דיווח מהשטח

skeep

New member
דיווח מהשטח

לצערי אין לי חדשות טובות לספר. החלטתי לא לצאת עם הבחור שפגשתי שבוע שעבר. זה פשוט לא מתאים. נפגשתי היום עם עוד מישהו, אבל גם זה לא התאים לי, והחבר לשעבר שלי מצא חבר. אני שמח בשבילו, אבל הלב נצבט בכל זאת... אני מיואש. סקיפ

לירוי25

New member
סקיפי ידידי../images/Emo23.gif

כפרה מה הלחץ? (עוד יעצרו אותי על דיבור פרחי משהו..) אז האקס שלך מצא חבר חדש, זה מעצבן, מדכא ומעיק, מסכים ותאמין לי שמבין! אבל אם תכנס עכשיו למבצע "שידוך לסקיפי" לא תצא חי ובטח שלא שלם. עזוב אותך משטויות אחי, להיות לבד יכול לבאס את התחת ויכול גם לא! הכל בעצם בידיים שלך! במקום להתבאס לך תשקיע קצת בעצמך! הנה כמה רעיונות שעזרו לי בתקופת היובש הריגשי/מיני: מסג´ ארומטי מפנק בספא נתניה או תל אביב. (יש לי חבר שעשה את ואמר שזה פשוט אלוהי!! ולא נורא יקר.) שופינג עצבני! (ב-TNT יש 3 חולצות ב-99 ש"ח!) סע לטייל עם חברים. (אם אתה נוסע לירושלים או לצפון תזהר שלא יחטפו אותך ישמעלים). תצבע את השיער.(עדיף בלונדיני) תעשה פירסינג בגבה.(אפשר גם בפופיק אם יש לך בטן חלקה, בפטמה זה כ-ו-א-ב!) קעקוע על התחת.(של דובדבן, מלאך, שדון, של אמא שלך..) קפיצת בנג´י. תרשם למכון כושר. לחוג ריקודי עם. מקרמה. תרשם לקורס קבלה/קלפי טארוט/גרפולוגיה. צא למקומות של גייז - קפקא, אאוט. (זה לא מה שיוציא אותך מהארון!) תקבע לכוס קפה עם חבר שהרבה זמן לא ראית! האהבה כבר תגיע, אין מה לדאוג, בנתיים תנצל את הזמן! בהצלחה!

skeep

New member
אם כבר להיות פרחי כפרה....

אז אתה מותק. תודה.

לירוי25

New member
בכיף חמוד!!../images/Emo41.gif

העיקר שבאמת לא תיהיה עצוב משתי סיבות עיקריות: א. אף אחד לא שווה את זה! ב. יהיו לך קמטים בגיל צעיר..

מאור 25

New member
../images/Emo23.gif אני פשוט חולה על הטירוף שלך...

כן שלך לירוי
השאר כבר יגיע באימייל עד אז נשיקותתתתתת
ועודדדדדדדדדדד
טוב מספיק שלא תחליף צבעים להתראותתתתתתתתתתתתתתת.

.m

New member
סקיפי...

ונתחיל בקלישאות: "יש הרבה דגים בים" "כשתפסיק לחפש - תמצא" "לא נורא, כייף לישון באלכסון" "בסוף תמצא את mr. right" "הזמן מרפא הכל" "עד החתונה זה יעבור" ומשם בצעד קליל לפואנטה - צא. תבלה. תהנה. תשתמש ברשימה של לירוי כדי לפנק את עצמך - מגיע לך. (משו קורה פה... שוב אני מסכימה עם לירוי
) תשתדל לפרגן לאקס שלך... והכי חשוב, אל תתיאש כ"כ מהר... שולחת אליך
גדול mai

כן, אתם קולטים ת´קטע?!

מאי ואני..בתור בחורות... יומא מצב שגם אני מסכימה לרוב הדברים שאתם אומרים..(כי הם נכונים אולי? כאילו..דההה.. *אני אשחק ת´צפונית ולירוי ת´פריחה..מידיי פעם נתחלף*). וככה, תסכימי איתי מאי..שהחבר או בכלל גבר אחר.. לא ימליץ לחבר שלו ללכת לעשות שופינג, מקרמה או ספא.. והכי כייף כאן...(לא שאני אוהבת שאנשים סובלים!!!), שאפשר להשתמש במשפטים כדי לייעץ..ועוד לבחור.. ("הוא לא שווה את זה"..."יש עוד דגים בים"...וכו´ וכו´..) ואגב... גם אני חוויתי דיכאון..של חודש!!! ובאמת היה לי קשה לצאת ממנו.. אבל אחרי תקופה מסויימת הכרתי את חבר שלי...הנוכחי.. והבנתי שלא היה שווה לי "לבזבז" ת´זמן שלי עם מחשבות על ההוא... בטח תגיד, קל לך לדבר או משהו כזה.. אבל עברתי את זה..ואני יודעת מה זה.. ובגלל זה אני מרשה לעצמי להגיד את הנ"ל.

