דיווחים מינימליסטיים מבישולי |סיר|חופשת סקי |אישלג||שלג|

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מלכתחילה הודעתי שאני לא מעוניינת לבשל כל יום- רוצה לגלוש, לקרוא, לעבוד קצת. לא לבלות במטבח לא שלי עם מעט כלים שהבאנו ומכשירים אליהם איני רגילה.
שמחה לציין שדי עמדתי בכך.
אבל, הכנתי שני מרקים מעולים!
מרק ירקות עשיר ביותר- כמעט כל ירק שמצאתי במרכול. לא הבאנו איתנו ממחה אז חתכנו קטן והיה כיף לנגוס בירקות.
ומרק פטריות, סלרי וגריסים מעולה!!!! כל כך מעולה שהכנתי היום שוב.
מעבר לכך בבוקר אכלנו בגטים טריים עם ירקות וחביתות (בכל יום ילד אחר הכין), הבת הכינה לביבות תפ"א אתמול, המון רוטב לפסטה וכרובית שלמה בתנור.
מוסיפה תמונה של הנוף- אולי יזרז את החורף בארץ...אחת לפני הזריחה (07:00) ואחת אחרי (08:00)- בשתיהן עדיין לא ממש אור בחוץ.
המשך חנוכה שמח|סופגניה|

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2022-12-20 at 20.00.38 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-20 at 20.00.38 (1).jpeg
    KB 65 · צפיות: 4
  • WhatsApp Image 2022-12-20 at 20.00.38.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-20 at 20.00.38.jpeg
    KB 54.8 · צפיות: 4

mיטלמן

Well-known member
מלכתחילה הודעתי שאני לא מעוניינת לבשל כל יום- רוצה לגלוש, לקרוא, לעבוד קצת. לא לבלות במטבח לא שלי עם מעט כלים שהבאנו ומכשירים אליהם איני רגילה.
שמחה לציין שדי עמדתי בכך.
אבל, הכנתי שני מרקים מעולים!
מרק ירקות עשיר ביותר- כמעט כל ירק שמצאתי במרכול. לא הבאנו איתנו ממחה אז חתכנו קטן והיה כיף לנגוס בירקות.
ומרק פטריות, סלרי וגריסים מעולה!!!! כל כך מעולה שהכנתי היום שוב.
מעבר לכך בבוקר אכלנו בגטים טריים עם ירקות וחביתות (בכל יום ילד אחר הכין), הבת הכינה לביבות תפ"א אתמול, המון רוטב לפסטה וכרובית שלמה בתנור.
מוסיפה תמונה של הנוף- אולי יזרז את החורף בארץ...אחת לפני הזריחה (07:00) ואחת אחרי (08:00)- בשתיהן עדיין לא ממש אור בחוץ.
המשך חנוכה שמח|סופגניה|
תודה,
חג שמח!
כמה קר?

michalgad

Active member
תמונות מדהימות. איזה כייף להדליק נרות חנוכה עם נוף כזה! כל הכבוד שהורדת מעצמך את הבישולים הכבדים ובאמת אין כמו מרק חם במזג אויר כזה. אצלינו לא אוהבים מלכתחילה מרקים מחיתיים אז באמת אין כמו מרק ירקות עשיר עם מלא ירקות​

איזה יופי וכל הכבוד לך. זוכרת את הדיווחים שלך בשנים קודמות. לא הבנתי איך כולם נהנים ואת עובדת כל כך קשה. תעשי חיים.

למעלה