דיווח טרי מהשטח.

דיווח טרי מהשטח.../images/Emo16.gif

בשירת שלושת ההמנונים הסתים לפני שעה טקס הזיכרון וההצדעה לאל"מ אילן רמון ז"ל בטורונטו. האירוע הועבר בשידור ישיר במאזינים ברחבי העולם באמצעות תוכנית הרדיו "ישראל היום" המשודרת מטורנטו. והחל בדקה דומיה לזכר אילן רמון ועמיתיו לצוות מעבורת החלל קולומביה. והדלקת נר זכרון על ידי הקונסול הכללי של ישראל והקונסולית הכללית של ארה"ב. בין הנואמים והמספידים. הקונסול הכללי של ישראל בטורונטו, מר מאיר רומם. הקונסולית של ארה"ב בטורונטו, שאת שמה לא קלטתי . ארט אגלטון, שר ההגנה של אונטריו הרב ישראל לנדא, ממרכז חבד, שכזכור זכה באות הצטיינות מטעם מלכת בריטניה לפני כחודש.

AmandAm

New member
היינו.. היה מאוד מרגש

במיוחד השיר הזה.. שכל פעם מחדש עושה לי צמרמורת.. זמר נגה(?) תקני אותי דודה אם אני טועה.... "התישמע קולי"... בכל אופן היה לעניין..נאומים מרגשים... ו"התקווה" בסוף שעשתה לי הרבה געגועים הביתה.... הדבר שהכי צרם לי הוא הנאום של הרב ישראל לנדאו שהתחיל לדבר על אילן רמון בצורה מאוד מרגשת אבל לאחר כמה דקות הנאום שלו הפך לשיעור הטפה בכשרות.. ניסה להדגיש שאם אילן רמון אכל כשר בחלל זה סימן שכל יהודי צריך לאכול כשר וכו וכו וכו... חבל.. זו לא היתה המטרה.. יהיה זכרו של אילן ברוך!

gozala

New member
זמר נוגה/רחל ../images/Emo168.gif

והמילים: ל-זמר נוגה של רחל: התשמע קולי, רחוקי שלי התשמע קולי, באשר הנך קול קורא בעוז, קול בוכה בדמי ומעל הזמן, מצווה ברכה התשמע קולי, רחוקי שלי התשמע קולי, באשר הנך קול קורא בעוז, קול בוכה בדמי ומעל הזמן, מצווה ברכה ארץ זו רבה, ודרכים בה רק נפגשות לדק נפרדות לעד מבקש אדם, אך כושלות רגליו לא יוכל למצוא, את אשר אהב אחרון ימי, כבר קרוב אולי כבר קרוב היום של דמעות פרידה אחכה לך, עד יכלו חיי כחכות רחל, כחכות רחל כחכות רחל לדודה כל כך משמעותיות ורבות כוונה לאור הטרגדיה, זה הפך לשיר פרידה מאילן.

gozala

New member
המלים הנכונות לזמר נוגה/רחל |גיטרה

זמר נוגה מילים: רחל לחן: שמוליק קראוס התשמע קולי רחוקי שלי התשמע קולי באשר הנך קול קורא בעוז, קול בוכה בדמי ומעל הזמן מצווה ברכה. ארץ זו רבה ודרכים בה רב נפגשות לדק נפרדות לעד. מבקש האדם, אך כושלות רגליו, לא יכול למצוא את אשר אבד. אחרון ימי כבר קרוב אולי, כבר קרוב היום של דמעות פרידה. אחכה לך עד יכבו חיי, כחכות רחל לדודה.

למעלה