דיווח על חויה

אמאשל א

New member
דיווח על חויה

כבר בטח הספקתם להרגיש עד כמה קשה לי לקחת את בתי לארועים צבוריים. היא לומדצ 4 ימים הגן מיוחד ויומיים בגן החובה הרגיל של הישוב. עד היום לא יצא לי לקחת אותה למסיבות של הגן הרגיל כי תמיד או שעברה התקף או שהיתה אחרי אחד ולא היתה במיטבה בשביל להראות לפני צבור ההורים. ובכן- הערב היתה מסיבת חנוכה בגן הרגיל וכין שהיא ב"ה מרגישה טוב וגם אמרו שאופי המסיבה יהיה של סדנא - הלכנו והיה מאד כיף. אמנם בהתחלה היה איזה ריקורדון שהיא לא קמה אבל אני הרקדתי אותה על הכסא -אבל כשהפעילות התחילה היא עברה כמו כולם מתחנה לתחנה ונהנתה לצבוע כדים, לקשט חנוכיה ולעטר נר. והכי חשוב חזרנו עייפים אך מרוצים.

נונינה

New member
אחד הדברים הנהדרים בחוויה

חיובית כזו, הוא שהיא נותנת פתח לחוויות נוספות כאלו. המנעות היא מן כדור שלג שקשה להתחיל לגלגל אותו בכיוון השני. כאשר מתחילים להתנסות כן בסוג חדש של פעילות ורואים שהשד לא כל כך נורא האופק נראה בהיר יותר.... מאחלת לכם עוד הרבה מסיבות.......

Diana M

New member
תודה ששיתפת אותנו

אכן חוויה מרגשת. כפי שאני רואה את הדברים, החוויה מרגשת לא רק מפני שבתך עברה התנסות חדשה ונהנתה מפעילות בחברת בני גילה בקהילה, אלא גם מפני שאת עברת התנסות חדשה שלימדה אותך כי אפשרי ואפילו מהנה להשתלב בחברה רגילה עם בתך כי היא מסוגלת לכך ואפילו נהנית. לשם כך יש צורך להתסות, עד אשר לא מתנסים לא יודעים וכעת את יודעת ובטח תחברי להתנסות עוד ובסיטואציות נוספות. חג חנוכה שמח ומאיר לכם.

למעלה