דיווח דייג מנחל לכיש!

דיווח דייג מנחל לכיש! ../images/Emo19.gif

אז ככה הלכתי לדוג היום עם חבר שלי ב 5:30 לקחנו בוס ורולור (ברולר לא השתמשנו לבסוף), זאת הפעם הראשונה שלי בנחל לכיש מאז שניקו אותו (בעבר עד לפני חצי שנה-שנה האגם היה מזוהם, מסרייח ומת, כפי שאחד הדייגים סיפר לנו מפעל כימיכלים באזור פתח צינור לנחל והזרים פסולת של כימיכלים והאגם מת, ועתה ניקו את האגם והוא נראה טוב). אז כפי שחבר סיפר לי שיש בנחל הרבה דגים (בורים, קרפיונים וכו´) לאחר שניקו אותו ואפילו מילאו אותו בקרפיונים (כנראה כדי לנקות את הנחל) והבורים הגיעו מהים כנראה כי זה נחל שנשפך על הים. אז ככה כאשר הגענו זרקנו את הבוס וחיכינו וחיכינו וחויכינו והמצוף אפילו לא זז פעם אחת, הלכנו לשאול את הדייגים עם יש להם תפיסות רובם היו כל הלילה ולא הוציאו דבר, רק דייג אחד הוציא מספר קרפיונים קטנים-בנוניים (200-400 גרם) וצלופח אחד בנוני (300-200 גרם). אנחנו נשארנו במקום עד 10:00 בערך ומה שהיה זה רק מספר תזוזות של המצוף, אז כפי שניתן היה להבין "לא דובים ולא יער". אך אני חייב לציין שכל הדייגים סיפרו שיש במקום דייג מעולה והם המומים שאין תפיסות פרט לכמה. נקווה שיהיה טוב יותר בפעם הבאה! ביי
.

לייזר

New member
שפמנון סלח לי אני לא מבין

אתה במה שכתבת מדבר על אגם וגם על נחל את הנחל אני מכיר .אתה דגת בצומת הנמל או קרוב לנמל מעל גבעת יונה? כי אם אתה מדבר גם על אגם אז אני מכיר את האגם מול הכניסה הדרומית לאשדוד ליד עד הלום ואפילו דגתי שם פעם .והאמת שמחתי לשמוע שניקו את לכיש ואפשר לדוג שם לילה טוב ושבוע טוב

לייזר כנס!

דגתי ליד גבעת יונה! ודיברתי על הנחל. והאגם בכניסה לאשדוד כבר מת!

תיקון!../images/Emo52.gif

באמת טעיתי כשאר אמרתי: "כפי שאחד הדייגים סיפר לנו מפעל כימיכלים באזור פתח צינור לנחל והזרים פסולת של כימיכלים והאגם מת, ועתה ניקו את האגם והוא נראה טוב)." תיקון: "כפי שאחד הדייגים סיפר לנו מפעל כימיכלים באזור פתח צינור לנחל והזרים פסולת של כימיכלים והנחל מת, ועתה ניקו את הנחל והוא נראה טוב)." סליחה על הטעות!

למעלה