דיווח כתבנו בשטח - צימר ראשון

דיווח כתבנו בשטח - צימר ראשון

בוסתן נתן - מיקום - עמוקה. סביבה - כשמו כן הוא - בוסתן, בוסתן, בוסתן! בריכות מים מפכים, עצי פרי ישראלים נוטפי מור, שביל המשתלב בסביבה. הצימרים (שניים במספר) - נאים מבחוץ ומבפנים, רמת גימור ואיבזור טובה מאד. בעלי הבית - כף של אנשים! מחירים - 450 ש"ח אמצע שבוע (זול והוגן מאד בשביל המוצר), 600 ש"ח לסוף שבוע. (כולל ארוחת בוקר לתפארת).

דיווח מספר שתיים - נמורה

"חוות נמורה" - על יד גוש חלב - עמוק עמוק בטבע..... מה אני אגיד לכם.... התאכזבתי! התאכזבתי, התאכזבתי! הדרך למקום קסומה - בין בוסתני, מטעי וכרמי ענבים, תפוחים ושאר פירות, כשהר מירון משקיף עלי ממול וכגודל ההר ויופיה של הדרך כך היתה הציפיה וכך גם היתה האכזבה. הייתי שם בעבר אבל, זה לא מה שיש שם היום. כמה מיבנים מעץ הפרוסים להם בין מטעי התפוחים. המבנים נאים למראה מבחוץ, אבל סביבתם הקרובה ופנימיותם - מוזנחת, לא משרה תחושה של נקיון, חסרה טאץ' מקצועי ונתנה לי תחושה ש"נפלתי" לחוות בקר המחזיקה מספר מבנים לעובדיה. חשמל - אין , העסק עובד על גנרטור. מחירים - כבר לא היה לי חשק לשאול... לקוחות - פגשתי משפחה דתית חרדית שסיפרה לי שזו להם פעם שניה במקום והם מבסוטים ופגשתי זוג זרוק שהיה שם לפני חודשיים וגם הוא היה מרוצה. בעלבית - בחור צעיר, בגדיו לא היו נקיים, הוא גם בעל המקום וגם בעל העדר הרועה באחו. לכששאלתי אותו מי מכין את ארוחת הבוקר והוא סיפר לי שהוא עושה זאת במו ידיו - החלטתי לנטוש, הכל נראה לי מוזנח עד כדי יאוש... סיכום - אם אתה צעיר, או סגפן מודרני ומוכן לקבל בדידות במקום קסום עד בכי, עם לינה בצימר מוזנח יחסית...צא לדרך....

דיווח מספר שלש - חשיפה לצפון!

מה עוד לא אמרו על המקום? הכל! הכל! הכל!!! והכל נכון! מקום נפלא לאירוח של קבוצת חברים ביחד. בריכת שחיה בין הצימרים (אולי חיסרון כי צמודה לחדרים) כל צימר מושקע עד הפרט האחרון, מרווח, אסתטי עם נוף פנימי וחיצוני. הצימרים הישנים עוברים תהליך שיפוץ - הם בטוח יהיו כמו החדשים יותר (את סביבתם המיידית הייתי משפר קמעא). בעלת הבית - הכי ידידותית לסביבה שאפשר - נעימה, לא מעיקה, דואגת לסידור החדרים אפילו כשיוצאים לטיול חוזרים לחדר מסודר. בקיצור -שווה, שווה, שווה... מחירים - וואלה , לא שאלתי....

ShirShir

New member
יש לך קישור לאתר שלהם../images/Emo35.gif

כי מצאתי בעמוקה רק בוסתן נדב, ולא בוסתם נתן

nisimt

New member
דיווחים מצויינים

תודה על הדיווחים , יש תחושה טובה שמישהו כבר היה ונותן חוות דעת מקצועית (ולא רק תגובות של גולשים אנונימיים שאני לא יודע מה רמת צפיותיהם והאם בכלל הם בעלי אינטרסים). רק המלצה אחת: כדאי להוסיף תמונות (או קישור לאתר), אתה יודע (לפעמים) תמונה אחת שווה אלף מילים.

למעלה