דיווח דולפינים

לילב

New member
../images/Emo51.gif

ברשותך אני מצרפת זאת לשרשור הדיווח כן ירבו הדיווחים

ilanbt

New member
כף לכם

באפריל ב2 צלילות שונות חלפו לידינו דולפינים באיזור אבו נוחאס לצערי לא היו היזדמנויות צילום

לילב

New member
נודה לך אם בפעם הבאה

תדווח, מיקום, זמן וכל פרט אפשרי...

ilanbt

New member
דווח למי?

יש להקת דולפינים קבועה באיזור ככה שתצפיות זה לא דבר נדיר לא מעל המיים ולא מתחתם.

לדווח למחמל"י דרך הפורום

יש אצלנו סטודנטית (דפנה פינגולד) שעושה מחקר בנושא, היא תשמח לכל דיווח של התצפיות בסיני. עד היום לא בוצע מחקר מסודר בסיני אלא רק איסוף נתונים מיקרי ואנחנו בתהליך של מיסוד המחקר באזור. שוב תודה על הדיווחים. אביעד

ilanbt

New member
אני יכול להמליץ לה להיות בקשר

עם מפעילי ספארי צלילה לדוגמאת באסאם ממטריף ואילן ורד לליאורה בטח יש את הפרטים. והיא תוכל לקבל דיווחים על מפגשים של איפה וכמה. וקצת פרטים באיזור מיצרי ג'ובל יש להקה של דולפינים לא זוכר את הסוג אבל הוא מופיע בתמונות של הרקדנית הרומניה. ובמיוחד באיזור אבו נוחאס לא נדיר לראות אותם בצלילה או בדרך לצלילה. אני אישית ראיתי פעמיים דולפינים בצלילה פעם באיזור אבו נוחאס ופעם באיזור האי ג'ובל בכל פעם ראיתי 3 דולפינים. ובכל מקרה ראינו אותם מרחוק מידי פעם מהספינה.

אבי ע

New member
תפנו ישירות לבסאם...

למיטב ידיעתי אלה להקות קבועות שהוא מכיר את מקומן ומבקר אותן. היה לו גם פעם איזה סיפור מרגש על סיוע לאחד הדולפינים במצוקה, איני זוכר פרטים (אפשר לחפש בפורום צלילה, הכינוי שלו אצלנו "מלך הדגים"). וכמובן שוב תודה על הדיווח.

ilanbt

New member
שווה גם לפנות לבועז ממנטה

הוא מוביל הרבה ספארים ויש לו הרבה ניסיון במפגשים עם דולפינים.

לילב

New member
ואללה... אני אהיה שם בקרוב

רק שהוא בטח יהיה בעוד איזה סאפרי

למעלה