|דיוד| של ויילדי
ע עידיתוש והאוצרות New member 1/5/06 #2 ../images/Emo165.gif שלי ../images/Emo165.gif והיום היינו יחד במשולש, השתוללתי ומה שחכתי בסוף בחנות את הסברובסקי גודל 5 איזה עצבים אז השתמשתי ב4....
../images/Emo165.gif שלי ../images/Emo165.gif והיום היינו יחד במשולש, השתוללתי ומה שחכתי בסוף בחנות את הסברובסקי גודל 5 איזה עצבים אז השתמשתי ב4....
W wildspirit New member 1/5/06 #8 נו איך לא תשכחי ../images/Emo35.gif מרוב עצים לא רואים את היער ומרוב לחץ של זמן... לא נורא ... לפחות יש לך מגן דויד והוא יצא משגע
נו איך לא תשכחי ../images/Emo35.gif מרוב עצים לא רואים את היער ומרוב לחץ של זמן... לא נורא ... לפחות יש לך מגן דויד והוא יצא משגע
ע עידיתוש והאוצרות New member 1/5/06 #11 כרגיל מי אשם ../images/Emo3.gif ברור שאת אל חחחחחחח מעצבן שאני זוכרת שהחזקתי את הכחול גודל 5 ביד אוףףףףףףף זה מרוב חרוזים התעוורתי היה צריך לראות איך חזרתי מעולפת הביתה מהקניה חחחחחחח
כרגיל מי אשם ../images/Emo3.gif ברור שאת אל חחחחחחח מעצבן שאני זוכרת שהחזקתי את הכחול גודל 5 ביד אוףףףףףףף זה מרוב חרוזים התעוורתי היה צריך לראות איך חזרתי מעולפת הביתה מהקניה חחחחחחח
W wildspirit New member 1/5/06 #12 אני האשמתי אותך../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif ממש לא... להיפך... לא האשמתי את עצמי אבל גם לא אותך אלא כורח הנסיבות חולה עלייך
אני האשמתי אותך../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif ממש לא... להיפך... לא האשמתי את עצמי אבל גם לא אותך אלא כורח הנסיבות חולה עלייך