דיווחים מהשטח

oehhe

New member
דיווחים מהשטח

צהריים קרירים לכם. חדי הזכרון בינכם זוכרים בוודאי את סיפור הפריצה לבית אם ילדי. הבוקר נחתו בשלום האם ובתה הקטנה הלא היא החתלתולית שלי. הטליה ציפתה להן בנמל התעופה והסיעה אותן לביתן. מיותר לציין שגיל ורננה לא תקפו אותן בראותן את המתחולל בבית. לאחר שעתיים של התארגנות ראשונית זכיתי לשיחת טלפון מהגברת. היא הודתה לי על כל שעשיתי למענה בהעדרה. שוחחנו לפחות שלוש דקות רצוף בטלפון. השיחה הייתה עניינית אך חברית ושברה רצף של שנה של אי תקשורת מוחלטת, עד היום כל התקשורת הייתה דרך הילדים (תגידי לה ותגידי לו). עידן חדש הפציע oehhe בלש גשש - דרדס

*יערית

New member
../images/Emo45.gifוכמו שאומרים או שרים....

וזוהי רק ההתחלללללללה לללללללה ללללה
אפשר להצטרף עם
נו מה לא חשבת שמגיע לך צ'פחה על הלחי...

b4icu

New member
איזה יופי ../images/Emo140.gif

שלום כמו בסיפורים, מעשה טוב אחד הוביל לשני וכו'... ועל כך נאמר שרק אהבה מביאה עוד אהבה (בטח נסחפתי
). מאוד שמח עבורכם ועבור הבנות המשותפות.

מצוטטת

New member
יותר מיכול להיות

שזה פתח של התחלה לתיקשורת קצת אחרת מלווה אותך בסיפור הזה מתחילתו (חדשה אנוכי...זוכר נכון
) ואתה יודע מה מעבר לתגובה אתפוס "טרמפ" עליך (וגם אשתף) אז אולי לא יהיו שם בעידן הזה חיבוקים ונישוקים אולי...(לא מספיק בקיאה) לא ניתן לתת את מה שלא היה שם קודם אבל מאמינה (מניסיון) שאפשר היום לכבד לתמוך ולהיות שם כן בשם החיבור ש תמיד יחבר ...היותנו הורים אתה את הצעד הענק (אני מניחה מבחינתך) עשית ואין מצב בעולם, שדבר שנעשה מה-
לא חודר .... לעיתים יש שם שריון נוקשה יותר שנראה בלתי חדיר... אבל הנה....יכולת לו כנראה.... 'תה יודע אצלי/נו שם בעבר המון לא היה המון מכל וכל....עבר עלינו תהליך פרוד לא פשוט מטען חריג נשאנו...כל אחד מהמקום שלו.... המילה לסמוך איבדה את קיומה אצלי בלקסיקון(מודה, לא שהיא מי יודע מה תופסת מקום היום), לא רק שנמנעתי מלפנות, גם לא שיתפתי כלום נאדה ככה עמוק היה שם הכאב.... אבל מה, איפה היה קצת קושי שידעתי שגם בעקיפין זה נוגע לילדים המשותפים זה עלול להשליך...לא רק שלא הפעלתי ת'אמוציות אלא ניסיתי (עד כמה שהרגשתי שיכולתי) להיות שם...... בת'כלס ממה שסיפרת כאן זה נראה לי בדיוק מה שקרה כן, כן לא תמיד מי שמשקיע שוקע... עובדה

עלמה 3

New member
עידן חדש הפציע ובכלל לא דרדס../images/Emo20.gif

ראינו את הגובה שלך.... זה כמה דרדסים אחד על השני, מלאים ברצון וטוב לב. זה אתה אוהי יקר .. ואתה רואה לא לזלזל באימרות שפר - " שום דבר לא קורה סתם" .. הכל מכוון. יאללללה תתחדש...

oehhe

New member
אל נא תפריזו בחשיבות האירוע

לי אין ולא היתה שום בעיה לשוחח איתה אם רק הייתי מוצא על מה, פשוט לא בא לי. גם לה לא היתה ואין בעיה לשוחח איתי וגם לה אין כל כך על מה. שנינו מסתדרים היטב עם הילדים (כאמור 24+22+16) עוכרי הדין (הטעות מכוונת) עושים את מלאכתם נאמנה ובקרוב אוכל לבשר לכם על חידושים, רק היו לי סבלנים. oehhe דרדס בריבוע

עלמה 3

New member
אוהי יקר

כן.. כן... מגיע לך הקרדיט... וגם נשיקה.. א'פה רולן היום... היא בסדר ? מסור לה את אהבתי...

מורכב

New member
אוהי היקר ../images/Emo150.gif

אומנם הכרתי אותך רק כמה שעות אבל ענק כמוך לא צריך יותר מזה גם אם הצד השני היה צועק עליך ולוקח כמובן מאליו את מה שעשית היית עושה זאת פעם נוספת אתה כזה מה לעשות אבל למה למה רק שאנחנו פריירים רק אז אפשר לדבר איתנו, כמה דקות תמימות ללא " כסח " למה תמיד אבל תמיד האקסים צריכים לעשות למה לא האקסיות יעשו ואז מה אז דיברנו שלוש דקות אבל מה עם שבוע הבא, עוד שבועיים שלוש סוף שבוע נהדר לך ולרולן מורכב

oehhe

New member
אני לא ענק ולא פרייער

איש פשוט עצבני והיסטרי בגלל שאני כזה אני מנסה בכח לשמור על שלוות הנפש שלי ואם משהו מכעיס אותי, אני קודם אוכל את עצמי מבפנים לפני שאני מטיח באחרים. oehhe גם לי נורא קשה לפעמים, אני רק מיטיב להסתיר את זה

מורכב

New member
לא אמרתי פרייר,,,אמרתי

פריירים,,,,,ברבים לגבי ההמשך אתה אפילו לא מתאר לך כמה אנחנו דומים ערב טוב ענק

מורכב

New member
יונתי היקרה ../images/Emo23.gif

לא יזיק מהההה? להיות פרייר? לא הבנתימה לא יזיק עוד משהו ספיישל בשבילך אם כל ה
יות היו כמוך אני לא יודע אם היה לנו את הפורום הזה,,,,,,כפיש
מורכב

princess lis

New member
מורכב...אם היה שקט מידי...

היה משעמם
איזה טיפים יש לך לתת ל
כדי שכל המורכבים יחיו באידיליה

princess lis

New member
התכוונתי...הנשים ה../images/Emo128.gif

ואם כמוך...תן יותר פרטים על עצמך... דבר אחד חיובי כבר הבחנתי...

מורכב

New member
טיפ רצית,,אני לא אקסית אבל

שילכו לעבור קורס באיך להיות אקסית וקודם כל אמא מ: יונה לבנה יערית יעלי רולן למשל

מורכב

New member
יש לי שאלה אליך ליז

אבל בלי להעלב למה את תמיד בעמדת התגוננות? למה האם מפני שהכתוב נוגע לך? באמת ללא כל רצון לפגוע, הרי כל מה שנכתב בפורום בדרך כלל ממוען לשם ספציפי שמדברים עליו אז למה?

מורכב יקר וענק

כאן תגובתי אליך לא יזיק לך לעשות צעד אחד קדימה לכיוון האקסית שלך. את תגובתך לאוהי תאמץ גם לעצמך כי אתה ענק לא פחות ממנו. הכל למען הילדים. בתוך תוכי אני יודעת שגם אתה היית מגיב כמו אוהי ,אז אל תסתתר מאחורי הצניעות.

למעלה