דיווח מהשטח השעה 22:30 וההופעה עדין לא התחילה. אני, ברית, עדי, טל ורעות ממתינים בקוצר רוח !
N nawa New member 25/9/05 #1 דיווח מהשטח השעה 22:30 וההופעה עדין לא התחילה. אני, ברית, עדי, טל ורעות ממתינים בקוצר רוח !
G Gefi Giraf New member 25/9/05 #4 היה גדול!! זו היתה ההופעה הראשונה שלי, ונהניתי מאוד מאוד. האוירה היתה מדהימה וגם המוסיקה.אגב, מאיפה עידכנת באמצע ההופעה? ומי היה? ואיך היה לכם?
היה גדול!! זו היתה ההופעה הראשונה שלי, ונהניתי מאוד מאוד. האוירה היתה מדהימה וגם המוסיקה.אגב, מאיפה עידכנת באמצע ההופעה? ומי היה? ואיך היה לכם?
מ משתוללת בכפר New member 26/9/05 #7 וואי אחת ההופעות הטובות שלהן שהייתי בהן..היה ממש כיף (= תודה דוד
א אשת הקרטון New member 26/9/05 #8 יכול להיות ששוטי הנבואה כמו יין גם הם משתפרים עם הזמן? כי כל הופעה שלהם את אומרת שהיא הייתה אחת הטובות. כאילו כל הופעה הם עולים בדרגה... היש משהו בדבריי
יכול להיות ששוטי הנבואה כמו יין גם הם משתפרים עם הזמן? כי כל הופעה שלהם את אומרת שהיא הייתה אחת הטובות. כאילו כל הופעה הם עולים בדרגה... היש משהו בדבריי
א אשת הקרטון New member 26/9/05 #12 ../images/Emo46.gif נעל אחותך. אני יודעת שזה משתבח עם הזמן. אבל בחרתי להגיד משתפרים עם הזמן. איפפפם
G Gefi Giraf New member 26/9/05 #10 ניסיתי לחשוב... והרצתי שוב ושוב בראש את הפרצופים של כל חברי הלהקה, ולא מצאתי אפילו בחורה אחת... כך שמקסימום זה הופעה שלהם... לא שלהן. אבל פסדר
ניסיתי לחשוב... והרצתי שוב ושוב בראש את הפרצופים של כל חברי הלהקה, ולא מצאתי אפילו בחורה אחת... כך שמקסימום זה הופעה שלהם... לא שלהן. אבל פסדר
N nawa New member 26/9/05 #14 תשובה לדברי גלעד ואני מצטט: "זה הדוד [משיח] שנימצא אצל כולנו יש בבתי השיר הובלה לפזמון הבן של דוד."