דיווח מבוייש קצת

גילה29

New member
דיווח מבוייש קצת

עד הערב הייתי באמת שלווה ( נו מה הפלא שמרתי יפה יחסית ) אכלתי במשך כל היום 2 גזרים, ירקות, כופסת תירס וקופסת טונה. ואז, כרגיל, בשעה 23:00 ואילך ( זו השעה שנכנסתי הביתה ) התחלתי לנשנש חטיפים מלוחים ועוד סיימתי את הערב בפיתה.

La Perla

New member
כי היית רעבה!!!!!

לא אכלת שום דבר משמעותי ומשביע במשך היום!

גילה29

New member
כן ולא

בדרך כלל כדי לחזור לתלם אני צריכה לעשות משהו קצת דרסטי. לצערי הדרסטי עובד רק במשך היום +- ( ורק במידה ואין אירועי בוקרס וקורסונים בעבודה ) בשאר הזמן ( בלילה ) זה לא עובד. אבל החשד שלי שגם אם אוכל יותר במשך היום עדיין אנשנש בלילה כי זו התנייה יותר מאשר רעב

La Perla

New member
אני מנשנשת בלילה אבטיח

גם משמין, אבל הרבה מים והרבה יותר בריא מנשושים אחרים

Happy1

New member
גילה !

את צריכה ללמוד להכניס יותר אוכל במהלך היום גם אם את לא רעבה. מה שאכלת נשמע מעט מידי ולכן יש התקפת אוכל בערב. גם אם אין לך אפשרות לארוחות גדולות במהלך היום, עדיין את צריכה לאכול 5-6 ארוחות קטנות מפוזרות במרחק של 2-3 שעות אחת מהשניה כך שלא תגיעי למצבים של זלילה בלילה.

גילה29

New member
היה אבטיח במקרר

האמת, היה אבטיח, אבל בחרתי להתעלם ממנו. יחד עם זאת, במידה ותגיע היום מתקפה אני מבטיחה לנסות להתייחס אליו

שרון ש

New member
גילה

לי יש את אותה בעיה בדיוק. כל היום אני בקושי אוכלת ובערב אני אוכלת ארוחה "נורמלית" אבל אחריה לא יכולה לעמוד בפני הנשנושים אתמול ניסיתי לאכול יותר במשך היום (סלט עם טונה) ובכל זאת לא הצלחתי להגמל מהנשנוש בערב. בהצלחה יקירה.

גילה29

New member
כך אוכך

זו בדיוק הסיבה שקשה לי לאכול יותר במשך היום, כי אם במילא בערב אני אנשנש ( כך או כך ) אז לפחות הכנסתי פחות קלוריות לפה. זה בדיוק כמו שלא משנה כמה אשמור או לא במהלך השבוע, הפורענות של שישי שבת בו תגיע. האמת, תוך כדי שאני כותבת אני חושבת על דליה שבטח היתה אומרת שאני משכנעת את עצמי בדברים האלה ע"י אמירתם ובכל זאת קשה לי שלא להאמין בכך

פרלה צודקת במיליון אחוז..../images/Emo45.gif

ולפני הכל גילה, פה???? לא מתביישיםםםםם
חברות בלב ונפש. או לא?? אז ככאלה משתפים ברע (חלילה) בטוב (בשמחה) בלב פתוח (והכל את רואה נופל על הכתפיים האוהבותתתת (והמבינות) שלנו). הייי, אז שלא תהיינה אי הבנות יותר ...
). גילה, אכלת מעט מדי במשך היום ואין אפס. את רואה. לפני כל תוכנית או מחשבה לרדת במשקל צריך לאכול ונכון. תחסירי, תהיי רעבה. ב-23:00 או למחרת בסוף הרגע הזה קורה. סיפרתי כמה פעמים בזמנו שבתקופת הלימודים שלי לא דאגתי לארוחות חמות מוכנות לעצמי ואכלתי בורקסים ושטויות, שבעתי לא שבעתי. כי התזונה היתה לקויה והרעב היה כמעט בלתי פוסק, הגוף תובע את שלו ולמה שהוא זקוק חבל"ז. כך שאיך שלא מסתכלים על זה גילה כשאוכלים ג´אנק או מעט מדי ולא מה שדרוש יוצאים בחיפושים אחרי האוכל במקרר
כי נופלים לא בגלל בולמוס אלא קודם כל בגלל רעב פשוטו כמשמעותו. אז, שימי לב פליז גילה. אין ברירה, אם רוצים תוצאות חייבים לדאוג לבסיס ההכרחי. שלך, דליה.

למעלה