דיווח מהלה פצ'נגה..

המחצללת

New member
דיווח מהלה פצ'נגה..

כרגע נועם שר - שמתי לב . . . אני כל כל מתבאסת שאני לא שם, אבל לפחות שמעתי בטלפון משירוש ומיכלי!

אני שמעתי את לעוף../images/Emo99.gif

וואי הוא עשה לזה גרסא מהממת, חצי דיורים חצי שירה.. כל כך מרגש. אוף. זה מדהים אותי איך הבן אדם הזה התפתח, צבר נסיון, ובטחון בעצמו בהופעות, הוא פשוט יודע להופיע
קיצר אפילו מלשמוע את זה בטלפון נהנתי, תודה מיכלי

גם אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

|סמיילימקנאבטירוף|

Miny2

New member
אחח פשוט משעשע מה שהלך אתמול..

היה לי ולחברה שילי נורא משעמם.. אחרי יום די קשה בשירות=/ בקיצור קבענו שנלך להופעה.. נסענו באוטובוס של 7 וחצי מירושלים.. ואז כשעלינו לאוטובוס [בעצם שנייה לפני..] גילינו שהאוטובוס חזרה הוא ב-9 ו-50 ולא ב11 ו-50 כמו שאני קראתי..אבל החלטנו בכל זאת לנסוע [הדירה הייתה ריקה ולא היה משו' מרתק אחר לעשות..] בקיצור אמרנו שנלך ל-10 דקות למרות שבכלל לא ידענו באיזה שעה ההופעה.. ואז התקשרנו ללה פאצ'נגה והם אמרו לנו שזה ב-10 וחצי..ואז אמרנו שבכל זאת נלך ונגיד שלום לאנשים ואז הגענו לכפ"ס וניסינו לתפוס טרמפים ואז מישו' ממש משעשע עצר לנו והסביר לנו שאנחנו עומדות במקום לא נכון... ואז גילינו שהגענו ממש מאוחר בערך ב-9ועשרה אז פשוט חזרנו חזרה.. זה היה נחמד,טיול אוטובוסים:) אה ושהגענו לירושלים הייתי סחוטה וכמעט נפלתי במדרגה..ואי פשוט התפוצצתי מצחוק!וזהו.. והלכתי לישון:) מקווה שנהנתם כולם!

כמו שאמרתי פשוט פירוט היום

טוב אז ככה.. קודם כל אני ומיכליייי קצת הקדמנוו :) חיכינו איזה שעה וחצי ואז התחילה ההופעה מלאת בוטנים על הרצפה היה המון המון רעש מסביב כי זה אנשים שהיה שם אבל למרות זאת זה לא הצליח להסיח [איך רושמים את זה?] את דעתי,וממש ממש התרגשתי.. היו ביצועים חדשים ומיוחדים וכמו שספיר והילי אמרו לעוף ושמתי לב זה רק 2 מהם.. הביצוע לשיר מספיק בן אדם של מוניקה סקס היה פשוט מקסים.. ראו שנועם אוהב את השיר :) הכי כיף הופעות אנטימיות עם ארבל זה רק מוסיף אני אוהבת וניר סחטיין על הכובע..... ביצועים שככה זכורים לי במיוחד זה "כנראה" היה פשוט א-ד-י-ר! יופי,דמעות יבשות וסיפור אהבה שהיה ממש ממש טוב באינטימי.... ממש אהבתי,השיר המדהים הזה שאין לי מושג איך קוראים לו אני אשמח לדעת את שמו..חח[וכמו שספיר והילי כתבו את לעוף ושמתי לב] חבל לי שלא היה את בורח.. אני מודה שהיה יותר נחמד ללא הרעש המיותר מסביב... אבל נועם עם רעש בלי רעש אתה מצליח לרגש בטירוף יאללה חפרתי אבל לא אכפת לי יום נעים

אני ממש נהנתיי:)

אין לי הרבה להוסיף על מה ששיר אמרה באמת שלמרות הכל, היה לי ממש כיף ורואים שנועם והנגנים השקיעו את ליבם בהופעה הזאת כי זה הרגיש אחרת מכל הופעה אינטימית.. אני רק רוצה להגיד שאם כל הכבוד למאיה הרמן, שמזמינים אותך להתארח בהופעה ולשיר שיר של האמן שאירח אותך תעשה מאמץ תלמד את השיר תעשה חזרות תראה כבוד. אני בטוחה שהיא לא התכוונה בכוונה...בכל אופן.. אבל זה היה ממש מזלזל.. התבאסתי שלא היה בורח חיכתי לו כל ההופעה=\ מספיק בנאדם היה כ''כ מרגש.. ובכלל..נהנתי לראות אנשים שאני אוהבת זה חשוב לא פחות.. 3>

למעלה