דיווח דולפינים, מזל טוב לדולפינים

דיווח דולפינים, מזל טוב לדולפינים

אתמול בשעה 09:30, כק"מ אחד מערבית לחופי נתניה עקבנו, חוקרי מחמל"י, אחר להקה של 12 דולפינים בתוכם 3 גורים אשר נולדו לפני ימים ספורים
. זוהי תצפית ראשונה של להקה עם כל כך הרבה ולדות צעירים. את מרבית האמהות אנחנו כבר מכירים, שמחנו לראות שהן בריאות. כולנו תקווה שאוכלוסיית הדולפינים תמשיך להתקיים פה על ידנו למרות בעיות זיהום הים ומיעוט המזון.

ממש מקסים

זה באמת מעודד אותי להצטרף למחמלי שאני יהיה עסוקה פחות בלימודים ועניינים , אני מתה לראות דולפינים מקרוב קרוב

לילב

New member
המממ..

גם אני מאד עסוקה בלימודים ועניינים, אבל מדיי פעם מוצאת זמן ללכת לראות דולפינים
- כדאי

אוריליו

New member
../images/Emo51.gif

תמונות פשוט מקסימות אין לי מילים איך אני יכול לצפות בדולפינים בחופי הארץ ואיפה בחופי הארץ יש סיכוי הכי גבוה לפגוש דולפינים ומי ראה בפעם האחרונה דולפינים בחופי הארץ

שאלה בקשר לדולפינים האלה

הם יהיו לאימוץ? ( אני אימצתי כבר את סולי, למרות שזה לא ממש לאמץ זה לתרום לדולפינים ולדרום לדולפינים זה טוב ) כי פעם שמעתי שיש לאימוץ רק 15 דולפינים ואני יודעת שאימצו את- סולי ( אני!!
) דני ואיתמר. אז כדאי להציע עוד כי הם חמודים וכל מי שיראה אותם ירצה לאמץ אותם ( לאמץ=לתרום )

דולפינים לאימוץ

חלק מהדולפינים שנראו בסקר הזה אנו מכירים, וחלקם כבר מוצעים לאימוץ. מיד לאחר שנמיין את התמונות (תהליך שלוקח קצת זמן...) תצא, כמו תמיד, הודעה לכל מאמצי הדולפינים הכוללת תמונות מעודכנות של הדולפינים המאומצים שלהם במידה וראינו אותם. אם ראינו את סולי, את תקבלי על כך הודעה ממש בימים הקרובים.

לילב

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אנחנו על המפה דיווח על הדיווח בחדשות ערוץ 2...

למעלה