דיווחים על קולה של זאתי

plants and rags

New member
דיווחים על קולה של זאתי

תמיד יש בגיגוגראפי (מילה מסובכת בעברית) בביורק.קום על כל הופעה ביקורות, או בשם שיותר מתאים להן, הודעות מפגרות של אנשים שהיו בהופעה. לא חשתי צורך לפרסם אף אחת מהן עד עתה כי לרוב הן בספרדית (גם אם המופע בסין, המגיבים תמיד ספרדים) והם תמיד אומרים היה נפלא, תודה שבאת לגרמניה. אבל חשבתי שאם אנחנו רוצים לשמוע קצת מה שלום זאתי אולי כדאי לבדוק. אז זה מה שמצאתי מהתגובות שהיו על גרמניה ב-20, רומא ב-25 ומורונה שלשום, למרות שזה יותר אתמול משלשום. 4th - Her voice was in a very good condition... she done some experimental screaming which is always pleasure to hear... You know what I mean :) לא, אנחנו לא יודעים למה אתה מתכוון, אבל לא משנה. רק כדי להראות שצריך לקחת הכול בעירבון מוגבל, הנה דוגמה לביקורת: GRAZIE BJORK!!! She was so powerfull and amazing!!! The venue was perfect!!! and the setlist was planned very well!!! אממה, כאשר ראיתי שסטינגו כתב ביקורת על ורונה והוא אמר ש: Her voice was very good, especially in "The Anchor Song" where it was perfect even though it was towards the end of the show, אז הבנתי שאפשר לסמוך עליהם. סטינגו, למי שלא מכיר, הוא אושייה בפורום בביורק.קום. אז באמת שאתם לא בסדר אם אתם לא מכירים. אז זהו. אין מה לדאוג, ההופעה בפארק תהיה נהדרת. מתי אתם מתכננים לבוא? חשבתי על שתיים ככה.

Pygmy puff

New member
אפילו יום לפני.

שמעתם שמוריסי אמר שהוא שחה בים בעירום לפני ההופעה? פפף. בטח גם ביורק תרצה. אני מקווה שאין לה כרס לפחות.

plants and rags

New member
א. יש לה כרס

ב. אני מבין שהרבה אסונות פוקדים את חופי ישראל לאחרונה. ג. ביורק עשתה את זה כבר לפניו. רק שהיא הייתה טופלס והסתפקה בזה, כי היא בחורה סולידית. אני לא אוהב לכתוב בסעיפים.

Esmena

New member
אם אני זוכרת נכון מתמונה שראיתי היא הייתה עיר

ומה לחלוטין.

plants and rags

New member
תוכיחי.

ביורק היא לא פולי ג'ין שחושפת את איברה במהלך הופעות. אוקי, זה נשמע מגעיל למדי. הגעתי לשלב שבו אני מגעיל את עצמי. יופי.

Pygmy puff

New member
לא יודעת לגבי

התמונות פפרצי בעירום (היפותטי, כן?) בארץ הקודש, אבל אחרי הקליפ ל-Pagan Poetry לא נראה לי שיש לה בעיה לחשוף איברים כאלה ואחרים. אלא אם כן זו כרס, ואני מניחה שבק אין 1995 עוד לא הייתה לה כרס.

למעלה