דיווח (כן,גם ממני)

firte

New member
דיווח (כן,גם ממני)../images/Emo26.gif

הפי,תרשי לי לגנוב לך את הרעיון?... פשוט זה יכול לעזור לי מאוד,אם אכתוב באופן יומי. אז אתמול: בוקר-יוגורט 1.5% עם גרנולה ודיאטיפ צהריים-מרק ירקות,סלט כרוב וגזר,סטיק פרגיות על האש (חתיכה קטנה) אחהצ-2 משמישים ו-2 אגוזי מלך. ערב-חתיכת לזניה מגבינות רזות ופלפלים,קצת טונה,סלט כרוב. לילה-הייתי עם חברה ונישנשו פריכיות(2)ומלפפונים חמוצים(המון-חצי חבילה
. שתיתי המון-מים נס קפה אחד והייתי בחדר כושר. היום: בוקר-2 פרוסות לחם קל מלא,פרוסת גבנצ לייט,קצת מרגרינה ,ירקות,נס קפה צהריים-אורז עם ירקות מעורבים,2 נקניקיות
וסלט עגבניות שרי,בצל ושמיר. זהו לבנתיים. מתכננת לאחהצ תפוח ו-2 אגוזי מלך ערב-2 פרוסות לחם קל עם חביתה וסלט . ויש היום אימון בחדר כושר. מה אתם אומרים? להוסיף משהו? אוהבת אתכם אפי

אהבתי את עניין הנישנוש../images/Emo142.gif

הלוואי עליי כאלה נישנושים, אני מנשנשת רק
... נשמע לי ממש הגיוני,אם את שבעה ומרגישה טוב זה נהדר! יום טוב רבקה

לי לי

New member
היי אפי

אני לא דיאטנית אבל כמו רבקה אני חושבת שהתפריט בסדר אבל אולי כדאי להוסיף קצת חלבונים בכל זאת את עושה המון כושר.לא ממש יודעת, אבל אלי ואביטל וכל שאר המומחים בטוח יעזרו. שיהיה בהצלחה לי לי

אביטל +

New member
היי אפי

בעיקרון דעתי היא שכל עוד את בסדר עם האוכל, לא רעבה ולא מתפוצצת זה בסדר רק להקפיד אחרי אימון שתהיה ארוחה מאוזנת - פחמימות וחלבונים ורצוי גם פחמימות בארוחה שלפני האימון אבל סה"כ נשמע נהדר מלפפונים חמוצים - לפי מיטב ידיעתי הם דווקא בסדר. אני טועה ? ולמה הפרצוף על הנקניקיות ?

firte

New member
הפרצוף על הנקניקיות....

אומרים שנקניקיות זה גאנק אמיתי לא????????????

אביטל +

New member
בעיקרון כן

אבל זה עניין של טעם אם אכלת אז אכלת וזהו למרות הג´אנק זה מקור לחלבונים דרך אגב, אני קניתי נקניקיות טופו יש לזה טעם מיוחד שעוד לא התרגלתי אליו, אבל זה לא שום דבר שקצת קטשופ לא תיקן
שווה לנסות, וזה עם ממש מעט קלוריות

אלי ו.

New member
בסה"כ לא רע

אני מסכים עם לילי בקשר לחלבונים, למה את מפחדת מחלבונים? למה "חתיכה קטנה מהפרגיות"? למה "קצת טונה"? בחדר כושר את אמורה לבנות שריר, איך הוא יבנה אם את לא נותנת לו חומרי בניה? נקניקיות זה באמת זבל, אבל פעם בכמה זמן אם את אוהבת זה לא נורא. אם את אוהבת מרגרינה אפשר קצת, אם את לא חייבת הייתי מוריד או מחליף בשומן בריא יותר. הצעת יעול לחביתה: לעשות חביתה מהרבה ביצים (נניח 4-5) אבל בלי חלמונים או רק חלמון אחד בשביל הטעם. כך תקבלי הרבה חלבונים בלי השומן והכולסטרול שנמצאים בצהוב. (כמובן רצוי לטגן במחבת טפלון עם מינימום שמן) מבחינת חלבונים דלי שומן יש לך: טונה (במים), מוצרי חלב (לדוגמא גבינות דלות שומן), עוף (חזה עוף הכי דל שומן, או כל חלק בלי עור), סויה, ביצים, פסטרמה (בדקי ערכים תזונתיים), ועוד. שורה תחתונה, את יכולה לצמצם קצת בשומנים ולהוסיף קצת חלבונים. בסה"כ בסדר.

firte

New member
אלי בקשר לחביתה..חשוב מאוד!!!!!

כבר הרבה פעמים אמרת פה שכדאי לעשות חביתה מחלבונים... אני קראתי (קשה לי להיזכר איפה) שזה לא מתעכל טוב. בגגלל זה מהטבע חלבון בא עם חלמון כי שניהם מתעכלים טוב. מה אתה חושב???...

אלי ו.

New member
לא שמעתי על זה אף פעם

לא נשמע הגיוני. בד"כ אני מוסף לחביתה גדולה איזה חלמון אחד, אבל זה יותר בשביל הטעם מאשר כל דבר אחר.

למעלה