דיווח מבריג'יט..

אמא לה3

New member
דיווח מבריג'יט..

מקיילה מרוני כנראה נפצעה בברך או ברגל במהלך ה"קלוגס טור" בירידה מהמקבילים...זה כל המידע שיש..(לפני כחצי שעה)

Tammie

New member
נפלה זה הגיוני.... מתעמלות נופלות הרבה....

אם שתיהן נפצעו זה כבר מדאיג הרבה יותר....

Mrpops

New member
עדכון:

מקיילה מרוני ואלי רייסמן פצועות. הפציעה של מרוני כנראה רצינית יותר. שתי המתעמלות נפצעו במהלך סבב ההופעות של קלוגס בארה"ב בתרגיל המקבילים שלהן. עצוב אבל לצערנו פציעות זה דבר שגרתי בהתעמלות. נקווה ששתיהן יתגברו על זה כי הקריירה של שתיהן עדיין רחוקה ממיצוי סופי.

Mrpops

New member
סרטון וידאו שמראה את שתי הפציעות!

הפציעה של מרוני: ב - 1:17
הפציעה של ריסמן: ב - 1:56

cubano1

New member
דקה וחצי צפייה הספיקו לי

בחיים לא הייתי משלם לראות מופע התעמלות שכזה
בשבילי זה ספורט תחרותי, ובלי הדרמה של התחרות, ובלי החדשנות שמביאה איתה התחרות, זה פשוט הרבה פחות מעניין, או לא מעניין בכלל...

גם אני חושבת

סתם מיסחור של התעמלות ובעיקר של מתעמלות, והתוצאות לא מלבבות. תנאים לא תנאים, סיכון ואולי אפילו קצת השפלה.
חדשנות כן יכולה להיות- אם המתעמלות יציגו אלמנטים שהן לא מבצעות בתחרויות בעקבות דרישות החוקה. אבל אני מבינה שזה לא המצב בסבב ההופעות הנ"ל.
אם סיבוב ההופעות היה מגיע לישראל- ברור שהייתי הולכת, אבל רק כי אין לי אלטרנטיבה יותר טובה.

Tammie

New member
רייזמן כתבה בטוויטר שלה שהיא בסדר

רק פציעות יבשות על הרגליים.
זה המלל המדויק:
THANK YOU so much for all the kind words & support. I'm so thankful that I am OK, just some bruising on my knees and the rest of my legs!

מקיילה לעומתה פירסמה תמונה של האוכל בבית חולים........

בפייסבוק הרשמי של התעמלות ארה"ב הם גם כתבו שרייזמן בכלליות בסדר וקיבלה הנחייה לשים קרח על המקום ושהרופאים בצוות יעקבו אחרי המצב שלה.
לגבי מרוני הם כתבו שהיא עוברת כרגע סדרת בדיקות לבדוק מה הנזק לברך שמאל שלה.

נעממהה

New member
כי זה אחד המקומות האחרונים שמשתמשים בו

בשמות העבריים של עצמות ושרירים.

אין לי שום דבר נגד העברית, לגמרי להפך, אבל כשזה מגיע למונחים כאלה, בעברית זה תמיד נשמע קצת עקום...

אמא לה3

New member
קטעים איתך

Tammie

New member
חחחח האמת היא שרציתי לכתוב רק טיביה

אבל לא הייתי בטוחה איך נהוג לקרוא לה....
אני חושבת שאם לא הייתי עושה קורס מדריכות לא הייתי מכירה את העצם הזאת, וכשכותבים עצם השוקה זה הופך את זה למאוד ברור....

נעממהה

New member
במקרה הזה זה נכון

השמות שוקה ושוקית באמת נותנים אינדיקציה לאיפה העצמות נמצאות, אבל יש לא מעט שזה לא ממש כך. גומד, חישור, ערקום, השריר המתוויך הקצר/ארוך/גדול , השריר הרום קוצי וכו'.

נועה, אולי זאת אגדה, אבל לנו סיפרו שיש איזה פרופסור/ית בווינגייט שמתעקש/ת לקרוא לכל העצמות והשרירים בשמות העבריים שלהם. בכל מקרה, אם זה לא נכון, אז אני מתנצלת. בכל מקרה הכל היה בגישה מתבדחת...

למעלה