דיווחים שלי +ליאור

מיכל153

New member
דיווחים שלי +ליאור

שלי - עם דלקת אוזניים מיום שישי שעבר. הזעקנו רופאה הביתה בערב יום שישי (בתשלום של 50 ש"ח). אני זיהיתי עוד מקודם, כי היתה הפרשה לבנה כמו משחה. היא קבלה אנטיביוטיקה. היא דרשה שנלך לא.א.ג. ביום ראשון (שהיה) . המליצה גם חדר מיון עם הילדה עוד תסבול ולא תישן. ביום ראשון היינו אצל רופא א.א.ג. והוא אכן אישר דלקת. נתן לנו גם טיפות גם לאוזן. הכפתור בחוץ. ניתוח להשמת כפתור חדש יהיה רק כאשר : ירידה בשמיעה או לחץ על עור התוף. מחר היא מתחילה שילוב בגן הרגיל ליד הבית. שלי היתה ביום שישי בגן רגיל ליד הבית למטרת שילוב. בבוקר סיפרתי לה שוב שהיא הולכת איתנו (אבא ואמא) לגן ליד הבית לגן רבקה (היא סיפרה לי שלגננת של הבובה קראו רבקה). הלכנו בכיף. הגענו לשם בסביבות 8:05, קבלה את פנינו הגננת רבקה. היו כבר רוב הילדים (יש בו כ-30 ילדים) בגן. ישבו שם הרבה בנות לצייר ואחת מהן שבלטה אח"כ לאורך כל היום הציעה לה לצייר בטושים האישיים שלה. היו כמובן גם טושים של הגן. שלי כתבה המון פעמים שלי וכולם נדהמו (כולל הגננת). כל הזמן הזה שלי התבוננה בבנות שקצת רבו גם על הטושים. התבוננה מה הן אומרות ומה הן עושות. אח"כ הראיתי לה את פינות הגן : בובות, משחקים, מטבח (לאוכל ולשתייה), שירותים ותליית מעילים. היא החלה לשחק בבובות עם עגלה של סופר. 2 בנות (ביניהן הבת הקודמת שבלטה) שחקו יחד איתה והראו לה איפה כל האביזרים למשחק. היא לקחה גם תיק של אמא (בכאילו). הן הסתובבו בגן כאילו לטיול בגינה עם הילדים הקטנים. אח"כ היה תאטרון בובות על אופרה של ורדי (עם גרביים כאשר כל יד מייצגת אדון או גברת). זה כמובן לווה במוזיקה. אח"כ דיברו קצת על מה היתה האופרה (סיפור אהבה בין גבר לאישה). בשלב הזה בשעה 10:00 שלי כבר טענה שמשעמם לה (אבל לי היתה הרגשה שכבר התעייפה, גם מהתגובה לגננת שהיא לא רוצה כלום). העברתי לגננת את המסר שזהו והיא נפרדה רשמית משלי. היא סיפרה לילדים ששלי תהיה אורחת בכל יום שישי. כשיצאנו היא יצאה בשמחה ובדילוגים, כאילו הוקל עליה מאוד. אמרתי לה שבשבוע הבא אמא תלווה אותה ואח"כ תלך למקום אחר ותחזור לקחת אותה בסוף היום. היא כמובן לא סרבה בכלל. שאר היום עבר בטיול עם אבא שלה לבנק וכו'. ליאור - הפגישה עם המחנך ועוד מורים נוספים (כל אחד בנפרד) הראה שיש כמובן שיפור רב בתקשורת בין ליאור לביניהם. עכשיו יהיה מאמץ גם של למידה וכמובן יש הרבה מה ללמוד בהבנת הנקרא, בחשבון, באנגלית שהוא ממש התקדם. נפגשנו עם מורה באנגלית, במחשבים ובפסיכודרמה. פסיכודרמה הוא הטיפול שהוא מקבל. הוא נפתח ומציג גם במקום אחרים. ליאור ממשיך לקחת את הכדור.

למעלה