דיווח מההופעה בדום!

Britney Boy

New member
דיווח מההופעה בדום!

אוקיי היה ממש מדהים ויפה בדום! למי שלא ידע, הבנות הופיעו בדום (בת"א), הן היו ההפתעה של הילדה שחגגה בת מצווה שם. סגרו את כל המקום בשבילה... חופשי טחונים חחחחחחחחחח זולה ממברס האלה גם היו , גם קרן לוי, שהיא ממש שונה במציאות החמאתי לה שהיא נראית הרבה יותר טוב מהקליפ אמאלאלאלאאא היא אמרה לי שאחרי ההופעה בדום היא מצלמת קליפ חדש וזה חח טוב לעניינינו... הבנות נכנסו והילדה הייתה המומה וכל כך מאושרתתתתתת חבלז הבנות הרביצו מלא שירים פצצות שםםםםם הריפו את הקהל שיצא מגדרו אתם לא יודעים מה עבר על הילדים האלה הם לא נורמלייםםם ! אחרי זה הפגשתי מעריצים איתן... והיה סבבההה הן נהנו וגם הילדים נהנו, במיוחד זאת שחגגה (קוראים לה טל):p!

אני מקנאה בההההה בטירוף../images/Emo7.gif

הלוואי שלבת מצווה שלי הן גם היו מגיעותתת חבל שזה היה לפני כמה שנים טובות
אבל העיקר שהן והיא נהנו
וקוראים לה טל זה בכלל מגניב

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

טובב..

לפחות טל אחת נהנתה בבת מצווה.. לפחות הן היו איתה לפחות היא היתה איתן לפחות ההורים שלה לא מפגרים שלא מוכנים לעשות כלום בישביל הבת שלהם ולפחות הם מבינים שהיא אוהבת אותן נורא נורא נורא )'; והנה שוב הלב נשבר :\ איה.. אוף זה כואב כל פעם מחדש (כל פעם מחדש - תעתועים..עזבו)

Britney Boy

New member
טלל תפסיקי לדבר ככה! תביני

לא לכל אחד יש אמצעים להביא את דיימונדז לבת מצווה ולאירוע או כל אמן אחר לאוו דווקא דיימונדז! אני בטוח שאם להורים שלך הייתה אפשרות הם היו מביאים אותן אם הם היו יודעים שזה היה משמח אותך, זה לא עניין של עשרות או מאות שקלים זה הרבה מאוד כסף! הילדה אתמול המשפחה שלה מרמת אביב..טחוניםםםםםםםםם אז למה לא? הכסף הזה סתם תקוע אצלם בכל מקרה,אבל לא כולם ככה! אז תביניי די לדבר ככה על ההורים שלךך אני יפרק אותךך! טוב אני עף לישון חח ביייי

../images/Emo12.gif מרמת אביב../images/Emo35.gif

פחחחחחחחח איזה טחוניםםםםםם
נו טוב לא פלא שעשתה מסיבה ב TLV לעשות שם מסיבה סגורה זה גם המוווןןן כסף
אמממ אז אל תקללי את ההורים שלך הם לא אשמים גם ככה... כמו שההורים שלי וההורים של כול אחד אחר..... לא צריך לקלל בשביל זה תחשבי שלפחות פגשת אותן ואני בטוחה שתפגשי איתן עוד הרבה
אז זהו מה שהיה לי להגיד
מתה עלייך מעין

לאא =[ הם מפוצצייייייים ההורים שליי

אמא שלי קנתה לאבא שעון ליומולדת ב4000 שקללל ואצליי זה לאאא יומולדת אצלי זה בת מצווה אז זה כאילו היא תקנה לי שעון ואבא יקנה לי שעון מה הבעיות שלהםםםםםםםם סעמקק.. ואני עוד במסע השיכנועים אתמול ישנתי על הריצפהה.. :]

כדי שאמא תבין שלא אכפת לי מכלום

ושאני אוהבת אותן ואני יעשה הכל בישבילן! וזה גם לא העיניין של הכסף!! היא אומרת "זה לא משהו שישאר" היא לא מבינה שזה ישאר לי בלב.. סעמק.. גם כן זאתי.. כאילו אין לי צרות בחיים

תאיימי שתברחי מהבית...חחח

דברי איתם וזה...אחרי זה תתעצבני תגידי להם שתברחי מהבית..ואז תתרקי תדלת וסתם תסתובבי כמה דקות בחוץ..או שתלכי לחברה..ואז תחזרי אחרי כמה זמן תלכי לחדר ולא תדברי איתם..חחחחחחחחחחח

חחחח לא אני אלך לאחי הוא גר 5 דקות

מפה.. (ישלי 2 אחים) אז אם תרעו מחר בכל מקום "טל רגב - נעדרת" תדעו שההורים שלי בהסטריה :]

למעלה