דיווח על ליקויים

slking

New member
דיווח על ליקויים

אני מבקש להיעזר בנאמני הפורום כל תקלה שאתם פוגשים במכון נא לדווח אליי לדוגמא: בכיתה 112/5 יש כיסא שבור בשורה הראשונה אני אדאג לפעול מול האחזקה לתיקון

slking

New member
נשמע לי מאוד מוזר

הפניתי שאילתא לראש יחידת המחשבים

slking

New member
אכן אין...

נדרש שינוי של מערך האנטנות זה ייקח זמן

selena1313

New member
כמה תקלות

1. בכיתה 300/8 אין אינטרנט במחשב מרצה
וזה די מפריע בשיעור 2. כיתה 218/5 צד קרוב לדלת בשורה 2 ו 3 יש כיסאות שבורים 3.כיתה 216/5 חסר כיסא בצד שמאלי של כיתה בשורה 2.

erezk9

New member
רעיון מצויין שגיא...

רק חבל שאנחנו יוצאים לחופשה של שבועיים.. אולי תתן לנו תזכורת כשנחזור? ככה נוכל למצוא עוד ליקויים מעצבנים..

slking

New member
ואגב, אני מקווה שברור לכם

שאני אנצל את העובדה שהכיתות ריקות לבדיקה מדוקדקת של תקינות כסאות/בלטות/שאר ירקות

הלורד

New member
בחדר 218/5

חסר כיסא בתחילת השורה השלישית הקרובה לדלת. בשורה הראשונה בצד הרחוק (ממש מתחת למרצה) אין לכיסא משענת יד.

eran345

New member
ליקוי נוסף

ב-216/5 ישנה שורה של כיסאות שלא ממש נוח לשבת בה בלשון המעטה, אם מתיישבים בה יש הרגשה שכאילו אתה מתיישב על כסא נדנדה (זו אחת מהשורות האמצעיות הקרובות לחלון, אני לא יכול לומר בדיוק איזו שורה).

ככה..

בגדול יש ליקוי כללי בהרבה מכיסאות המכון ולכן קשה לי למקד אותך על כיתה ספציפית כי יש את זה הרבה בבניין 8. המשענת של הכיסאות עליה שמים את הידיים היא בהרבה כיסאות (מכל מיני כיתות) נמוכה מכפי שהיא צריכה להיות. צריך לחזק כניראה את הברגים או משהו כזה, לא יודע בדיוק, אבל זה ממש לא נוח לכתוב ככה.

slking

New member
לתומי חשבתי שאת בניין 8 אין צורך לבדוק

היום אבצע סקר תקינות גם שם

בניין 8

שמישהו יסביר לגברת שחיה בתוך המעלית שקומה 2 זה קומה 2 ולא קומה 3.... מי שלא יודע - עולים במעלית בבניין 8 לקומה 2 והמעלית מודיעה שהגעת לקומה 3. צריך גם לסדר את התאורה בחדרים, אין אפשרות לכבות רק חלק מהתאורה או הכל או כלום.

LordLeto

New member
אם כבר הכיתות ריקות

אולי כדאי לנצל את ההזדמנות ולנקות את הלוחות עם חומר ניקוי? בחלקן זה כבר ממש נדרש

אפריםש

New member
כסאות

ח"ח על השרשור. בלא מעט כיתות (למשל: 214, 218) שורות שלמות של כיסאות קיבלו שיפוע לאחור (כיפוף של כל השורה), עד שהישיבה עליהם נהפכה לבלתי נסבלת.

slking

New member
מודה שבסקר הכיתות לא התיישבתי על כל הכסאות...

אני אבדוק את בניין 5 מחר

למעלה