דיווח ממועדון יוסי שמר.

DoronModan

New member
לא שמחתי

כי לא התייחסת לביצוע (אשר נדמה לי שיצא לי לא הכי רע), ולמהירות שבה נעניתי לאתגר הנחמד של ישראל, /פענחתי את התווים הבלתי קריאים בעליל ולמדתי את אותם תוך שעה, ובניוחד שטרחתי להעלות אותם לאינטרנט לתועלת הכלל, אלא הסתפקת ב"לא נורא" ושטוב שנתתי לכם להתרשם.
אני רואה בזה אוצר היסטורי שנגאל משכחה, וזה לא הוערך בהתאם.

ישראל855

New member
לדעתי אכן יש בזה משום אוצר היסטורי

והפוטנציאל לקרדיט, נמצא בקרב משפחת האספרנטיסטים המורחבת. לדעתי מלבד מה שכדאי להשמיע את ההקלטה מחר בערב, היה כדאי להעלותה ליוטיוב ולאתרים העוסקים באספרנטו והקשורים בה, הן בעברית והן בשפות אחרות, מאחר והחיפושים ברשת בשפות זרות, כולל אספרנטו, לא העלו עד כה שום תוצאה שבה אפשר לשמוע את השיר. כמו"כ חשבתי לבקש ממך אישור להעלות את ההקלטה לויקישיתוף (מיזם מקביל לויקיפדיה, שממנו מעלים אליה קבצים), על מנת להוסיפה לערכים העוסקים בהמנון האספרנטו, בשפות שונות.

DoronModan

New member
מה דעתך ?

ישראלה העלתה רעיון שנעלה את זה לאתר של אמיר, בסקציה של לחנים או נגינה אחרת שלי בפסנתר. כתבתי גם טקסט הסבר קצר, עם אזכור שלך כמי שהתחיל את כל ההתעניינות בזה (מקווה שזה בסדר מצדך). האם אפשר להעלות לויקישיתוף תוך ציון המקור, או טוב יותר, לא להעלות לשם, אלא רק להפנות שם לאתר של אמיר?

ישראל855

New member
אפשר גם אפשר ואפילו מצויין!

תראה דורון, קודם כל לא הספקתי להגיב על הפוסט למעלה על ערב זמנהוף, אבל זה המקום לומר שהיית מדהים! האיש והפסנתר, האיש והמסירות, ממש אין מילים!
בעניין ההעלאה, כמובן שאלו רעיונות מצויינים, תעלו את הקובץ גם לאתר של אמיר וגם לויקישיתוף עם ציון המקור. משם, כדאי להכניס את הקובץ לערכים העוסקים בהמנון, ואשמח לעשות זאת, כמובן עם ציון תחת הקובץ של שם המבצע.

כמו"כ לדעתי יתכן ויהיה עניין לאספרנטיסטים שאינם ישראלים, בשמיעת הביצוע הגאול.

DoronModan

New member
סלוטון, רק כעת ראיתי

תודה על השבחים.
ואהבתי את הביטוי 'הביצוע הגאול'.
כדאי להעלות ליוטיוב, ויש לנו ערוץ EsperantoEnIsraelo, אלא שעלי להיזכר בסיסמה כדי להעלות שם. גם דורש זמן ליצור סרטון (שכנראה לא יהיה אלא מסך חצוי עם שתי תמונות: התמונה של אדלשלד והתווים המהוהים, ורצוי עם כתוביות ההימנון).
אפשרי ואני יודע לעשות זאת, אבל זה לוקח כמה שעות עבודה...

למעלה