מיקו פוקיטו
New member
דיווח מהמעשנת
הי לכולם, אחרי העזרה שלכם(תודה לאנטיפסטה)עם מתכונים לעישון בשר יצאתי לנסוי קל הרבה עבודה היה שם כדי לשמור על החום המתאים התחביב החדש הזה מצריך המון סובלנות,תעסוקה ופחמים כל אלו נכנסו למעשנת: נתח של סינטה עם השומן מלמעלה נתח של צוואר בקר במרינדה עופיונים במרינדה נתח קטן של אנטריקוט הסינטה כהרגלה מאוד עדינה וכנראה שלא טיפלתי בה כראוי והיא יצאה מאוד יבשה. הצוואר יצא סוף הקצוות גם המרינדה וגם עצם היותו שומני מאוד גרם לבשר לההיות רך להפליא וטעים מאוד. האנטריקוט פשוט ביזבוז יצא בסדר אבל אם היה על המנגל היה הרבה יותר טוב. העופיונים טעם גן עדן. מה שלמדתי מהניסוי זה שהבשר האיכותי יש להשאיר למנגל שבוע הבא אני אנסה לעשן דגים ואולי אפילו לנסות להכין נקניק אם יש רעיונות אשמח לשמוע. שנה טובה לכולם
הי לכולם, אחרי העזרה שלכם(תודה לאנטיפסטה)עם מתכונים לעישון בשר יצאתי לנסוי קל הרבה עבודה היה שם כדי לשמור על החום המתאים התחביב החדש הזה מצריך המון סובלנות,תעסוקה ופחמים כל אלו נכנסו למעשנת: נתח של סינטה עם השומן מלמעלה נתח של צוואר בקר במרינדה עופיונים במרינדה נתח קטן של אנטריקוט הסינטה כהרגלה מאוד עדינה וכנראה שלא טיפלתי בה כראוי והיא יצאה מאוד יבשה. הצוואר יצא סוף הקצוות גם המרינדה וגם עצם היותו שומני מאוד גרם לבשר לההיות רך להפליא וטעים מאוד. האנטריקוט פשוט ביזבוז יצא בסדר אבל אם היה על המנגל היה הרבה יותר טוב. העופיונים טעם גן עדן. מה שלמדתי מהניסוי זה שהבשר האיכותי יש להשאיר למנגל שבוע הבא אני אנסה לעשן דגים ואולי אפילו לנסות להכין נקניק אם יש רעיונות אשמח לשמוע. שנה טובה לכולם