דיווח לוהט

iftach17

New member
דיווח לוהט

עכשיו, 12 בלילה, חזרתי מהמזכירות ואני מניח שתבינו אותי אם אני לא אכתוב יותר מידיי בגלל העייפות... המזכירות הזאת באמת נראה ששינתה משהו בחשיבה של אנשים לעומת המזכירות הקודמת לה בשנה שעברה שעסקה באחד הנושאים מתוך הזמכירות הנוכחית. אני מניח שזה בגלל שהמזכירות נמשכה יומיים ולא חצי יום, מה שגרם לכולם להתעסק בעניין יותר מבחינה מחשבתית. -אז מה בעצם השתנה? אני יודע שלפחות אצלי, התשובה ל"למה להקים מועצת קן (ושאר ירקות)?" נמצאת, מה שלא היה באופן ברור לפני המזכירות. היא הגדירה את המוסדות בצורה טובה יותר ונתנה רצון להקימם בקינים. נושא שני היה "האקטיביזם בשכבה הבוגרת" - שהשלים בעצם את הנושא הראשון (פנים וחוץ קיני). החלטה עיקרית שהתקבלה היא לעבוד ע"פ נוסח עקרונות מסויים, ולהקים צוותי תגובה. מהם צוותי תגובה? צוותים אשר תפקידם יהיה לארגן את נושא דרכי הפעולה של התנועה כאשר אנו מוחים על דבר מסויים. במקום יוזמה פרטית של רכז מחוז או של חניך, מה שקורה בצורה מועטה, צוות התגובה אמור לתת מענה לדבר זה ע"י אירגון הפעילויות כמו הפגנות, ודרכי פעולה אחרות. ע"פ ההצעה המקורית צוותי התגובה היו אמורים להיות גוף מחוזי בפני עצמו, כמו שקיימות בחלק מהמחוזות מועצות מחוז. בעקבות דיון שהתבצע במליאה והתנגדות די נרחבת, החליטה הנשיאות לשנות את נוסח ההצעה כך שצוותי התגובה יהיו מבוססות על מועצות המחוז, כאשר יהיה קיים צוות תגובות כלל תנועתי שיהיה בקשר עם דובר התנועה ועם צוותי התגובה במחוזות השונים. בינתיים נגמר לי הכוח, שיהיה לכולם לילה טוב.

למעלה