.

Yuske

New member
מימי הילדות שלי

לפני שהתגייסתי...אחד מחמשת הפיצולים שהרגנו... רוחו עדיין עימנו מסתובבת פה ושם מידי פעמ האמתO.ם..

Digi Lista

New member
יוזמה מעניינת../images/Emo45.gif

אני בעד לנסות,אבל לא הכי הבנתי מתי מישהו ימות ואיך משחקים את זה דרך האינטרנט?...

chi12

New member
מישהו מת!

Oukami Kun אין לי מושג מה השם שלך, אתה לא יכול לנחש מה המילה שאסור להגיד ולאחרים יש 3 נסיונות לגלות אותה.

chi12

New member
בלי כותרת

יש לי בעיה, גם דמוניס סבאר ואורנית 'מתו', וסתם אין מי שינחש, אז יש לכם עכשיו 8 ניחושים אם לעא תגלו, אז אני. משחק מוזר- כללים מוזרים- חיים משונים (סתם עיזבו אני בקטע של האשמה עצמית)

למעלה