דיווח מחדר הניתוח

Ofericko

New member
דיווח מחדר הניתוח

חברים יקרים. ימים קשים עוברים עלינו פה בבי"ח כמו גם בחוץ, בארץ. מיכל עברה CT שהראה שכיס המוגלה באזור הריאות גדל והוא זה שגורם להתפשטות הזיהום, לחום, ללחץ על הוושט, להקאות וכו´. כמו"כ הוא גרם לדלקת ריאות חדשה. מיכל עכשיו בחדר ההתאוששות בפעם הרביעית תוך חודשיים. היום אנחנו חודשיים כאן בדיוק (להוציא מס´ ימים ששהינו בבית). הרופאים פתחו את מיכל הפעם מהגב וחדרו עד למאחורי הריאות. כמו"כ הוכנס לה שוב נקז לאותו אזור דרך הגב ויושאר שם עד להודעה חדשה. כל הסיפור הזה גורם למיכל למצב נפשי לא פשוט בכלל, שעה שעם כל ההבטחות להשתפרות יומיומית - היא חווה הידרדרות כזו במצבה. מקווים לטוב... Ofericko

lir42

New member
עופר ומיכל היקירים

מצטערת כל כך לישמוע..... מקווה שאוכל ביום ראשון או במוצאי שבת לבוא לבק מחבקת ליר

רוייקו

New member
אין לי מה רק לאחל החלמה מהירה ../images/Emo7.gif

נתפלל לטוב. אני בטוח שמיכל לא תשכח לך לעולם את מסירותך לצידה בימים הכי קשים ולאורך כל הזמן הזה. כל הכבוד לך, עופר. מייחל לראותכם בימים טובים יותר, מחוייכים ומרוצים. החלמה מהירה למיכל רוייקו

רונה 29

New member
מיכל, תהיי חזקה !!!../images/Emo140.gif יהיה בסדר ../images/Emo24.gif

אני ממש לא מאמינה למראה עיניי ..."דיווח מחדר ניתוח"?!?
....., אני פשוט מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת !!! טוב, אנ´לא רוצה לדכא אף 1 , רק שממש כבר נגמרו לי המילים..... בכל מקרה.....מחזיקה לך אצבעות שהסיוט הזה יהיה כבר מאחורייך, שתהיי כבר בבית, בריאה ומאושרת !!!
אמן....!!! תהיו חזקים שניכם שם.....לא להשבר......יהיה בסדר !!!
ה-ח-ל-מ-ה מ-ה-י-ר-ה !!!

amnon_p

New member
עופר ומיכל,

מחזיק לכם אצבעות. החלמה מהירה, אמנון

עופריקו ומיכל!

אין לי ממש מה להגיד כל כך הרבה בעיות ,עופר ומיכל נקווה שמהיום יהיה רק שיפור במצב ותחזרו סופסוף לחיים נורמלים.תיהיו חזקים.נתפלל כולם לשיפור במצב. אני כמו כל החברים הפורום מאחלים לכם רק טוב.

שרה16

New member
עופר ומיכל היקרים

פעם ראשונה ברשת מתחילת החג . דבר ראשון נכנסתי לשמוע מה עם מיכל.... אני מאד עצובה שאין הטבה ,אבל שמחה שמצאו את הסיבה לתנודות בחום. מעכשיו הכל יישתפר! ומיכל תבריא מהר! שולחת לכם המון חיבוקים ונשיקות!!!!!!!
נשתמע ביום ב´ אוהבת שרה

ליאת ו

New member
לעופר ולמיכל החלמה מהירה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

החלמה מהירה ושתצאו מבית חולים כבר אוהבים אותכם הרבה

מיכל ועופר,

אני באמת מקווה שהניתוח הזה יפתור את הבעיות, ושתחזרו מהר ככל האפשר לשגרה של החלמה. (ואח"כ לשיגרה סתם...) - החלמה מהירה וסופית! שלומית.

RomiVais

New member
החלמה מהירה!! ../images/Emo24.gif

כמה עצוב לי לקרוא את העידכונים האלה. מה שלומכם היום? מה שלום מיכל? היא מחזקיה מעמד? יש משהו שאפשר לעשות עבורכם? אני מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה שלכם בבית החולים ושתצאו משם בהקדם האפשרי!!! החלמה מהירה וים של בריאות מכל הלב רומי

למעלה