.m

New member
תשמעי חמודה...

שני דברים לי אילך - 1. אני לא מסכימה איתך ש"החבר או בכלל גבר אחר.. לא ימליץ לחבר שלו ללכת לעשות שופינג, מקרמה או ספא..". כי זה פשוט לא נכון 2. אנא ממך, להבא, בלי משפטים בנוסח "מאי ואני..בתור בחורות..." - אני לא קולקטיב, ודעותי לא נגזרות מעצם היותי אישה, אלא מסוג האדם שאני... ובנימה זאת - סופ"ש מצויין לכולם mai

לירוי25

New member
היתרון שבדכאון

ותתפלאו יש כזה! לפחות מבחינתי. זה נשמע אולי מוזר אבל כל הדברים שתמיד רציתי לעשות ודחיתי מכל מיני סיבות יצא לי לעשות בעיתות משבר האי זוגיות או "למה לכולם יש ולי אין?". מה למשל? לדוגמא: להרשם למכון כושר. לצבוע את השיער (בלונד, שחור, שחור סיני, אדום, חום, כתום, לירוק כמעט הגעתי אבל בדיוק הכרתי מישהו..). פירסינג בגבה (מרמלד נכון שיפה לי??) להחליף מקום עבודה. שמש מול ירח, (לא יכולת לחשוב על ניק יותר ארוך??) אני בשמחה אבצע איתך החלפות על צפונית/פרחה, רק תעדכני אותי!

MARMELAD

New member
מהמם לגמרי -

ואני רק רוצה להוסיף עוד דבר או שניים שעושים בדיכאון - קונים בגדים מיותרים לגמריי בהמון כסף הולכים לסרטים מצחיקים בקולנוע נכנסים לקרביץ ויוצאים משם עם שלושים סוגים של דפים ועטים וקלסרים ומעמדים לעטים לשולחן ודפדפות צבעוניות ומעטפות ירוקות - כדי לשים את הכל בארון אח"כ ולא לנגוע בזה אפ´פם והכי חשוב - הולכים למכולת בשיא הבעסה ונתקלים בחתיך מהמם - ושוכחים מהכל
דיכאון זה COOL

**Blue-Lagoon**

New member
לסגול

למה אף אחד לא רוצה לצבוע את השיער בסגול !!!! (כולם מפחדים ממני עכשיו כי אני באובססיה לצבוע למישהו את השיער בסגול, אבל כולם מסרבים) ולא יאמן איך כולכם שכחתם את התענוג הכי גדול שבדיכאון גלידה תתביישו לכם, באמת!

לירוי25

New member
גלידה זה נדוש...

זה בערך כמו לשבת ביום שישי לבד בבית ולצפות ב"אלי מקביל"!

OMO

New member
אתה קורא לי נדוש???

חצוף! מה זאת אומרת גלידה ואלי מקביל בשישי בערב זה נדוש?! תיכף גם תגיד שלבכות בסרטים של סוזן סרנדון, לשמוע ווסטלייף כל הלילה כל לילה, לחלום על חתונה לבנה על חוף הים ולקנות בגדים רק בשינקין זה גם נדוש. אם אמרת ולו פעם אחת כן במהלך ההודעה האחרונה, אני מוקיע אותך לעולמי עד אה, כן, ואמרתי לכם כבר היום שאני אוהב אותכם?

לירוי25

New member
לא תראה..אתה לא מבין..זה לא אתה..

זה בעצם אני.. טוב, אז נדוש אינה המילה הנכונה, צודק! קבלתי את הפידבק! אני חושב ש"מעורר צורך עז לחתוך לעצמך את הורידים על הספות החדשות של אמא" יותר מדויק. מה דעתך?

מאור 25

New member
../images/Emo24.gif לירוי אתה כאן? ואם לא אז..

יש לך הודעה באימייל ביי מתוק

למעלה