דיווח מהמסיבה של שירזי

injektilo

New member
דיווח מהמסיבה של שירזי

טוב, הרגע חזרתי.. אני קצת אפוף מהשפעת האלכוהול שהולכת ומתפוגגת.. בכל מקרה, היה די מחורבן, אבל בדיוק בסוף הערב הצלחתי להכיר דובון חמוד לאללה, וישבנו ודיברנו והיה ממש אחלה. הוא בחור רציני (כמו שאני מחפש..) סטודנט שנה ג´ משפטים, והוא נשמע מקסייייים! הבטחתי להתקשר מחר (אני לא מאלה שמשחקים אותה שלושה ימים ואז "נזכרים" להתקשר), טוב לפחות משהו יצא מהמסיבה הזו. חבר פוטנציאלי(אינשאללה!), והאנגאובר... אני לא יכול לבקש יותר טוב מזה!

injektilo

New member
המשך דיווח

טוב, אז כמו מזל רע במיוחד, שכחתי את הסלולרי באוטו של ידידה שלי (שקרוב לוודאי שאראה אותה רק שבוע הבא או משהו כזה...) ככה שאני נטול סלולרי נכון לעכשיו, ונראה לי שעד היום הוא משאיר לי הודעות במשיבון!! קיבינימט! אני הולך לשלוף את ההודעות בהזדמנות, אבל הסלולרי שלו חסום, אז המזכירה האלקטרונית לא נותנת לי את המספר שלו!! יש למישהו עיצה?! הרומן האפשרי הולך ומתנדף לנגד עיניי!!!!!!

ז י ק ו

New member
../images/Emo42.gif

נתת לו את הטלפון שלך, אבל הוא לא נתן לך את הטלפון שלו?

injektilo

New member
הוא נתן את הטלפון

שלו, אבל שמרתי את זה בזיכרון!!! והסלולרי לא עליי!

ז י ק ו

New member
אז ../images/Emo124.gif

מרימים טלפון לחברה שלך ומבקשים ממנה שתיכנס לסלולרי שלך ותתן לך את המספר של הבחור..

injektilo

New member
אתם לא תאמינו

אבל חלק מהסיבה ששכחתי את זה באוטו, זה כי הבטריה נגמרה, ואני ממש מקווה שיש לה מטען מתאים כדי שהיא תוכל להדליק בכלל את הפלאפון. קיבינימט, בינתיים היא בכלל לא זמינה! אדווח בהמשך...

למעלה