דיווח- גן ורדים באמירים

lala182

New member
דיווח- גן ורדים באמירים

היינו ממש לא מזמן והנה הדיווח שהבטחתי...
קודם כל המקום באמת מקסים... הנוף הוא הנוף הכי יפה נראה לי שיש באמירים (שבכלל ממוקמת במקום מעולה עם נוף מטורף...) , כל הכנרת והרי הגליל פרוסים מול המרפסת וכמובן מול הג'וקזי שהיה בהחלט גדול ומרווח יחסית לכל הג'קוזים בהם נתקלתי.. המיטה מאוד נוחה ונעימה עם מצעים 100 כותנה סאטן, במטבח חיכו כל מיני פינוקים (פירות, תמרים שהיו קצת ישנים, פאי אגוזים אישי בקבוק יין חלב מיץ עוגיות קפה תה וכו'...) גם באמבטיה היו סבונים קטנים טבעיים אריזה פצפונת של שמפו קצף אמבט וקרם גוף, הצימר למרות שהיה מאוד מפנק ויפה היה קצת קטן לעומת מה שציפינו ועוד חסרון זה הזרם במקלחת ובג'קוזי, לג'קוזי לקח המון המון זמן להתמלא כי הזרם היה חלש וכמובן שאי אפשר היה להתקלח במקביל... במקלחת היה וילון ככה שמצאתי את עצמי גורפת מים תוך כדי (בעיני זה אולי החסרון הכי בולט...) וטמפרטורת המים השתנתה כל 2 שניות בערך אבל חוצמזה באמת שהיה ממש כיף... ואני ממליצה בחום! דרך אגב הגעתי לשם דרך אתר הפסגה שם תוכלו לקרות על מה מדובר

lavendula

New member
זה מעניין מה שסיפרת על המים

כי גם אנחנו היינו בצימר באמירים ולקח ה-מ-ו-ן זמן למלא את הג'קוזי. יתכן ויש בעיות אינסטלציה בישוב?

aviro

New member
הנה הסבר בקשר לזרימת המים

כידוע הג'קוזים בצימרים המשודרגים והחדשים הולכים וגדלים,ודוד מים חשמלי ושמש מכילים רק כ-150 ליטר שאינם מספיקים למלא ג'קוזי, ואם כבר מספיקים, אז צריך לחכות כמה שעות טובות עד המילוי הבא,וכידוע אנו רגילים בביתנו לעשות 3-4 פעמים ביום ג'קוזי,לכן צריך למצוא פתרון למים חמים זמינים כל הזמן, לכן הוספנו אנו בעלי הצימרים מכשיר העובד על גז שמחמם את המים מיד ,מין אטמור שעובד על גז,מכשיר זה עובד על עיקרון כזה,כאשר אנחנו פותחים את ברז המים החמים בג'קוזי או במטבח,המים מתחילים לזרום דרך המכשיר ,באותו רגע מופעל מבער שכאמור פועל על גז ומחמם את המים הקרים הזורמים באזור המבער,עכשיו ,ככל שהמים זורמים לאט יותר הם מתחממים יותר (הם באים במגע עם חום המבער יותר זמן) וככל שהמים זורמים מהר יותר הם מתחממים פחות,במכשיר יש ברז וויסות זרימת המים ויצרני המכשיר מכוונים אותו לזרימה איטית כדי שנרגיש מים חמים מאד ,זוהי הסיבה שהמים בצימרים זורמים לאט,כאשר פניתי לספק המכשיר ואמרתי לו שהמים זורמים לאט הוא יעץ לי להגיד לאורחים ,שכחצי שעה לפני שהאורחים מחליטים להכנס לג'קוזי לפתוח את המים,רעיון טוב לא?

lala182

New member
עכשיו הכל מובן ../images/Emo13.gif

בפעם הבאה באמת התכוננו חצי שעה מראש...

lavendula

New member
בצימר באמירים לא היה אטמור

והזרימה הייתה חלשה רק בג'קוזי, ולא במקלחת. לעומת זאת בצימר במתת היה אטמור ולא הייתה שום בעיה עם זרימת המים.

aviro

New member
זה לא אטמור

המכשיר עליו אני דיברתי הוא לא אטמור ,הוא מכשיר הדומה בפעולתו לאטמור,הוא נמצא מחוץ לצימר,נכון שבמקלחת לא הרגשתם חוסר זרימה,זה מכיוון שבג'קוזי המים יוצאים מפיה פתוחה וכמות המים היוצאים ממנה גדולים לעומת המקלחת שם ראש הטוש המחורר גורם ליציאת כמות קטנה של מים אך לנו היא נראת הרבה בגלל הלחץ שיוצרים החורים הקטנים של הטוש

lavendula

New member
שיהיה... העיקר שהיו מים חמים בשפע!

אגב, בג'קוזי היה גם ראש טוש (מאוד נוח! בכלל לא השתמשנו בטוש של המקלחת), וגם ברז רגיל. עד כמה שזכור לי, בעלת הצימר אמרה שזה אטמור, אבל אני לא סגורה על זה.

למעלה