דיוווןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dearanita

New member
מגרש חול מעורבב עם שמן ושבבי סיליקן

כי זה הכי טוב ורק לסוסים ברגליים

אכן כן...

מדשא אני מפחדת שהסוסים יחליטו לאכול ודשא לא מתייבש מהר ויכול להפיל שוש! חחח

דשא? ממתי יש דשא במגרש?

על דשא לולים להליק כי זה בכל זאת צמח ויש בו נוזלי.. ואם את רצה עליו יש לך סיכוי טוב להחליק...

Sweet SuGaR

New member
חול אבל...

למי שלא יודע, הדשא בתחרויות הוא לא סתם דשא מתחתיו יש שכבה של משהו:| שבולמת קצת את הזעזוע כמו חול... אני לא יודעת על זה הרבה...

Just A Firefly

New member
הא?! ../images/Emo12.gif

הסוסים לא מחליקים כזה מהר על הדשא, קודם כל. שנית כל, יש ספייקים (דוקרנים) מיוחדים בבסיס של הפרסות שמונעות את ההחלקה הזאת. האמת, צריך לרכב במאנז' דשא (שאין לנו בארץ
) ובמאנז' חול כדי לעשות את ההשאווה... בכל מקרה, המאנז' דשא הזה, הוא לא כל כך נורא כמו שמתארים אותו. ואם הוא היה נורא שכזה - ממזמן לא היו משתמשים בו בהמון חוות באירופה ובתחרויות.. חוצמזה, ה"דשא" הזה הוא לא בדיוק דשא - יש מתחת שכבה המונעת זעזועים וכ'ו כמו ששי (|בטטה|) אמרה..
יום טוב

Shai Felton

New member
אממ../images/Emo175.gif

התחרייתי כמה פעמים על דשא ולא כ-ז-ה מחליקים עליו, האמת שאני בכלל לא הרגשתי הרבה הבדל! ואני ממש לא בטוחה שבדרבי (התחרות עם הדשא) זה דשא מיוחד ולא נרא הלי שיש מתחתיו שכבה שמונע תזעזועים! בכלל לא בטוחה - זה דשא רגיל בהחלט.... ובקושי מרגישים בהבדל, והסוסים לא ממש מחליקים על זה כי כמו שאמרת יש להם דוקרנים בפרסות!

GrEeNwOmAn

New member
תשובות.../images/Emo179.gif../images/Emo29.gif

על מגרש חול. על דשא יש יותר סיכויים להתחלק. אבל בדרבי מתחרים על דשא גם, לא? תענו לי.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif קודם כל זה להחליק לא להתחלק

כי להתחלק זה כמו להתחלק לחצי... ושנית כל לא מתחרה, ולא יתחרה קפיצות אז מן הסתם אני לא יודעת מה יש בדרבי...

למעלה