ה־ התיישבה על -קלון...
נ נתנאל531 Well-known member 27/2/19 #21 סו"ר בדרום הגולן בניגוד לחוף, פה מדובר באירוע פחות מצוי.   בהתאם יש מטחי גשם חזקים לזמן קצר, מלויים בסו"ר, ולא גשם רציף בעוצמות חקלאיות.   מצורפת אנימציית לווין
סו"ר בדרום הגולן בניגוד לחוף, פה מדובר באירוע פחות מצוי.   בהתאם יש מטחי גשם חזקים לזמן קצר, מלויים בסו"ר, ולא גשם רציף בעוצמות חקלאיות.   מצורפת אנימציית לווין
י יובל 42 New member 27/2/19 #22 תנועה מערבית נקיה. תענוג שעוד לא יצא לנו לחוות השנה. בערב תיתכן חיגה זמנית של הזרימה לדרום-מערבית עם התארגנות הגל השני והיותר משמעותי בים ואז מהחצי השני של הלילה חזרה למערביות והרבה גשם להרי המרכז.
תנועה מערבית נקיה. תענוג שעוד לא יצא לנו לחוות השנה. בערב תיתכן חיגה זמנית של הזרימה לדרום-מערבית עם התארגנות הגל השני והיותר משמעותי בים ואז מהחצי השני של הלילה חזרה למערביות והרבה גשם להרי המרכז.
י יובל 42 New member 27/2/19 #24 ו..... זהו בשעה 10:00 ביום 27/2 זה קרה תחנת ג'נראלי חצתה את ה-400 עונתי. היה קשה כמו להוציא הודעה אופטימית מטורנאדו אבל בסוף זה קרה. עכשיו להסתער על ה-500 בכל הכח. אנחנו כבר בזמן פציעות.
ו..... זהו בשעה 10:00 ביום 27/2 זה קרה תחנת ג'נראלי חצתה את ה-400 עונתי. היה קשה כמו להוציא הודעה אופטימית מטורנאדו אבל בסוף זה קרה. עכשיו להסתער על ה-500 בכל הכח. אנחנו כבר בזמן פציעות.
נ נתנאל531 Well-known member 27/2/19 #31 נתונים לא מלהיבים השאלה עד כמה תתאפשר התפתחות של עננות סערה במקביל
A Andrew Farah New member 27/2/19 #33 נצרת 25.4 מ"מ למערכת עד כה 139.2 מ"מ לפברואר 621.3 עונתי קישור לתחנה שלי בנצרת
נ ניצן חזר הבייתה Active member 27/2/19 #35 לאחר בוקר גשום, נהיה מעונן ועכשו אף מעונן חלקית לולא המודלים הייתי חושב שזה סוף הסערה.
י יובל 42 New member 27/2/19 #37 הרכבת הצפינה לשומרון (כמויות יפות באריאל בשעות האחרונות) עכשיו היא מדרימה בחזרה באיטיות ואולי בשעה הקרובה תתחיל לגרד את צפון ירושלים.
הרכבת הצפינה לשומרון (כמויות יפות באריאל בשעות האחרונות) עכשיו היא מדרימה בחזרה באיטיות ואולי בשעה הקרובה תתחיל לגרד את צפון ירושלים.
י ירושלמי 778 New member 27/2/19 #39 מבול עצום בירושלים רוממה,הגשם מקומי ביותר למשל אצלי מחצות 46 מ'-מ בגנרל'י רק עכשיו חצה 40 מ''מ ובירושמיים 24 מ''מ. ככה שהגשם לעיתים חזק ביותר אבל ממש מקומי,שבר ענן ועובר,לא משהו חזק ורציף.
מבול עצום בירושלים רוממה,הגשם מקומי ביותר למשל אצלי מחצות 46 מ'-מ בגנרל'י רק עכשיו חצה 40 מ''מ ובירושמיים 24 מ''מ. ככה שהגשם לעיתים חזק ביותר אבל ממש מקומי,שבר ענן ועובר,לא משהו חזק ורציף.
ט טורנדו 221 New member 27/2/19 #40 לא יאמן רכבת אדירה נוספת מפספסת אותי. פשוט מדהים עד כמה קו חיתוך הגשם אכזרי ונחתך קמ וחצי צפונה ממני פשוט התאכזרות לשמה כאילו עד לניצנים היא מדהימה ואז נעצרת ומצפינה
לא יאמן רכבת אדירה נוספת מפספסת אותי. פשוט מדהים עד כמה קו חיתוך הגשם אכזרי ונחתך קמ וחצי צפונה ממני פשוט התאכזרות לשמה כאילו עד לניצנים היא מדהימה ואז נעצרת ומצפינה