דיווח ישיר - אנה סמאשנובה!!

oren987

New member
דיווח ישיר - אנה סמאשנובה!! ../images/Emo47.gif

המשחק החל - מיולי מובילה 1-0, למי שרוצה - ביורוספורט - שידור ישיר - מיד בסיום המשחק של סלש!!

oren987

New member
התחלה גרועה מאוד - 4-0 לקרואטית!../images/Emo47.gif

נקווה להתאוששות - אני מחזיק אצבעות!!

oren987

New member
הפסד בראשונה 6-1 - אבל לא נורא!!../images/Emo47.gif

יש מערכה שנייה- ואנו מקווים כולנו כי אנה תתאושש

oren987

New member
ברכות למכבי ת"א - עזבתי את אנה! ../images/Emo47.gif

בעקבות משחק הכדורסל של מכבי ת"א - ולאחר שראיתי כי אנה הפסידה במערכה הראשונה, פניתי לבדוק את תצוגת הספורט המדהימה של מכבי ת"א!! שמגיעים לה הרבה מאוד ברכות!! (עליה לפיינל פור). כנראה שעזיבתי את אנה עשה לה רק טוב, כי היא ניצחה בשנייה!! ולכן אפרוש בכלל, ואתעדכן רק מחר בבוקר (כדי שלא יהיה נחס!!) בכל מקרה בינתיים - סלש בחוץ!! - הודחה ע"י מתמודדת מהמוקדמות שמדורגת 108 בעולם!! (ממש מפתיע). פרנדז (אז בינתיים ברכות לזכייתה!!). הלוואי, הלוואי!!

eyalelta

New member
לא רק שהיא מדורגת 109

היא גם משחקת עם משקפיים מספר 19

המזל הולך עם הטובים?

כמו בעונה שעברה כמו בעונה שלפני העונה שעברה גם בעונה זו מכבי יודעת להתעלות על עצמה ברגעי האמת, מציגה יכולת נהדרת ועולה לפיינל פור. כמו בעונה שעברה כמו בעונה שלפני העונה שעברה גם בעונה זו נוציא את הצעיף והכובע של פנתנייקוס שנקנו לפני מס´ שנים בתקווה לסוע איתם בגאווה ברחבי המדינה בתחילת מאי. לו יהי! אדר מורג

אלון222

New member
ושוב עקבתי באתר ושוב נוצחה..

יששבתי על המחשב והאתר המה זה דפוק של הטורניר כמעט שלוש שעות וכרגיל כשאני עוקב ב"חי" אנה מנוצחת. איווה מאיולי היא טניסאית מצוינת ולדעתי טובה מאנה למרות שכיום מדורגת רק 58 בעולם.היא לא תהפוך לשנואה. היא זכתה ברולאן גארוס והיתה בשיאה 4 בעולם.אח"כ נפצעה ונעלמה לכמעט שנתיים.ומאז היא מבריקה פה ושם אך לא יותר. ואגב,סמשנובה כן ניצחה את מאיולי 6-3, 6-1 לפני כשנתיים.אני בטו בכך וזה אפילו קיבל כותרת בעיתון שאנה ניצחה את זוכת הרולאן גארוס שאינה בכושר... ולמה אנה אמרה בראיון שלא?אין לי מושג.אבל אם היה ארכיון היה מתברר שאני צודק. אנה תעלה כנראה ל-33.הטורניר הבא בבול קרואטיה שם עלתה לרבע הגמר בעונה שעברה.

eyalelta

New member
אתה יודע אתר

שאפשר לראות כמה נקודות שחקנית השיגה בכל שבוע?

אלון222

New member
יש באמת שני טורנירים

יש טורניר במינכן עם שמות יותר גדולים ועל יותר כסף אבל אנה נרשמה לקרואטיה,הטורניר הראשון בו הצליחה בשנה שעברה.היא גברה שם על נגייבה ואולסן השוודית ונוצחה ברבע הגמר. אח"כ יש את טורנירי המסטרס לנשים בברלין וברומא.שהם יוקרתיים כמו אינדיאן וולס,מיאמי וצארלסטון.לשם אנה נכנסה.בזכות הדירוג שלה כעת. בשנה שעברה למשל היא נשארה בחוץ (נכנסות רק 45 הראשונות+עולות מהמוקדמות) ונאלצה לשחק בטורנירים כמו פאלרמו ובאזל. לשאלתך השניה.דרוג הנשים מתפרסם באתר ה-וו.טי.אי. אבל בלי ניקוד שבועי.אם באותו אתר תכנס ל -PRINTABLE RANKING תמצא רשימה הכוללת גם ניקוד שבועי נכנס ומה הולך לרדת לכל שחקנית בשבוע הבא. ביאהו-טניס תמצא גם דרוג כזה אבל רק של 100 הראשונות אבל זה מספיק.

eyalelta

New member
תודה רבה!

אנה לא עומדת לאבד אף נקודה השבוע.... אתה יודע איפה יש אותה אינפורמציה בשביל הגברים?

למעלה