דיווח דולפינים

דיווח דולפינים

אתמול בערב נראו שני דולפינים בקרבת מרינת הרצליה, תודה לאבי לב אור ולמנחם פוקסי על הדיווח. אנו נשתדל למסד פה פינת הדיווח היומי, ואז כל אחד שיוצא לים ידע האם נראו דולפינים בקרבתו. אביעד

nir hadar

New member
היום נראו דולפינים מול ת"א

נצפו כ 8 פרטים של דולפינים ממין סטנללה מפוספסת, מין אשר אינו פוקד את חופינו, אך חי בים הפתוח. הם נצפו במרחק של כ 2 מיל מערבית למרינה תל אביב. זוהיא תצפית לא שגרתית של דולפינים אלו באזור ת"א. תודה ליורם ברק על הדיווח בזמן אמת.

לילב

New member
דיווח יומי - עדכון ../images/Emo39.gif

בטאגליינס (הנמצא בראש העמוד) נמצא קישור "דיווח דולפינים" אנו נשים שם דיווח יומי במידה ויהא כך שכל מי שיוצא לים יוכל בקלות (ללא צורך לתור אחר ההודעה) לבדוק האם היה דיווח באותו יום. בלחיצה על הקישור ייפתח ישירות שרשור הודעות הדיווח כך שכמובן יהא צורך להביט תמיד בסוף השרשור על מנת לראות את העדכון החדש ביותר. אנחנו נדאג להוסיף את הדיווחים השוטפים לשרשור זה.

לילב

New member
דיווח 09.05.05

שני דולפינים ניצפו אתמול 9.5.2005 בשעה 14:00 מול רידינג תל אביב עמק 39 מטרים כמייל דרומית לספינת דייג.
למאיר ליכט

לילב

New member
דיווח 10.05.05

נצפו היום 10.05 בשעה 08.50 ליד שובר הגלים הצפוני(רציף 24) של נמל-היובל באשדוד 3 פרטים קפצו וחזרו ללב ים
ל mosheik11 מפורום שייט וימאות

לילב

New member
דיווח דולפינים מטורקיה

קודם כל מזל טוב על הפורום ובהצלחה , אני אורח מהשכנים "שייט וימאות" בזמן הפלגת יאכטות בטורקיה בחול המועד יצא לנו להתקל כמה פעמים בדולפינים. הפלגנו במשך שבוע מפיניקה ועד קלאקן . יש תמונות שצולמו מרחוק אבל הקבצים גדולים מדי להעלות לפורום ( 600-700K ) . לא הייתה בזמן התצפיות סירת דייג כלשהי באזור תאריכים ומקומות - 28/04/05 בערך ב 08:00 בבוקר סמוך לקצה הצפוני של קסטלוריזו . בסביבות 4-5 דולפינים שלא התקרבו יותר מדי מיוזמתם וצללו כשאנחנו התקרבנו ( סה"כ בערך 5 דקות תצפית ). 29/04/05 בסביבות 14:00 במפרץ קקובה סמוך ליציאה המערבית , 6-7 דולפינים שלקחו את הזמן הפעם ( 15 דקות תצפית בערך ) ולא צללו מייד אבל גם שמרו מרחק . לספינות שהפליגו איתנו היו עוד תצפיות ובכלל עושה רושם שהאזור "טוב לדולפינים" , עם ההקפדה של הטורקים על איכות המים ומניעת זיהום ים גם אני בתור דולפין כנראה הייתי חי שם טוב ( ואולי לא רק כדולפין
) . כן ירבו ...
ל zvikamed

למעלה