דיווח על היונה הלבנה

דיווח על היונה הלבנה../images/Emo121.gif

אני לא מפה, אז אני רק מדווחת שהיונה מתמקמת לה בדירה מ-ד-ה-י-מ-ה. עם נוף עוד יותר מ-ד-ה-י-ם!!! (השביל לבית דווקא נימד בעיני ומזכיר טיול הרפתקני...) היום הייתי אצלה וסיימנו את העברת הדברים האחרונים החשובים. (המחשב, למשל...) אין עדיין טלפון וכבלים, אז תאלצו להסתדר קצת בלעדיה. לא'כפת לי מה היא אומרת לדעתי היא נראית מצויין (אני מנצלת את העובדה שהיא לא כאן והיא לא תוכל למחות. חחחח.) זה. שתדעו.

blonda3

New member
תודה רבה על הדיוווחים ותמסרי לה

ד"ש חם ממני....

blonda3

New member
דיברתי עם היונה ב../images/Emo56.gif

והיא מסרה לכולם ד"ש חמה....

rolan

New member
לילה טוב יקרים ויקרות

יומיים פוריים ביותר עברו עלינו... כאב לנו, שוחחנו על כך... בררנו את מצבנו אצל בני הזוג והילדים... שאלנו שאלות קשות:
חלקן ניתנות לפתרון
חלקן ישאלו שוב ושוב
וחלקן יתפוגגו ויעלמו....
והמנגינה לעולם נשארת
אני יצאתי כאן נשכרת מאוד גיליתי כמה חברי הפורום יכולים להוות תמיכה כאשר אתה בייאוש, בצרה, בכאב שאינו מאפשר ראייה ברורה... שמחתי לתגלית והיא תלווה אותי עוד זמן רב. חסרה לי כאן יונה היקרה, שכרגע עמלה וטורחת בבניית הקן החדש. חסרה לי מאוד עלמה שלא השמיעה קולה מליל אמש - אופו את
חסרים כאן גם - נתי, בונוסית, ליזי שחגגה היום את הברית לפיסטוק (מה שלומו?) ועוד רבים וטובים שלא מניתי... שמחתי לראותך מורכב - כן, ראיתי שהצצת עלינו... ואותך סול היקר והחביב שתמיד מביא איתו אימרות שפר... שמחתי על כל החדשים שנכנסו, הציצו ואני מקווה ש"נפגעו" מהחיידק הזה שנקרא פורום משפחות מורכבות אז לילה טוב לכולם - אם שכחתי להזכיר מישהו, זה לא חלילה מתוך כוונת זדון. מחר שוב תזרח השמש

סול11

New member
גם לך יקירתי../images/Emo24.gifולילה טוב

ומחר יום חדש מלא ב
ואור

למעלה